Certificaat voor lesara.be

No. X848C3B78B425A35BEAAC8436FDC49DFF
 

Geldig vanaf
24-05-2017
Geldig tot
23-05-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lesara.be



Goed

3.67/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 14 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 14 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
01-05-2018
Besteldatum
16-04-2018
01-05-2018
Veel artikelen worden pas veel later en met mondjesmaat geleverd. Het duurt zolang dat je ongerust wordt of je het gaat ontvangen.
2.33
Matig

Datum van publicatie
11-04-2018
Besteldatum
17-03-2018
11-04-2018
Levering duurt lang
3.33
Redelijk

lesara.be antwoordt: 13-04-2018
Hallo, Onze oprechte excuses voor de vertraging. Wij werken heel nauw samen met onze logistieke partners en zullen dit intern onderzoeken. Want natuurlijk willen we er alles aan doen dat je volgende Lesara-bestelling op tijd aankomt. Bedankt voor je feedback Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
18-02-2018
Besteldatum
10-02-2018
18-02-2018
Heel lang moeten wachten totdat het geleverd werd
3.33
Redelijk

lesara.be antwoordt: 19-02-2018
Hallo, Bedankt voor uw feedback! Vervelend dat het allemaal iets heeft laten wachten op zich. Fijn dat het uiteindelijk toch nog terecht gekomen is. Groeten, Rosanna

Datum van publicatie
22-01-2018
Besteldatum
08-01-2018
22-01-2018
Very quick delivery and the goods were as described
5.00
Uitstekend

lesara.be antwoordt: 24-01-2018
Hello, Thank you very much for your positive feedback! Warm Regards, Annie from Lesara

Datum van publicatie
19-01-2018
Besteldatum
12-12-2017
19-01-2018
I had to send an item back because I ordetroepen the wrong size. Within a fortnight I had my money back. Excellent service
5.00
Uitstekend

lesara.be antwoordt: 22-01-2018
Hello, Thank you very much for your positive feedback! Warm Regards, Annie from Lesara

Datum van publicatie
08-01-2018
Besteldatum
25-12-2017
08-01-2018
ONE ARTICLE WAS DAMMAGED
2.33
Matig

lesara.be antwoordt: 17-01-2018
Hello, Please contact us via service-nl@lesara.be so we can help you with resolving this. Kind regards, Rosanna from Lesara

Datum van publicatie
08-01-2018
Besteldatum
31-12-2017
08-01-2018
goed
5.00
Uitstekend

lesara.be antwoordt: 17-01-2018
Hallo, Hartelijk dank voor je positieve feedback! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
28-09-2017
Besteldatum
14-09-2017
28-09-2017
....
5.00
Uitstekend

lesara.be antwoordt: 30-09-2017
Hallo, Bedankt voor de positieve beoordeling! Groeten, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
22-08-2017
Besteldatum
30-07-2017
22-08-2017
ik ben aangenaam verrast hoe snel en goed mijn bestelling is behandeld worden en alle kledij pastte perfect zal zeker nog bestellingen doen Mvg stiers martin
5.00
Uitstekend

lesara.be antwoordt: 24-08-2017
Hallo, Bedankt voor je positieve beoordeling! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
21-08-2017
Besteldatum
03-08-2017
21-08-2017
Nooit bestelling ontvangen weer onvolledig adres door Llesara op gezet en zij beweren dan dat pakket bij Bpost verloren gegaan is gingen ook bedrag terugstorten
1.00
Slecht

lesara.be antwoordt: 24-08-2017
Hallo, Bedankt voor de feedback. Ik heb dit doorgestuurd aan de desbetreffende afdeling zodat dit nagekeken kan worden. Groeten, Rosanna

Datum van publicatie
21-08-2017
Besteldatum
29-07-2017
21-08-2017
nooit bestellingen ontvangen daar adres er onvolledig opstond .Geld zou worden teruggestort maar bij bestelling van 29,98 euro krijg ik maar 24,99 terug.
1.00
Slecht

lesara.be antwoordt: 24-08-2017
Hallo, Onze oprechte excuses voor de vertraging. Wij werken heel nauw samen met onze logistieke partners en zullen dit intern onderzoeken. Want natuurlijk willen we er alles aan doen dat je volgende Lesara-bestelling op tijd aankomt. Bedankt voor je feedback! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
19-08-2017
Besteldatum
08-08-2017
19-08-2017
Mooie produkten-betaalbaar-jammer dat het een week duurt voor levering.
4.00
Goed

lesara.be antwoordt: 24-08-2017
Hallo, Hartelijk dank voor je lieve woorden! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
19-08-2017
Besteldatum
24-07-2017
19-08-2017
Schoenen zitten goed-eerlijke prijs-een week gewacht op levering.
4.00
Goed

lesara.be antwoordt: 24-08-2017
Hallo, Hartelijk dank voor je positieve feedback! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
16-06-2017
Besteldatum
24-05-2017
16-06-2017
Goed product ben tevreden
5.00
Uitstekend

lesara.be antwoordt: 20-06-2017
Hallo, Hartelijk dank voor je positieve feedback! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

lesara.be klantbeoordeling

lesara.be

Heren- & Damesmode, Tech, Wonen & Lifestyle

lesara.be werd op 24-05-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Lesara.nl is dé onlineshop voor trendy mode en topactuele lifestyleproducten voor onverslaanbaar lage prijzen. Het in 2013 opgerichte en wereldwijd opererende start-upbedrijf staat voor kwaliteit, klantnabijheid en veelzijdigheid. De missie van de onderneming is om, met meer dan 50.000 voordelige producten op het gebied van heren- en dameskleding, sieraden, heren- en damesschoenen, techniek (gadgets) & woondecoratie alsook keukengerei, hun klanten een unieke shoppingbelevenis te bieden. Dagelijks wisselende aanbiedingen en wekelijkse thema-events nodigen uit tot regelmatig rondneuzen in de actuele topdeals. Met de beste prijzen, topkwaliteit en een eersteklas klantenservice belooft het bedrijf de hoogste klanttevredenheid en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Contact
Schicklerstraße 5 - 7
10179 Berlin
Duitsland
service@lesara.com
lesara.be
Winkel-exploitant
Lesara AG
Schicklerstraße 5 - 7
10179 Berlin
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Berlin (Charlottenburg) HRB 194316
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Roman Kirsch
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lesara.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.