Beoordelingen voor showroomprive.be



Goed

4.16/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 3.203 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft showroomprive.be al 28.587 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
16-08-2019
De foto was niet echt representatief ten opzichte van product
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
16-08-2019
Vluggere levering de kwaliteit meestal zeer goed maar de maten zijn meestal niet juist. Ook nog de retourkosten zoals bij andere firma’s gratis retour ook after pay zo ook bij jullie mogelijk moeten zijn
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
15-08-2019
Mooie kleding maar helaas te groot
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
15-08-2019
Verkeerd item + beschadigd artikel ontvangen
3.00
Redelijk

showroomprive.be antwoordt: 22-08-2019
Beste klant, hartelijk dank voor je bericht. Ik begrijp dat je niet helemaal tevreden bent met je bestelling en/of onze service. Mijn excuses voor het ongemak. We verzoeken je contact op te nemen met de klantenservice via email, klantenservice.be@showroomprive.com, om een oplossing te zoeken voor het probleem. Met vriendelijke groet,

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
15-08-2019
Helaas ga ik het kleed moeten terugsturen want he bovenstuk zit fout
Ter hoogte vd armen staat het zeer ver open echt niet mooi
2.67
Redelijk

showroomprive.be antwoordt: 22-08-2019
Beste klant, hartelijk dank voor je bericht. Ik begrijp dat je niet helemaal tevreden bent met je bestelling en/of onze service. Mijn excuses voor het ongemak. We verzoeken je contact op te nemen met de klantenservice via email, klantenservice.be@showroomprive.com, om een oplossing te zoeken voor het probleem. Met vriendelijke groet,

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
15-08-2019
Het was geleverd voor de afgesproken datum.
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
15-08-2019
alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
15-08-2019
Stipt geleverd in verzamelpunt.
Aankoop zoals afgebeeld en beschreven.
Top aankoop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
14-08-2019
Heel mooie kledij
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
14-08-2019
bij sommige klere is niet zo goede stof
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
14-08-2019
heel goed,bravo
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
14-08-2019
De app vind ik niet echt duidelijk, er sta ook weinig info over de producten die je koopt. Levering duurt lang en wordt door verschillende kourierdiensten gedaan.
Een pakketje is niet geleverd en je vind er geen info over. Voorlopig teleurgesteld.
Ik blijf nog hopen dat de kwaliteit van de goederen zal alle minpuntjes overtreffen...
2.67
Redelijk

showroomprive.be antwoordt: 22-08-2019
Beste klant, hartelijk dank voor je bericht. Ik begrijp dat je niet helemaal tevreden bent met je bestelling en/of onze service. Mijn excuses voor het ongemak. We verzoeken je contact op te nemen met de klantenservice via email, klantenservice.be@showroomprive.com, om een oplossing te zoeken voor het probleem. Met vriendelijke groet,

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
14-08-2019
kleur van de stenen van de ring zijn minder mooi als op de foto.
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
14-08-2019
Alles ok, lang moeten wachten wel op de levering. Beter zou kunnen zijn mochten de juwelen beter beschreven worden, zoals bvb. de diameter van de oorringen (nu vallen deze nogal klein uit en je ziet dat NIET op de foto's...
3.67
Goed

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
14-08-2019
Zeer tevreden bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
14-08-2019
er stond dat ze maandag gingen leveren en het was woensdag dus 3 dagen moeten thuisblijven
2.00
Matig

showroomprive.be antwoordt: 22-08-2019
Beste klant, hartelijk dank voor je bericht. Ik begrijp dat je niet helemaal tevreden bent met je bestelling en/of onze service. Mijn excuses voor het ongemak. We verzoeken je contact op te nemen met de klantenservice via email, klantenservice.be@showroomprive.com, om een oplossing te zoeken voor het probleem. Met vriendelijke groet,

