onlineprinters.be- Logo - Beoordelingen

onlineprinters.beReviews

: 3.308Goed

3,81

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 jun. 2014
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
onlineprinters.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij onlineprinters.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 5 jun. 2014
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
onlineprinters.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij onlineprinters.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor onlineprinters.be

64 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.308 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


4 aug. 2022
printwerk dat al is gearriveerd is van zeer goede kwaliteit, enkel de levertijd is langer dan op de website staat (2de deel van de bestelling is nog steeds onderweg) anders 5 sterren
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


10 aug. 2022
Beste Ik deed op 15/07/2022 een bestelling die normaal uiterlijk op 22/07/2022 zou geleverd worden. Om dit te garanderen betaalde ik extra voor een spoedlevering. Door een vertraging in de levering van UPS werd mijn bestelling slechts op maandag 25/07 geleverd. Aangezien mijn bestelling festivalbrochures waren, die noodzakelijk waren in het weekend van 22-23-24/07 /2022 was dit dus hopeloos te laat. Ik weet dat de bestelling aan de late kant was, maar het is jammer dat ik ondanks de spoedlevering mijn bestelling nog steeds niet op tijd kreeg. In principe heb ik nu een uitgave van € 319,62 in de vuilbak moeten smijten. Ik hoop dat hier een tegemoedkoming kan voorzien worden van jullie kant. Ik ben al jaren klant bij jullie en telkens zeer tevreden van het resultaat dus hoop hier een oplossing te kunnen vinden. Alvast bedankt Vriendelijke groeten Seppe Vanden Broeck
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor onlineprinters.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
21 okt. 2022
+/- 30% van de gedrukte stickers vertoonden afwijking (een verticale lijn). Momenteel nog in afwachting van de reactie op de vraag voor herdruk.
Beoordeling melden
Antwoord van onlineprinters.be
25 okt. 2022
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat wij samen een oplossing hebben kunnen vinden. Wij kijken reeds uit naar uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
De vouwkaarten waren aan de verkeerde kant gerild (voorgevouwen), zodat de binnenkant van buiten kwam en de buitenkant van binnen. Ik heb ze dan tegen de voorgestanste vouw in moeten vouwen, maar dat gaf van binnen een verfrommelde vouwlijn. Ik had bij de bestelling nochtans duidelijk aangegeven wat de buitenkant was.
Beoordeling melden
Antwoord van onlineprinters.be
13 sep. 2022
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u teleurgesteld bent. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om het probleem op te lossen. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters
 Geverifieerde beoordeling
2 jun. 2022
De bestelling werd op 19/05 geplaatst en is pas op 01/06 geleverd. Dit is bijna 14 dagen, ik begrijp wel dat er een feestdag tussen zat maar het duurt toch heel lang. Aangezien ik grafisch ontwerper ben, vind ik het vervelend om mijn opdrachtgevers lang te laten wachten op hun drukwerk... mvg, Stefaan
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Verleden week maandag besteld en tot op vandaag nog niet geleverd!!!!!Een van de 3 leveringen ligt al van verleden vrijdag in Sint-Niklaas(dat is hier vlakbij) We zijn dinsdag 15u en nog steeds niets ontvangen.
Beoordeling melden
Antwoord van onlineprinters.be
17 aug. 2022
Hartelijk dank voor uw feedback. Onze gratis standaard verzendtijd bedraagt ongeveer 2 tot 3 werkdagen, nadat de productie is afgesloten. Volgens de tracking informatie zouden alle pakketten na vandaag moeten zijn geleverd. Graag informeren wij u nauwkeuriger betreffende onze levertijden in onze onlineshop of belt u simpelweg onze klantenservice op. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters
 Geverifieerde beoordeling
4 aug. 2022
printwerk dat al is gearriveerd is van zeer goede kwaliteit, enkel de levertijd is langer dan op de website staat (2de deel van de bestelling is nog steeds onderweg) anders 5 sterren
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jun. 2022
De zending is nog niet aangekomen. Ik heb zelf ups gebeld om het adres door te geven ( blijkbaar was dat niet doorgegeven ) Maar er staat opnieuw adresgegevens vereist.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jun. 2022
Het uploaden van de te drukken pdf verloopt probleemloos en de controle van het bestand voorafgaand aan het drukken is een meerwaarde. Het afgeleverde werk is prima.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jun. 2022
Kwaliteit prima, verpakking goed, levering door DPD uitstekend en altijd mooi op tijd. Prijs iets hoger dan voorheen, maar dat zal aan Poetin liggen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 jul. 2022
ik had deze soort flyers met dezelfde tekening al eens besteld maar deze keer waren er in de zwarte vlakken bij verschillende flyers witte stippen
Beoordeling melden
Antwoord van onlineprinters.be
29 jul. 2022
Neem a.u.b contact met ons op en stuur ons een paar foto's van het betroffene drukwerk, zodat wij daarvoor een oplossing kunnen vinden. Met vriendelijke groet, uw onlineprinters
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
ik had deze soort flyers met dezelfde tekening al eens besteld maar deze keer waren er in de zwarte vlakken bij verschillende flyers witte stippen
Beoordeling melden
Antwoord van onlineprinters.be
3 aug. 2022
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij hebben inmiddels via e-mail contact met u opgenomen om het problem op te lossen. Neem a.u.b. contact met ons op wanneer u de e-mail niet heeft ontvangen. Met vriendelijke groeten, Uw Onlineprinters
 Geverifieerde beoordeling
24 mrt. 2022
De doos was gescheurd en de flyers waren door elkaar geschud, waarschijnlijk een foutje van het transport. Voor de rest was alles ok.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 mrt. 2022
ik vraag spoedbestelling en het duurt dan toch nog vier dagen. ik betaal er extra voor. Wat is verschil met gewone bestelling.
Beoordeling melden
Antwoord van onlineprinters.be
25 mrt. 2022
Hartelijk dank voor uw feedback. Onze standaard verzendtijd bedraagt 2 tot 3 werkdagen bovenop de productietijd. Graag informeren wij u nauwkeuriger betreffende onze levertijden in onze onlineshop of belt u simpelweg onze klantenservice op. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters
 Geverifieerde beoordeling
1 apr. 2022
 
van Luc M.
Correcte levering. Zeer goede prijs - kwaliteit verhouding. Zeer gemakkelijke manier om bestelling te plaatsen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 mrt. 2022
 
Gemak om de website te gebruiken. Correcte bedrukking & mooie kleuren Goede service, correcte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jul. 2022
De snekheid en prijs konden beter. Dit was vroeger de reden waarom ik voor Onlineprinters koos.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 apr. 2022
Het drukwerk was volledig conform mijn verwachtingen. Netjes gedrukt en verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jul. 2022
Dik in orde! (Zoals gewoonlijk) Zeer tevreden, goeie kwaliteit en snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jun. 2022
Zoals steeds mooie afgewerkte producten binnen de levertermijn afgeleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 aug. 2022
vlotte service levering iets te traag, maar ik had tijd...
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jun. 2022
Uitgebreid aanbod en vriendelijke, persoonlijke service!
Beoordeling melden