Zesso- Logo - Beoordelingen

ZessoReviews

: 4.298Goed

4,38

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 24 mrt. 2015
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Zesso is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Zesso kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 24 mrt. 2015
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Zesso is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Zesso kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Zesso

1.485 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

4.298 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


14 jan. 2023
Habe meine Bestellung sehr schnell erhalten und musste ein Teil leider reklamieren. Die Reklamationsbearbeitung lief ebenfalls sehr schnell und kundenfreundlich ab. Bester Service, gerne wieder.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


11 apr. 2022
Het tafelblad is beschadigd aangekomen. De doos was onbeschadigd, wat wil zeggen dat deze beschadiging al vóór het inpakken heeft plaatsgevonden! Over het stalen frame ben ik tevreden, oook waren alle onderdelen netjes verpakt. Wél moet ik opmerken dat sommige bouten wat aan de korte kant waren, waarschijnlijk is de dikte van de stalen strip niet meegerekend. De houtstruktuur leek niet echt op eiken, maar ik ga deze opnieuw fineren met struktuur dat beter aansluit op mijn huidigemeubulair. Kon voor deze prijs ook geen al te hoge eisen stellen, maar qua afmetingen past deze tafel perfect in mijn interieur.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Zesso

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(58)
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Bonjour, J ai rien vous dire concernant le prix la qualité je peut pas juger car je l ai toujours pas reçu et d ou que c'est trois étoiles a cause de la livraison. Vous devriez changer de transporteur car GLS 3st le plus mal noté ( regardé les notes qu il a elle est justifiée) 1 étoile sur 5 Bonne journée
Beoordeling melden
Antwoord van Zesso
24 jan. 2023
Bonjour, merci pour votre commentaire ! Nous vous présentons nos sincères excuses pour le problème survenu lors de la livraison de votre colis. Nous vous avons envoyé un courriel séparé pour vous en informer. Passez une bonne journée ! Team ZESSO
 Geverifieerde beoordeling
23 jan. 2023
Product was beschadigd. Zelf bijgewerkt met nagellak omdat ik de kwaliteit niet zodanig vond, dat ik vermoed dat een vervangende er beter uit zou zien. Daarnaast wil ik de babykamer af hebben en heb er daarom geen zin in terug te sturen en iets anders te zoeken.
Beoordeling melden
Antwoord van Zesso
24 jan. 2023
Beste, bedankt voor je beoordeling! Onze excuses hiervoor. We doen ons best om de kwaliteit van al onze producten te waarborgen. Helaas komen producten soms met schade aan. Controleer je artikel altijd bij ontvangst en voor montage. Mocht jouw product niet in perfecte staat aankomen, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers zoeken graag naar een oplossing. Fijne dag! Team ZESSO
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Het artikel was beschadigd bij ontvangst. Heb zelf de herstelling uitgevoerd. Waarschijnlijke oorzaak is het onvoorzichtig behandelen bij/tijdens transport.
Beoordeling melden
Antwoord van Zesso
16 jan. 2023
Beste, bedankt voor je beoordeling! Onze excuses hiervoor. Heb je een incompleet, beschadigd, defect of verkeerd artikel ontvangen? We doen ons best om de kwaliteit van al onze producten te waarborgen. Helaas komen producten soms met schade aan. Mocht jouw product niet in perfecte staat aankomen, neem dan contact op met onze klantenservice en stuur ons een foto of video van de beschadiging. Onze medewerkers zullen een oplossing zoeken, misschien moet je het pakket zelfs niet terugsturen. Fijne dag! Team ZESSO
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Verzending via dpd niet fijn. Heb geen e-mail ontvangen toen het product afgeleverd was
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dec. 2022
J ai commandé la variété rouge de la Clematite de Noël et j ai reçu une " freckles'. je l ai plantée malgré tout car on était déjà le 8 décembre et je ne suis pas sûre quelle aurait supporté un nouveau long voyage.En revanche félicitations pour l emballage qui était parfait.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Qua look, stijl, en kleur zijn deze zetels echt prachtig… Maar we zijn er niet in geslaagd om beide zetels stabiel te monteren. Eén van de zetels blijft wiebelen. Waarschijnlijk iets mis met één van de poten. Maar al bij al geen spijt van mijn aankoop! Ook de levering verliep vrij snel.
Beoordeling melden
Antwoord van Zesso
6 jan. 2023
Beste, bedankt voor je beoordeling! Onze excuses dat er iets mis is met je bestelling. We hebben je een aparte mail gestuurd hierover. We bekijken dit graag. Misschien kunnen we hier een oplossing voor vinden. Alvast bedankt voor je reactie. Fijne dag! Team ZESSO
 Geverifieerde beoordeling
30 dec. 2022
een dag later geleverd dan voorspeld, alles was uiterst goed verpakt, de montage handleiding was zeer duidelijk, alle onderdelen correct gemarkeerd, spijtig dat de bijgeleverde zwarte afsluitdoppen niet passen op de schroeven
Beoordeling melden
Antwoord van Zesso
3 jan. 2023
Beste, bedankt voor je beoordeling! Onze excuses dat er iets mis is met je bestelling! We hebben je een aparte mail gestuurd hierover en zoeken graag naar een oplossing. Alvast bedankt voor je reactie. Fijne dag! Team ZESSO
 Geverifieerde beoordeling
12 dec. 2022
 
Pakket nog steeds niet geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van Zesso
13 dec. 2022
Beste, bedankt voor je beoordeling! Onze excuses hiervoor! We hebben je een aparte mail gestuurd om je hierover te informeren. Fijne dag! Team Zesso
 Geverifieerde beoordeling
17 dec. 2022
Doos stond open
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2023
Beoordeling melden
Antwoord van Zesso
4 jan. 2023
Beste, bedankt voor je beoordeling! Wij waarderen je mening. Helaas zien we dat je niet volledig tevreden bent over je bestelling. We hebben je een aparte mail gestuurd hierover. Misschien kunnen we hier een oplossing voor vinden. Alvast bedankt voor je reactie. Fijne dag! Team Zesso
 Geverifieerde beoordeling
30 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 nov. 2022
Ik vind het kastje van matige materiaal. Prijs en kwaliteit verhouding is niet goed
Beoordeling melden
Antwoord van Zesso
30 nov. 2022
Beste, bedankt voor je beoordeling! Onze excuses hiervoor! We waarden je mening daarom hebben we je een aparte mail gestuurd om dit te bekijken. Alvast bedankt voor je reactie. Fijne dag! Team Zesso
 Geverifieerde beoordeling
6 dec. 2022
Altijd blijven verbeteren, deze keer was prima
Beoordeling melden
Antwoord van Zesso
7 dec. 2022
Beste, bedankt voor je beoordeling! We hebben je een aparte mail gestuurd hierover. Alvast bedankt voor je reactie. Fijne dag! Team Zesso