moowy.beReviews

: 1.636Uitstekend

4,73

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 4 feb. 2019
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
moowy.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij moowy.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 4 feb. 2019
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
moowy.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij moowy.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor moowy.be

472 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.636 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


3 mei 2022
Ik ben uiterst tevreden over Moowy! Het zijn zeer goede graszaden en meststoffen. Maar ook krijg je alle info die je nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken. Sinds ik Moowy heb leren kennen, ben ik eigenlijk een beetje gepassioneerd (misschien zelfs geobsedeerd) geraakt om mijn grasmat tot in de perfectie te krijgen. Misschien ligt het aan Louis die op YouTube met veel passie over gras vertelt? Het zou best kunnen :D Misschien een tip voor de webshop: Het aanbod nog iets verbreden? Vb. een bodemanalyse testkit aanbieden.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


21 apr. 2022 
Het is echt veel te weinig wat je krijgt. Op de verpakking staat in 2 richtingen zaaien, en geschikt is voor 50m2. Dit is absoluut niet juist. Jammer want product lijkt me wel in orde. Ik had verticuteer pakket genomen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor moowy.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
27 aug. 2022
Altijd de juiste feedback en heeeel tevreden over de producten!!!👌
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Goed instructie en levering netjes verzorgt en op tijd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Goede instructies en advies; snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 aug. 2022
Zeer goede kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 aug. 2022 
Goed verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 aug. 2022
top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 aug. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 aug. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 jul. 2022
Super goede service. De producten zijn goed en de klantenservice is ook uitstekend. Mijn pakketje is zoek geraakt door een brand bij het afhaalpunt. Zonder enige moeite kreeg ik een nieuw pakket opgestuurd. Ook het resultaat liegt er niet om. Ik heb de langwerkende meststof besteld. Na enkele welen al duidelijk resultaat zichtbaar. Ik zal zeker weer bestellen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jul. 2022
Goed advies ontvangen, producten gekocht en toegepast, maar verwachtingen waren toch hoger dan het resultaat. Probleem is dat de artikelen altijd dusdanig geschreven zijn dat ze het beste resultaat laten verwachten EN dat de toepassing misschien niet tijdens de ideale weersomstandigheden werden toegepast.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jul. 2022
Moowy begrijpt het; een goed product moet tegenwoordig vanzelfsprekend op orde zijn. Het gaat om andere waarden; informeren, verbinden en service. Een top bedrijf (met top producten).
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jul. 2022 
Mooi spul. Veel uitleg. Leuk om te lezen en je interesse te voeden. YouTube filmpjes zijn super leerzaam en goed! Keep up te good work lois. Ik ben fan!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jul. 2022 
We hebben de meststof nog gegeven daar we juist een andere meststof hadden gegeven . We zijn zeer tevreden over de levering en de stipte service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jul. 2022
Easy mow kei goei spul Gras ziet er weer super groen uit Had rood draad schimmel, nu zo goed als alles weg....super spul.....thx.
Beoordeling melden