janmaes.be- Logo - Beoordelingen

janmaes.beReviews

: 886Goed

4,47

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 sep. 2018
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
janmaes.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij janmaes.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 6 sep. 2018
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
janmaes.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij janmaes.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor janmaes.be

120 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

886 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


16 nov. 2022
Eerst en vooral : Op het ogenblik dat ik dit schrijf, is er nog niets geleverd. Enkel 2 mails waarin wordt gemeld dat de levering vertraging heeft en de volgende dag voorzien wordt. Dus ik ontvang een uitnodiging om mijn mening te geven, terwijl er nog niets geleverd is ??? Ik ben wél tevreden over het feit dat ik op voorhand verwittigd werd dat er in mijn bestelling een verkeerd artikel voorkwam, dat is rechtgezet maar nog steeds niet geleverd. Ik reken er op dat ik één dezer dagen toch een levering mag ontvangen. Vriendelijke groeten Marc VAN SLAGMOLEN Pakketnummer : 05308817703801
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


28 okt. 2022
Ik had een cadeaubon gekocht voor een vriendin haar verjaardag zodat ze een 3 de gaatje kon laten schieten, wanneer zij in de winkel was zeiden ze dat ze geen 3de gaatjes schieten. Heel raar want ik heb hier ook al een 3 de gaatje laten schieten. Toen ze dan vroeg of ze de bon voor iets anders kon gebruiken zeiden ze nee, maar de bon was niet specifiek bedoeld voor een 3de gaatje? Het was gewoon een cadeaubon. Ik wou eerst bij een andere winkel een bon kopen maar daar stond duidelijk op de website dat ze geen 3 de gaatjes schieten. Daarom heb ik voor Jan maes gekozen omdat ze dit normaal wel doen en er niets van op de website staat. Nooit meer!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor janmaes.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2022
De bestelling was vlug en goed verpakt geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 apr. 2022
Snelle service. Levering was wat gevraagd was.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2022
Alles goed afgehandeld bij bestelling online
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2021
Duidelijke website en zeer snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 dec. 2021
Livrer très vite. Emballage bien complet
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 mrt. 2022
Vlotte bestelling en communicatie.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dec. 2021
Vlotte communicatie en verzending
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022 
Top site, à recommander vivement
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
5 jul. 2022
Bonjour Evelyne Notre contact et vos commandes nous font toujours sourire. Merci d'avoir toujours choisi Jan Maes. Salutations Mylène de l'équipe Jan Maes
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022 
Top site, à recommander vivement
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
5 jul. 2022
Vous valez cinq étoiles pour nous aussi, Evelyne! Bien à vous Mylène de l'équipe Jan Maes
 Geverifieerde beoordeling
14 jun. 2022
vlugge levering en goed verpakt
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
28 jun. 2022
Dag Stefaan Bedankt om de tijd nemen ons zo'n mooie beoordeling te geven! Met plezier verzorgen we een snelle en veilige thuislevering. Opdat jij na online bestelling zo spoedig mogelijk kan pronken met je nieuwste aanwinst! Vriendelijke groeten Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
23 apr. 2022 
Snelle levering,goede service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 feb. 2022
Snelle en correcte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dec. 2021
Snelle en correcte aflevering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 feb. 2022
Super service doe zo verder.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 dec. 2021
Snel,mooi en goed geleverd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 dec. 2021 
Snelle en corecte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jun. 2022
Prima kwaliteit & service
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
28 jun. 2022
Dag Luc Wauw, wat een fantastisch compliment. Daar doen we het voor. Bedankt om voor Jan Maes te kiezen en de tijd te nemen ons te verwennen met deze mooie review. We kijken ernaar uit je snel weer van dienst te zijn! Vriendelijke groeten Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
14 jun. 2022
Vriendelijk en correct.
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
28 jun. 2022
Dag Stiene Net zoals wij stralen met jouw mooie vijf sterren review, schitter jij gegarandeerd met je nieuwe PANDORA items! Tot je volgende online bestelling! Groetjes Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
23 feb. 2022
Snelle levering...
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 dec. 2021
Snelle levering.
Beoordeling melden