colora.be/nl- Logo - Beoordelingen

colora.be/nlReviews

: 4.315Uitstekend

4,54

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 feb. 2020
Laatst gewijzigd op: 6 jun. 2023
colora.be/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij colora.be/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 25 feb. 2020
Laatst gewijzigd op: 6 jun. 2023
colora.be/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij colora.be/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor colora.be/nl

112 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

4.315 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


3 jan. 2023
💯 % goed 👍 ps dit heeft niets met jullie te maken maar ze moeten meer bedrijven boete opleggen voor het niet leveren van producten ik heb al met 3 bedrijven aan de hand gehad betellen betalen 💰 geen levering als dat zo door gaat met iedereen te bedriegen dan zal het niet lang meer duren met leveren er word niks aan gedaan ik vind als iemand besteld eerste helft betalen 💰 als het product geleverd is dan de andere helft betalen zo gelijk sommige bedrijven bezig zijn dan zal het binnen een paar jaar gedaan zijn

de meest kritische beoordeling


24 jun. 2022
Waardebo besteld via de webshop Nu blijkt dat de waardebon enkel geldig in het afhaalpunt van de waardebon Nu moet de persoon waarvoor deze gekocht is 60 km rijden om van de waardebon gebruik te maken Zonde van ons geld,. Geen vermelding hiervan op de bestelsite Slechte service

Beoordelingen voor colora.be/nl

Filter
Sorteren 
Meest recente eerst
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Heel vlotte en correcte levering. Zeer vriendelijk.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
17 uur geleden
Hallo , bedankt voor de positieve beoordeling en leuke reactie. We vinden het fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Iedere dag doen we ons best om kwaliteit af te leveren. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Mijnheer die mij geholpen heeft was heel vriendelijk, behulpzaam en heeft mij supergoed geholpen. Ik ga zeker nog terug ! Tot gauw.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
7 dagen geleden
Dag Rita, leuk om te horen dat je goed geholpen werd en dat je zo tevreden bent. Veel succes met het kiezen van de kleuren. Groetjes Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Perfect kwaliteit/prijs Ruime keuze, goede service
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
7 dagen geleden
Dag Stephan, bedankt voor de 5 sterren en de fijne feedback. Veel succes met de schilderwerken. Groetjes Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
22 mei 2023
Online bestellingen steeds vlot verlopen.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
23 mei 2023
Hoi Danny, leuk om te lezen dat je de produkten vlot hebt ontvangen. Altijd welkom in de webshop. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
11 mei 2023
Was perfect!
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
23 mei 2023
Dag Fred, bedankt voor je enthousiasme. En de 5 sterren, daar worden we blij van. Groetjes Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
10 mei 2023
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
11 mei 2023
Hoi Kenny, bedankt voor de 5 sterren. Leuk dat we je goed kunnen helpen hebben en je onze service waardeert. Hopelijk tot snel in de webshop. Groeten sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
8 mei 2023
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
11 mei 2023
Hoi, leuk dat alles naar verwachtingen was. En zeker ook bedankt voor de goede score. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
7 mei 2023
online bestelling perfect geregeld
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
11 mei 2023
Hallo Danny, bedankt voor de positieve beoordeling en de bijhorende review. Fijn dat je de weg vindt naar onze webshop. Groetjes Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
7 mei 2023
Blij dat ik tijdens de kortingsdagen online kon bestellen, omdat ik niet meer in de winkel geraakte.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
11 mei 2023
Hoi Nancy, online kan je inderdaad ook van de korting genieten tijdens onze actiedagen. Veel succes met de schilderwerken. Groetjes Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
6 mei 2023
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
11 mei 2023
Dag Julien, altijd leuk om een goede beoordeling te ontvangen. Alvast veel succes met de schilderwerken. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
6 mei 2023
Goede service, vriendelijk personeel, geven uitleg over de producten
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
11 mei 2023
Hoi Virginie, altijd leuk om feedback te krijgen van onze klanten en helemaal als deze dik ok is. Bedankt voor de 5 sterren. Groetjes Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
5 mei 2023
Snelle levering , goed uitleg en advies
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
11 mei 2023
Hoi, bedankt voor de 5 sterren en de feedback. Veel succes met de verfklus. Mocht je nog vragen hebben dan horen we het graag. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
5 mei 2023
Supersnel en efficient.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
11 mei 2023
Hallo, leuk om te horen dat de bestelling goed en snel is toegekomen. En zeker ook bedankt voor de 5 sterren. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
2 mei 2023
Waar blijft mijn bestelling?
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
4 mei 2023
Hoi, de kaartjes worden in tegenstelling tot de verf en toebehoren opgestuurd met de gewone post. Ik vermoed dat daar iets is verkeerd gelopen. Ik vraag het na en kijk dat ze opnieuw worden opgestuurd. Groetjes Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
21 apr. 2023
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
25 apr. 2023
Hallo, bedankt voor de goede beoordeling. Leuk dat je onze service kan waarderen. Alvast veel succes met de schilderwerken. Groeten, Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
18 apr. 2023
service en levering perfect
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
20 apr. 2023
Dag Francis, leuk om te horen dat alles goed is verlopen. En bedankt voor de 5 sterren. Mocht je nog vragen hebben stel ze ons gerust op info@colora.be. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
17 apr. 2023
Er waren 3 staaltjes van kleur die ontbraken
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
20 apr. 2023
Hoi Inge, heb je deze ondertussen ontvangen? Je kan me bereiken op info@colora.be. Laat zeker iets weten. Met vriendelijke groeten, Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
11 apr. 2023
Alles prima in orde
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
20 apr. 2023
Beste Ilse, Bedankt voor je feedback en de 5 sterren. Veel succes met de schilderwerken. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
6 apr. 2023
 
van Luc M.
Het is altijd een plezier om te bestelling bij Colora
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
11 apr. 2023
Hoi, bedankt voor de 5 sterren en de feedback. Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent. Tot gauw in de webshop. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
23 mrt. 2023
Supervriendelijk
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
6 apr. 2023
Dag Nico, bedankt voor de 5 sterren en de review. Leuk dat je goed geholpen bent. Hopelijk tot snel in de webshop. Groeten Sam van colora.