webshop.chocolates-sweets.be/nl/- Logo - Beoordelingen

webshop.chocolates-sweets.be/nl/Reviews

: 5.227Uitstekend

4,79

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 jan. 2015
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
webshop.chocolates-sweets.be/nl/ is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij webshop.chocolates-sweets.be/nl/ kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 12 jan. 2015
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
webshop.chocolates-sweets.be/nl/ is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij webshop.chocolates-sweets.be/nl/ kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor webshop.chocolates-sweets.be/nl/

624 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

5.227 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


4 dec. 2021
Goede en snelle website. Duidelijke links, duidelijke foto’s en omschrijvingen. Bestelproces eenvoudig te doorlopen. Goederen werden snel verstuurd, waren zéér goed verpakt (marsepein is vrij teer en snel bekrast en/of vervormd - de marsepeinen zak ‘fruit’ die ik thuisgestuurd kreeg was ongeschonden én de stuks ‘fruit’ waren niet op-/in elkaar gedrukt, uniek!). Kers op de al zeer mooie taart was het zakje met drie chocolaatjes dat aan de zending was toegevoegd. Beslist een aanrader! Ik moet alleen nog uitvinden hoe ik een doos met alleen witte- en melkchocolade bonbons kan samenstellen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


16 mei 2022 
There was nothing wrong with your chocolates and champagne which I ordered as a gift for a special day and I hope they were enjoyed However my complaint is with the carrier you used DHL. I paid an extra 25 euro for them to be delivered on a special day and they did not arrive until 3 days later. Also I had to pay another £25 in order for DHL to deliver my gift to my friend. This present was already very expensive and cost an extra 50 euros. I'm very sorry but I will not be ordering from your shop again. I cannot understand why I was charged all this extra when the Easter eggs I ordered did not come with a customs charge?? I have ordered from you in the past because the chocolates were the best and the freshest but this cannot be true for chocolates that were kept in a depot by DHL for 5 days.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor webshop.chocolates-sweets.be/nl/

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(534)
 Geverifieerde beoordeling
2 jul. 2022
Supergoed verpakt, met bubbelfolie en een koelelement zodat onze chocolade zeker in goede staat bij ons aankwam! En natuurlijk ook erg lekker :-)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jun. 2022
Snel en accuraat ondanks bestemmeling in Engeland woont. Ook eerlijke prijs: daar kan ik het zelf niet voor doen .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jun. 2022 
Iets minder emailtjes sturen over de bestelling. "Bevestigd, Verzonden en Bezorgd" is wat mij betreft voldoende.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jun. 2022 
Snelle levering, uitstekende bonbons, mooi doosje. Al met al een erg leuk cadeautje voor mijn man.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jul. 2022
Duidelijke website, vlot bestelproces en heel snelle en professionele levering (in Spanje).
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jun. 2022
Snelle en correcte levering en de ontvanger was blij verrast met het originele pakket
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jun. 2022
Goede kwaliteit en goed verpakt. Op afgesproken tijd bezorgt als cadeau
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022
Ik heb niets er aan toe te voegen. Alles was perfect.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jun. 2022
De vlugge levering en het assortiment voor diabetici
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jun. 2022
Heel snel geleverd en 3chocolaatjes gekregen Super
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jun. 2022
alles was zoals beschreven werd bij het bestellen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jun. 2022 
Snelle bezorging, heerlijke suiker arme chocola!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 jun. 2022
Goede opvolging met aandacht voor warme weer
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jun. 2022
Alles was perfect in orde zoals verwacht
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jul. 2022
Alles perfect in orde en snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jun. 2022
Opvolgen van bestelling is zeer goed.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jul. 2022
Het voldoet aan wat ik wens
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 jun. 2022
Veel keuze, heel tevreden,
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jun. 2022
Perfect! Goede service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jun. 2022
alles perfect in orde.
Beoordeling melden