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
13-08-2019
De ringen waren goed verpakt in een doosje.
Ze zijn heel mooi, precies zoals op de afbeelding.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
13-08-2019
uiterst tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
13-08-2019
Alles prima in orde .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
13-08-2019
De producten waren in her algemeen goed ..behalve 1 t"shirt die ik terug mocht zenden ..maar ik vind het wel erg dat jezelf de retourkosten moet betalen ..jammer
3.33
Redelijk

showroomprive.be antwoordt: 14-08-2019
Beste klant, hartelijk dank voor je bericht. Ik begrijp dat je niet helemaal tevreden bent met je bestelling en/of onze service. Mijn excuses voor het ongemak. We verzoeken je contact op te nemen met de klantenservice via email, klantenservice.be@showroomprive.com, om een oplossing te zoeken voor het probleem. Met vriendelijke groet,

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
13-08-2019
De bestelling is zeer goed en op tijd geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
13-08-2019
Goede prijs kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
13-08-2019
Mooi, correct
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
12-08-2019
Alles is altijd 100 op 100 in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
12-08-2019
Alles super in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
12-08-2019
Prima product, enkel de levering liet op zich wachten zonder bijkomende informatie.
3.33
Redelijk

showroomprive.be antwoordt: 14-08-2019
Beste klant, hartelijk dank voor je bericht. Ik begrijp dat je niet helemaal tevreden bent met je bestelling en/of onze service. Mijn excuses voor het ongemak. We verzoeken je contact op te nemen met de klantenservice via email, klantenservice.be@showroomprive.com, om een oplossing te zoeken voor het probleem. Met vriendelijke groet,

Datum van publicatie
12-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
12-08-2019
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling.
Mijn score is 4/5.

Grtjes
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
12-08-2019
Zeer tevreden klant
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
12-08-2019
echt mooie en makkelijke shoes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
11-08-2019
Alles is vlot verlopen, dank u wel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
11-08-2019
Goede service en vroegere ontvangen dan voorziene datum
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
11-08-2019
Ben nooit op de hoogte gebracht dat produkt in afhaalpunt lag, mail gestuurd en ze gingen het uitzoeken, maar tot nu toe nog geen reactie.
Service is heel dikwijls ondermaats
2.33
Matig

showroomprive.be antwoordt: 14-08-2019
Beste klant, hartelijk dank voor je bericht. Ik begrijp dat je niet helemaal tevreden bent met je bestelling en/of onze service. Mijn excuses voor het ongemak. We verzoeken je contact op te nemen met de klantenservice via email, klantenservice.be@showroomprive.com, om een oplossing te zoeken voor het probleem. Met vriendelijke groet,

Datum van publicatie
11-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
11-08-2019
alles op tijd geleverd en van uitstekende kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
11-08-2019
De levering mocht iets sneller zijn, de producten van goede kwaliteit en goede service. Ik ben tevreden.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
10-08-2019
Snelle levering, robot doet het goed, geen nederlandse handleiding en weet ook niet goed hoe het zit met garantie.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
09-08-2019
alles goed verlopen. Niet supersnel, wel vlot verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
09-08-2019
alles prima verlopen : bestellen / betalen / leveren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
09-08-2019
zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
09-08-2019
Prima
3.33
Redelijk

showroomprive.be antwoordt: 14-08-2019
Beste klant, hartelijk dank voor je positieve feedback. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je bestelling en/of onze service. Aarzel niet contact op te nemen met de klantenservice als je vragen hebt. Tot snel op onze website, Met vriendelijke groet,

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
09-08-2019
alles is op tijd geleverd en mooi verpakt ik ben tevreden
4.00
Goed

showroomprive.be klantbeoordeling

showroomprive.be

Contact
ZAC de la Montjoie, 1 rue des blés
93210 Saint Denis
Frankrijk
klanttevredenheid.be@showroomprive.com
showroomprive.be
Winkel-exploitant
Showroomprive.com SARL
ZAC de la Montjoie, 1 rue des blés
93210 Saint Denis
Frankrijk
Handelsregister
RCS Bobigny B 538 811 837
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
David Dayan, Thierry Petit, Michael Dayan, Eric Dayan
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met showroomprive.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.