Zesso- Logo - Beoordelingen

ZessoReviews

: 4.298Goed

4,38

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 24 mrt. 2015
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Zesso is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Zesso kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 24 mrt. 2015
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Zesso is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Zesso kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Zesso

1.485 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

4.298 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


14 jan. 2023
Habe meine Bestellung sehr schnell erhalten und musste ein Teil leider reklamieren. Die Reklamationsbearbeitung lief ebenfalls sehr schnell und kundenfreundlich ab. Bester Service, gerne wieder.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


11 apr. 2022
Het tafelblad is beschadigd aangekomen. De doos was onbeschadigd, wat wil zeggen dat deze beschadiging al vóór het inpakken heeft plaatsgevonden! Over het stalen frame ben ik tevreden, oook waren alle onderdelen netjes verpakt. Wél moet ik opmerken dat sommige bouten wat aan de korte kant waren, waarschijnlijk is de dikte van de stalen strip niet meegerekend. De houtstruktuur leek niet echt op eiken, maar ik ga deze opnieuw fineren met struktuur dat beter aansluit op mijn huidigemeubulair. Kon voor deze prijs ook geen al te hoge eisen stellen, maar qua afmetingen past deze tafel perfect in mijn interieur.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Zesso

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(277)
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Levering inderdaad de volgende dag. Bijzonder snel. De beschrijving vertelde dat de bril "extra stevig" zou zijn, doordat hij is vervaardigd uit thermoplastiek. Maar het blijft plastic! Hij kan steviger zijn, maar het blijft relatief dun en vervormbaar. (Het kan waarschijnlijk dun omdat het materiaal sterk is/niet breekt) De deksel is met de hand makkelijk 'door te duwen'. Ook is deze (op de foto met behoorlijke kracht) te torderen. Hierbij blijft de WC-bril heel! Ik heb er dan ook vertrouwen in dat deze bril heel blijft. De installatie verliep erg voorspoedig, en de gemakkelijke afstellingsmogelijkheden garanderen een passende bril. Bij elkaar ben ik blij met deze nieuwe aanwinst! Vooral de Soft Close is elke keer genieten ^^
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
 
Beter inpakken… doos wat open aan de bovenkant en in het midden gescheurd. Gelukkig was de inhoud niet kapot.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Zeer snelle confirmatie, alleen is het nu tussen 2 à 5 weken wachten op de levering wat wel erg lang is.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Goede chatservice zeer snelle reactie op mijn vraag, supersnel geleverd, minpuntje vond ik dat t kleed opgevouwen was en daardoor hele sterke vouwen had die ik er alleen uitkreeg door er tientallen zware boeken op te leggen. Maar het kleed en de kleuren zijn prachtig! Hartelijk dank!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Product was zoals beschreven, goede kwaliteit-prijs verhouding. Alleen spijtig dat de levering niet zoals verwacht verliep: de koerier liet mijn bestelling gewoon aan de voordeur zonder aan te bellen, ondanks ik thuis was. Deze kon dus zomaar meegenomen worden door eender wie...
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
het product was precies wat het moest zijn en de snelle levering, ben er erg b;ij mee
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Producten van voor ieder zijn budget en snelle verzending 🙂👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
 
De verleende service was prima. Het product viel tegen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Snelle levering, vriendelijke klantenservice
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
 
Er was een probleem met het leveren maar dat is goed opgelost
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Prima prijs kwaliteit verhouding
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
Was prima
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden