Certificaat voor lesara.be

No. X848C3B78B425A35BEAAC8436FDC49DFF
 

Geldig vanaf
24-05-2017
Geldig tot
23-05-2018
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lesara.be



Goed

3.57/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 7 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 7 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
....
5.00
Uitstekend

lesara.be antwoordt: 30-09-2017
Hallo, Bedankt voor de positieve beoordeling! Groeten, Rosanna van Lesara

ik ben aangenaam verrast hoe snel en goed mijn bestelling is behandeld worden en alle kledij pastte perfect zal zeker nog bestellingen doen Mvg stiers martin
5.00
Uitstekend

lesara.be antwoordt: 24-08-2017
Hallo, Bedankt voor je positieve beoordeling! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Nooit bestelling ontvangen weer onvolledig adres door Llesara op gezet en zij beweren dan dat pakket bij Bpost verloren gegaan is gingen ook bedrag terugstorten
1.00
Slecht

lesara.be antwoordt: 24-08-2017
Hallo, Bedankt voor de feedback. Ik heb dit doorgestuurd aan de desbetreffende afdeling zodat dit nagekeken kan worden. Groeten, Rosanna

nooit bestellingen ontvangen daar adres er onvolledig opstond .Geld zou worden teruggestort maar bij bestelling van 29,98 euro krijg ik maar 24,99 terug.
1.00
Slecht

lesara.be antwoordt: 24-08-2017
Hallo, Onze oprechte excuses voor de vertraging. Wij werken heel nauw samen met onze logistieke partners en zullen dit intern onderzoeken. Want natuurlijk willen we er alles aan doen dat je volgende Lesara-bestelling op tijd aankomt. Bedankt voor je feedback! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Mooie produkten-betaalbaar-jammer dat het een week duurt voor levering.
4.00
Goed

lesara.be antwoordt: 24-08-2017
Hallo, Hartelijk dank voor je lieve woorden! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Schoenen zitten goed-eerlijke prijs-een week gewacht op levering.
4.00
Goed

lesara.be antwoordt: 24-08-2017
Hallo, Hartelijk dank voor je positieve feedback! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Goed product ben tevreden
5.00
Uitstekend

lesara.be antwoordt: 20-06-2017
Hallo, Hartelijk dank voor je positieve feedback! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

lesara.be klantbeoordeling

lesara.be

Heren- & Damesmode, Tech, Wonen & Lifestyle

lesara.be werd op 24-05-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Lesara.nl is dé onlineshop voor trendy mode en topactuele lifestyleproducten voor onverslaanbaar lage prijzen. Het in 2013 opgerichte en wereldwijd opererende start-upbedrijf staat voor kwaliteit, klantnabijheid en veelzijdigheid. De missie van de onderneming is om, met meer dan 50.000 voordelige producten op het gebied van heren- en dameskleding, sieraden, heren- en damesschoenen, techniek (gadgets) & woondecoratie alsook keukengerei, hun klanten een unieke shoppingbelevenis te bieden. Dagelijks wisselende aanbiedingen en wekelijkse thema-events nodigen uit tot regelmatig rondneuzen in de actuele topdeals. Met de beste prijzen, topkwaliteit en een eersteklas klantenservice belooft het bedrijf de hoogste klanttevredenheid en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Contact
Schicklerstraße 5 - 7
10179 Berlin
Duitsland
service@lesara.com
lesara.be

Winkel-exploitant
Lesara GmbH
Schicklerstraße 5 - 7
10179 Berlin
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Berlin (Charlottenburg) HRB 153148
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Roman Kirsch
Meer informatie over de Trusted Shops klantbeoordelingen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lesara.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.