valmano.be/nlReviews

: 70Goed

4,42

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 okt. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
valmano.be/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij valmano.be/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 21 okt. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
valmano.be/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij valmano.be/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor valmano.be/nl

53 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

70 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


8 dec. 2022
Ik heb een horloge besteld bij jullie en ben er zeer tevreden mee. Hij is echt mooi . Dank jullie wel. Tevreden klant
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


29 mei 2022
Geen antwoord op de mails, al een week geen traceer link ontvangen. Minste wat jullie kunnen doen is op de emails antwoorden. Klantenservice bestaat precies niet, ook geen telefoonnummer waar we terecht kunnen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor valmano.be/nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023
They have sent me a returned watch that previously sold to someone else and then returned to the shop. And they didn't mention it.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dec. 2022
Ik heb een horloge besteld bij jullie en ben er zeer tevreden mee. Hij is echt mooi . Dank jullie wel. Tevreden klant
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 dec. 2022
Horloge besteld, en binnen de week ontvangen ervoor bedankt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 dec. 2022
Perfecte service !!perfecte communicatie xx❤️❤️top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 dec. 2022
Zeer snele mooi verzending
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2022
Pakketje is snel aangekomen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 nov. 2022
Mooi verpakt ontvangen , keurig mn factuur ontvangen Communicatie perfect via mail en binnen de week ontvangen 👍👍👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
Snelle verzending, mooie promotie. Tevreden van mijn aankoop!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Alles werd snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 nov. 2022
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022
Goede keuze , perfect prijs / kwaliteit snelle levering degelijk verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2022
Snelle levering. Correcte communicatie
Beoordeling melden