MegaGadgets.be- Logo - Beoordelingen

MegaGadgets.beReviews

: 2.594Goed

4,25

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 aug. 2018
Laatst gewijzigd op: 6 jun. 2023
MegaGadgets.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij MegaGadgets.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 2 aug. 2018
Laatst gewijzigd op: 6 jun. 2023
MegaGadgets.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij MegaGadgets.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor MegaGadgets.be

55 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.594 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


13 aug. 2022
Zending was verkeerd geleverd, direct weer een nieuwe nagestuurd, ook bij de buren geleverd die op vakantie waren en waar de pist binnengelegd werdt zonder te kijken. Niets dan begrip vanuit megagadget.

de meest kritische beoordeling


8 jul. 2022
 
Ik had een bestelling geplaatst van 71 euro en krijg een fout pakket wat ik niet had besteld, ik moest het foute terug sturen , maar van uit België moest ik port kosten betalen... Een retourticket voor Belgie is toch zo gemaakt....Na 10 mails is het dan toch op gelost geraakt

Beoordelingen voor MegaGadgets.be

Filter
Sorteren 
Meest recente eerst
 Geverifieerde beoordeling
27 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
22 mrt. 2023
Hallo, jammer dat onze service niet in de smaak is gevallen. Zou u ons feedback willen geven door middel van een mail. De mail kan naar klantenservice@megagadgets.nl Groetjes Dominique
 Geverifieerde beoordeling
26 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
22 mrt. 2023
Hallo Maxime, jammer dat onze service niet goed is bevallen. Zou u ons feedback kunnen geven? De mail kan naar klantenservice@megagadgets.nl Groetjes Dominique
 Geverifieerde beoordeling
23 dec. 2022
pakket nog steeds niet toegekomen na 10 dagen, geen track and trace nummer, niets
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
22 mrt. 2023
Hallo baptiste, erg spijtig dat uw pakketje nog steeds niet binnen is gekomen. Wij hadden in december problemen met de Track en Trace codes. Als u een mailtje kunt sturen naar klantenservices@megagadgets.nl kunnen wij u vanaf daar verder helpen. Groetjes Dominique
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2022
slechts 1artikel geleverd ipv de bestelde 2, geen reactie van klantendienst
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
21 mrt. 2023
Hallo Gudrun, wat vervelend dat u maar 1 product geleverd heeft gekregen. Uw mailtje is in de klantenservicemail door overnamen nieuw eigenaar tussen wal en schip belandt. Wij willen graag het probleem oplossen, zou u ons een mailtje kunnen sturen naar klantenservice@megagadgets.nl Groetjes Dominique
 Geverifieerde beoordeling
16 jul. 2022
Product werkt niet zoals het hoort.
Beoordeling melden