webshop.chocolates-sweets.be/nl/- Logo - Beoordelingen

webshop.chocolates-sweets.be/nl/Reviews

: 5.311Uitstekend

4,80

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 jan. 2015
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
webshop.chocolates-sweets.be/nl/ is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij webshop.chocolates-sweets.be/nl/ kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 12 jan. 2015
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
webshop.chocolates-sweets.be/nl/ is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij webshop.chocolates-sweets.be/nl/ kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor webshop.chocolates-sweets.be/nl/

578 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

5.311 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


27 dec. 2021 
van A. B.
Al meer dan 40 jaar zijn de bonbons van Leonidas een ware traktatie en dan met name de witte Manon. Iedere feestelijke gebeurtenis staan ze op tafel en zo nu en dan krijg ik ze als verwennerij. I.p.v. een bos bloemen. De kwaliteit is altijd perfect. Volgende keer laat ik de verzending per DHL komen, want de GLS deed er erg lang over. Ze lieten iedere dag weten tussen een bepaalde tijd te komen en daar bleven we dan voor thuis. Uiteindelijk duurde het tot woensdag, terwijl de eerste aflevering al op vrijdag ingepland stond. Maar goed, ze waren nog steeds vers.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


16 mei 2022 
There was nothing wrong with your chocolates and champagne which I ordered as a gift for a special day and I hope they were enjoyed However my complaint is with the carrier you used DHL. I paid an extra 25 euro for them to be delivered on a special day and they did not arrive until 3 days later. Also I had to pay another £25 in order for DHL to deliver my gift to my friend. This present was already very expensive and cost an extra 50 euros. I'm very sorry but I will not be ordering from your shop again. I cannot understand why I was charged all this extra when the Easter eggs I ordered did not come with a customs charge?? I have ordered from you in the past because the chocolates were the best and the freshest but this cannot be true for chocolates that were kept in a depot by DHL for 5 days.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor webshop.chocolates-sweets.be/nl/

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
 Geverifieerde beoordeling
9 okt. 2022
Snelle zeer lekkere levering, cuberdons zeer vers
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 okt. 2022
Steeds verse lekkere praline Snelle bediening dank daarvoor
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 okt. 2022
overzichtelijke website, makkelijk keuze maken én bestellen, vlotte en duidelijke communicatie, goede service van transporteur GLS
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2022 
Lekkere pralines voor de herfst !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 okt. 2022
Eenvoudig te consulteren nuttige info.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 okt. 2022 
Altijd goede verzorging van de bestelde goederen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 okt. 2022
Snelle levering en alles piekfijn verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 okt. 2022
vlotte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 okt. 2022
Altijd correct en snel!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 okt. 2022
Alles perfect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 okt. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 sep. 2022
Alles goed en op de tijd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 sep. 2022
Meermaals besteld altijd prima materiaal, mooi voorgesteld, goed verpakt en op tijd geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 sep. 2022
bestelling was perfect blijf zo voort doen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 sep. 2022
Goed vers, maar zwaar better inpakken onderste waren stuk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 sep. 2022
Een fantastische webshop voor Pralines van Leonidas én zoveel meer (Brugse en Vlaamse streekprodukten met o.a.ook bier; koekjes en ...). Prachtige geschenkmanden... Groot is de keuze voor elke gelegenheid. Klantonthaal telefonisch: echt goed, dankuwel! Versturen naar het buitenland gebeurt perfect door hun beste transportfirma, correct, tijdig, track- tracing top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
Top
Beoordeling melden