http://www.lesara.be is momenteel niet gecertificeerd
Een verzekering van uw aankoop met de Trusted Shops Garantie is daarom niet mogelijk. Afgesloten garanties blijven vanzelfsprekend van krachtEerder afgesloten garanties blijven echter gelden!.

Beoordelingen voor lesara.be



Goed

4.13/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 10 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft lesara.be al 17 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
15-08-2018
09-11-2018
altijd perfect en mooi , goede verhouding prijs/kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-05-2018
Besteldatum
31-05-2018
31-05-2018
heb de goederen nog niet ontvangen daar ik pas vandaag besteld heb
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-05-2018
Besteldatum
05-05-2018
28-05-2018
zeer goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-05-2018
Besteldatum
16-04-2018
01-05-2018
Veel artikelen worden pas veel later en met mondjesmaat geleverd. Het duurt zolang dat je ongerust wordt of je het gaat ontvangen.
2.33
Matig

Datum van publicatie
11-04-2018
Besteldatum
17-03-2018
11-04-2018
Levering duurt lang
3.33
Redelijk

lesara.be antwoordt: 13-04-2018
Hallo, Onze oprechte excuses voor de vertraging. Wij werken heel nauw samen met onze logistieke partners en zullen dit intern onderzoeken. Want natuurlijk willen we er alles aan doen dat je volgende Lesara-bestelling op tijd aankomt. Bedankt voor je feedback Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
18-02-2018
Besteldatum
10-02-2018
18-02-2018
Heel lang moeten wachten totdat het geleverd werd
3.33
Redelijk

lesara.be antwoordt: 19-02-2018
Hallo, Bedankt voor uw feedback! Vervelend dat het allemaal iets heeft laten wachten op zich. Fijn dat het uiteindelijk toch nog terecht gekomen is. Groeten, Rosanna

Datum van publicatie
22-01-2018
Besteldatum
08-01-2018
22-01-2018
Very quick delivery and the goods were as described
5.00
Uitstekend

lesara.be antwoordt: 24-01-2018
Hello, Thank you very much for your positive feedback! Warm Regards, Annie from Lesara

Datum van publicatie
19-01-2018
Besteldatum
12-12-2017
19-01-2018
I had to send an item back because I ordetroepen the wrong size. Within a fortnight I had my money back. Excellent service
5.00
Uitstekend

lesara.be antwoordt: 22-01-2018
Hello, Thank you very much for your positive feedback! Warm Regards, Annie from Lesara

Datum van publicatie
08-01-2018
Besteldatum
25-12-2017
08-01-2018
ONE ARTICLE WAS DAMMAGED
2.33
Matig

lesara.be antwoordt: 17-01-2018
Hello, Please contact us via service-nl@lesara.be so we can help you with resolving this. Kind regards, Rosanna from Lesara

Datum van publicatie
08-01-2018
Besteldatum
31-12-2017
08-01-2018
goed
5.00
Uitstekend

lesara.be antwoordt: 17-01-2018
Hallo, Hartelijk dank voor je positieve feedback! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

lesara.be klantbeoordeling

lesara.be

Heren- & Damesmode, Tech, Wonen & Lifestyle

Lesara.nl is dé onlineshop voor trendy mode en topactuele lifestyleproducten voor onverslaanbaar lage prijzen. Het in 2013 opgerichte en wereldwijd opererende start-upbedrijf staat voor kwaliteit, klantnabijheid en veelzijdigheid. De missie van de onderneming is om, met meer dan 50.000 voordelige producten op het gebied van heren- en dameskleding, sieraden, heren- en damesschoenen, techniek (gadgets) & woondecoratie alsook keukengerei, hun klanten een unieke shoppingbelevenis te bieden. Dagelijks wisselende aanbiedingen en wekelijkse thema-events nodigen uit tot regelmatig rondneuzen in de actuele topdeals. Met de beste prijzen, topkwaliteit en een eersteklas klantenservice belooft het bedrijf de hoogste klanttevredenheid en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Contact
Schicklerstraße 5 - 7
10179 Berlin
Duitsland
service@lesara.com
lesara.be
Winkel-exploitant
Lesara AG
Schicklerstraße 5 - 7
10179 Berlin
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Berlin (Charlottenburg) HRB 194316
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Roman Kirsch
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lesara.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.