moowy.beReviews

: 1.636Uitstekend

4,73

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 4 feb. 2019
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
moowy.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij moowy.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 4 feb. 2019
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
moowy.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij moowy.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor moowy.be

472 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.636 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


3 mei 2022
Ik ben uiterst tevreden over Moowy! Het zijn zeer goede graszaden en meststoffen. Maar ook krijg je alle info die je nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken. Sinds ik Moowy heb leren kennen, ben ik eigenlijk een beetje gepassioneerd (misschien zelfs geobsedeerd) geraakt om mijn grasmat tot in de perfectie te krijgen. Misschien ligt het aan Louis die op YouTube met veel passie over gras vertelt? Het zou best kunnen :D Misschien een tip voor de webshop: Het aanbod nog iets verbreden? Vb. een bodemanalyse testkit aanbieden.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


21 apr. 2022 
Het is echt veel te weinig wat je krijgt. Op de verpakking staat in 2 richtingen zaaien, en geschikt is voor 50m2. Dit is absoluut niet juist. Jammer want product lijkt me wel in orde. Ik had verticuteer pakket genomen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor moowy.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(376)
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Producten zijn pure kwaliteit. Een verwennerij voor je gras, je ziet het er van opknappen. Bestellen en leveren loopt als een zonnetje. Door de uitstekende informatie op de website, ligt mijn gras er bij als nooit tevoren,
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Goed advies, handige pakketten, handleiding voor renovatie zit er mooi bij. En inderdaad het Moowy gras was het enige stuk dat nog groen zag deze zomer!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 sep. 2022
Professioneel en toch toegankelijk bedrijf. Duidelijke en inhoudelijke tips, snelle levering en goede producten. Een 10 dus 👍🏻
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 sep. 2022
Goede gebruiksaanwijzing en instructies , zo te zien werkt het ook erg goed, we hebben 1,5 week geleden het gas gezaaid
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beloven wat ze zeggen. Tevens een prima voorlichting hoe te handelen met hun producten van uitstekende kwaliteit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Goede service en prima materiaal! Zelfs na droge zomer en bruin grasveld, nu weergalmde supergroen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Je kan via mail een vraag stellen en krijg ook gericht een antwoord. Top ervaring, prima resultaat.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Snelle levering … goede producten … Via een mail wordt je goed op de hoogte gehouden …
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Kwalitatieve producten, snelle leveringstijd en professionele begeleiding.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Goed product. Wacht nog op het resultaat maar dat zal wel snel komen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 sep. 2022
Prima service. Snel geleverd en hele goede tips in hun nieuwsbrieven.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
altijd correct geleverd, producten van goede kwaliteit !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 sep. 2022 
Gras komt perfect uit zoals beschreven. Gewoon kwaliteit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 sep. 2022
Top Makkelijk bestellen, goede tips en snelle bezorging
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 uur geleden 
Elke keer tips over wanneer je moet messte en zaaien enz
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Keurig en snel geleverd. Leuke videos met toelichting
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Ik heb geen opmerking. De service is echt TOP👌
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 sep. 2022 
Snelle levering en echt volwaardig graszaad
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022 
heerlijk die volledige informatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Snelle levering, conform afspraak.
Beoordeling melden