Topdrinks- Logo - Beoordelingen

TopdrinksReviews

: 975Goed

3,77

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 aug. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
Topdrinks is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Topdrinks kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 23 aug. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
Topdrinks is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Topdrinks kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Topdrinks

466 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

975 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


30 sep. 2022
Les produits sont très bons, connus. Les prix attractifs, mais pour l'expédition, via DPD, c'est comme toujours avec ce livreur très pénible. Le tracking montre que le colis a été transféré à DPD Luxembourg, puis retour à deux dépôts en Belgique. Le jour et l'heure prévus de la livraison, ou plutôt 3 heures plus tard, le tracking on-line montrait la camionnette à 10 km de chez moi. Elle n'est pas venue, mais est repartie vers le nord (où ?). Pas d'avis, pas d'excuse. Le lendemain, le colis a été livré sur le temps de midi, heureusement, pas de casse. Comme livraison, il y a pire, mais il y a aussi beaucoup mieux. Ne choisissez pas non plus COLIS-EXPRESS.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


22 dec. 2021
Tot heden verkopen ze aan de beste prijs. Wat echt een min-ervaring was, is de melding op hun site dat ze binnen 2 werkdagen leveren. Dat is echt niet zo. Het heeft in totaal 6 werkdagen + een weekend geduurd alvorens het pakket geleverd was. Naar de track&trace code heb ik specifiek moeten vragen. Topdrinks noch hun koerierdienst hebben iets laten weten van verzending of vertraging op verzending. Dat maakt het in eerste instantie een onaangename ervaring en laat me twijfelen of ik nog aankopen bij hen zal doen. Op mijn mails kreeg ik wel meestal binnen de dag een antwoord. Uiteindelijk, na drie mailings, is de levering in goede orde toegekomen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Topdrinks

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Ik heb op 18 november een bestelling gedaan en dat zou normaal twee dagen later geleverd worden, ik begrijp dat het druk is maar een week later en nog niets ontvangen.
Beoordeling melden
Antwoord van Topdrinks
4 dagen geleden
Geachte heer/mevrouw, hartelijk dank voor uw review. Het spijt ons te horen dat u uw bestelling nog niet hebt ontvangen. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn! Wij zoeken uit wat er aan de hand is met uw bestelling en bieden u een spoedige oplossing! Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Topdrinks
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Prijssetting kan scherper. Levering - vermijden plaatsing verkeerde terminal - zou sneller kunnen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Exclusieve Spaanse Gin gekocht, vlotte service, snelle correcte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
alles gaat zeer vlot, bestelling, bevestiging, tracking van de verzending
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022 
Een snelle en correcte levering van de uiterst goed ingepakte goederen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 uur geleden
Kreeg wat was betaald en ecologische verpakking zonder plastiek
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Levering op tijd, easy purchase and pay . Thanks again
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 uur geleden
livraison rapide et bouteille bien protégée
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Breekbaar maar veilig geleverd en op tijd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Alles op tijd en in goede staat. Dank U
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden 
Heel goed ontvangen was tiptop in orde
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Snelle levering en prijs kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Levering was volgens afspraak
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
niet duur en snelle service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Parfait, livré en 5/6 jours
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
snelle levering en intact
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Correcte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022
Mon mari adore
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden