Decorunner- Logo - Beoordelingen

DecorunnerReviews

: 61Uitstekend

4,80

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
Decorunner is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Decorunner kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 29 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
Decorunner is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Decorunner kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Decorunner

49 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

61 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor Decorunner

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(10)
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Vlotte bestelling en snelle levering Ook nog 10% welkomstkorting gekregen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Goede kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 apr. 2022
De prettige communicatie met de verkoper. Maar jammer dat de stukken mat niet echt naadloos op elkaar aansluiten.
Beoordeling melden
Antwoord van Decorunner
20 apr. 2022
Beste, Heel vriendelijk bedankt voor jouw beoordeling. Echter met de door jou gekozen dessin is het onmogelijk om de steentjes mooi te laten overvloeien onder een hoek van 45°. Dit is enkel mogelijk bij streep of uni dessins. Groetjes Jurgen
 Geverifieerde beoordeling
29 okt. 2022
Vlot antwoord op de chat. Producten correct geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jun. 2022
Goede service en snelle levering !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 okt. 2022 
Product zoals op de webside
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 apr. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 feb. 2022
Beoordeling melden