webshop.chocolates-sweets.be/nl/- Logo - Beoordelingen

webshop.chocolates-sweets.be/nl/Reviews

: 5.227Uitstekend

4,79

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 jan. 2015
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
webshop.chocolates-sweets.be/nl/ is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij webshop.chocolates-sweets.be/nl/ kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 12 jan. 2015
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
webshop.chocolates-sweets.be/nl/ is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij webshop.chocolates-sweets.be/nl/ kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor webshop.chocolates-sweets.be/nl/

624 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

5.227 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


4 dec. 2021
Goede en snelle website. Duidelijke links, duidelijke foto’s en omschrijvingen. Bestelproces eenvoudig te doorlopen. Goederen werden snel verstuurd, waren zéér goed verpakt (marsepein is vrij teer en snel bekrast en/of vervormd - de marsepeinen zak ‘fruit’ die ik thuisgestuurd kreeg was ongeschonden én de stuks ‘fruit’ waren niet op-/in elkaar gedrukt, uniek!). Kers op de al zeer mooie taart was het zakje met drie chocolaatjes dat aan de zending was toegevoegd. Beslist een aanrader! Ik moet alleen nog uitvinden hoe ik een doos met alleen witte- en melkchocolade bonbons kan samenstellen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


16 mei 2022 
There was nothing wrong with your chocolates and champagne which I ordered as a gift for a special day and I hope they were enjoyed However my complaint is with the carrier you used DHL. I paid an extra 25 euro for them to be delivered on a special day and they did not arrive until 3 days later. Also I had to pay another £25 in order for DHL to deliver my gift to my friend. This present was already very expensive and cost an extra 50 euros. I'm very sorry but I will not be ordering from your shop again. I cannot understand why I was charged all this extra when the Easter eggs I ordered did not come with a customs charge?? I have ordered from you in the past because the chocolates were the best and the freshest but this cannot be true for chocolates that were kept in a depot by DHL for 5 days.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor webshop.chocolates-sweets.be/nl/

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(534)
 Geverifieerde beoordeling
9 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 aug. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jul. 2022
Ik wist vantevoren niet dat het warmste dag van het jaar zou worden, maar jullie hebben er alles aan gedaan dat bestelling uitstekend is aangekomen. Doos in isolatie pakpapier en binnenin doos 2 coolpacks. Mijn komplimenten!! met vriendelijke groet C. Schot
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 jul. 2022
De chocolade werd geleverd op een zeer warme dag. We waren aangenaam verrast dat de verpakking met koelpapier was en ook binnenin nog een koelelement. Super service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 aug. 2022
Fantastisch! Groot assortiment met producten die ik nergens anders kan krijgen. Supersnelle bezorging en met zorg ingepakt! Een aanrader!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jul. 2022 
alle artikelen werden goed verpakt. afgeleverd volgens afspraak. Vriendelijk personeel. grote keuze ruim assortiment.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jul. 2022 
Valt me op dat de koekjes tegenwoordig niet meer knapperig zijn maat vrij sn taai
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jul. 2022
De afzonderlijke verpakking van de manons, met dit warm weer, was uitstekend
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
De verpakking de verzending en last but not leest wat zijn ze heerlijk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jul. 2022 
snelle levering en altijd een kleine verassing toegevoegd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jul. 2022 
Perfecte levering binnen de 24 uur Dank!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jul. 2022
Heel goed verzending
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jul. 2022
veilig ingepakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
Perfect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jun. 2022
Alles was mooi afzonderlijk verpakt een was mooi in de mand gelegd. Misschien nog klein puntje om te veranderen de keuze laten aan de klant welke soort pralines er in zitten.
Beoordeling melden