Verfspuit.be- Logo - Beoordelingen

Verfspuit.beReviews

: 331Goed

4,26

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 mei 2017
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
Verfspuit.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Verfspuit.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 29 mei 2017
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
Verfspuit.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Verfspuit.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Verfspuit.be

31 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

331 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


13 nov. 2022 
Hele goede klantenservice! Van het apparaat wat ik besteld had, was het afdekplaatje van het inlaatluchtfilter defect. (Transportschade 2 nokjes waren afgebroken) ze hebben dit keurig en heel snel opgelost.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


1 dec. 2021
heel slechte ervaring: ik heb mijn machine bij jullie online besteld , en daarna heb ik bijna iedere dag een email dat het vandaag zou gestuurd worden , en op het einde heb ik email gekregen met de melding dat het al deliverd is , maar ik heb tot nu toe niks ontvangen. daarna klaagde ik bij DPD maar ze stuurden me naar jullie site , en daarna heb ik de vraag van jullie om een formulier in te vullen en te onderteken, ik heb het gemaakt en gestuurd , maar daarna heb ik weer email van jullie met de melding dat het niet de juiste formulier en ik moest een andere formulier invullen , onderteken en sturen , ik heb het gemaakt en tot nu toe niks ontvangen . al mijn planning om mijn woning af te ronde vorige week is nu kapot wegens jullie
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Verfspuit.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022 
Hele goede klantenservice! Van het apparaat wat ik besteld had, was het afdekplaatje van het inlaatluchtfilter defect. (Transportschade 2 nokjes waren afgebroken) ze hebben dit keurig en heel snel opgelost.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
De slang is niet flexibel genoeg werk niet makkelijk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 uur geleden
Beoordeling melden
Antwoord van Verfspuit.be
14 uur geleden
Beste Willy, Bedankt voor de vijf sterren review. Wij staan graag voor u klaar. Hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Verfspuit.be
 Geverifieerde beoordeling
9 okt. 2022
Snelle levering en goede service via whats app
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 okt. 2022 
van L V.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 sep. 2022
Perfect geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 aug. 2022
Doet wat het moet doen aan zeer scherpe prijs.
Beoordeling melden
Antwoord van Verfspuit.be
30 aug. 2022
Beste klant, Fijn om te lezen dat de aankoop goed bevalt. Wij wensen u veel plezier met de aankoop en hopelijk zien wij u nog een keer in de toekomst. Met vriendelijke groet, Team Verfspuit.be
 Geverifieerde beoordeling
13 aug. 2022
De verf die ik kreeg aan verminderen bij aankoop van een verfspuit kon ik niet mee bestellen
Beoordeling melden
Antwoord van Verfspuit.be
30 aug. 2022
Beste klant, U kunt ons altijd een email sturen met daarin de ordernummers van de verf en de verfspuit. Wij kunnen u dan de korting terugbetalen. U kunt ons een email sturen via info@verfspuit.be. Met vriendelijke greot, Team Verfspuit.be
 Geverifieerde beoordeling
12 aug. 2022
antwoorden telefoon, mail & retour aanvraag!!!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2022
perfecte service zowel de verzending alsook tevreden over het produkt namelijk de verf Ral 9010 .De verfspui t Wagner 250m werkt naar behoren wel het koppie bij houden bij het spuiten .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 apr. 2022
De informatie op de website, de aankoop en de verzending zijn allemaal goed verlopen. Over het product zelf kan ik nog geen oordeel vormen omdat ik het nog niet gebruikt heb.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 mrt. 2022
Eerlijk, de volgende dag geleverd zoals beloofd. En ik ben zeer tevreden over het geleverde materiaal
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2022
Werkt heel goed en snel.Weinig spuitnevel en goede dekking zelfs met één laag.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 mrt. 2022 
Doet wat ze voor dient een goede koop ik zou het aanrader
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jun. 2022
Quick delivery and product fits perfectly my needs
Beoordeling melden
Antwoord van Verfspuit.be
27 jun. 2022
Dear customer, thank you for your feedback. We wish you the best with your order and hopefully we will see you in the future!
 Geverifieerde beoordeling
4 mei 2022 
van A B.
Correct service en product met top kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2022
Mooi snel en makkelijk
Beoordeling melden
Antwoord van Verfspuit.be
3 feb. 2022
Beste klant, fijn om te horen dat de bestelling goed is binnengekomen en bevalt. Wij wensen u veel succes en hopelijk tot in de toekomst!
 Geverifieerde beoordeling
6 mrt. 2022
Alles tiptop verlopen
Beoordeling melden