Decorunner- Logo - Beoordelingen

DecorunnerReviews

: 90Uitstekend

4,73

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Decorunner is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Decorunner kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 29 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Decorunner is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Decorunner kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Decorunner

73 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

90 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


23 dec. 2022
Wij kwamen op de web-site er niet uit qua kleur. Na een mailtje: de twee stalen werden verstuurd. Deze kwamen niet aan, na feedback, werden terstond twee nieuwe stalen opgestuurd. Onze keus, de uiteindelijke loper valt zeer in de smaak! Nogmaals dank voor de uitmuntende service!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


8 dagen geleden
Bij de bestelling zat er een bug in de webshop waarbij bestellen van het gewenste product in de gewenste afmeting onmogelijk was. Moeilijk telefonisch bereikbaar. Na de uiteindelijke bestelling was het opvolgings- en leveringsproces nogal gebrekkig. Wel tevreden over het product.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Decorunner

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
(58)
(1)
 Geverifieerde beoordeling
9 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 uur geleden
Goede afhandeling en bezorging
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Alles perfect verlopen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Zeer tevreden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
klantvriendelijk, servicegericht Top!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Persoonlijk en snel.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
In eerste instantie werd de verkeerde kleur keukenloper bezorgd. Na een telefoontje van mij, werd niet alleen binnen een paar dagen de juiste kleur bezorgd, maar mocht ik de al bezorgde loper ook houden. Superservice!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2022
Snelle levering, produkt voldoet aan mijn verwachting
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 dec. 2022
Wij kwamen op de web-site er niet uit qua kleur. Na een mailtje: de twee stalen werden verstuurd. Deze kwamen niet aan, na feedback, werden terstond twee nieuwe stalen opgestuurd. Onze keus, de uiteindelijke loper valt zeer in de smaak! Nogmaals dank voor de uitmuntende service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 dec. 2022
Beoordeling melden