pabo.beReviews

: 670Goed

4,42

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
pabo.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij pabo.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 6 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
pabo.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij pabo.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor pabo.be

427 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

670 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


29 dec. 2021
Eerste pakket direct retour zonder dat ik het ontvangen had, op postNL track&trace stond een handtekening dus was een beetje in paniek. Daarna mail gekregen dat ik het bedrag terugkreeg en dan opnieuw besteld. Wel even stressen omdat het ook een cadeautje was en bijna te laat aankwam
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


3 feb. 2022
Niets van zuigkracht of voldoet aan wat men beweerd. Dient enkel als versiering en doet zeker niet wat de anderen beweren. Ergste vanal is dat het in de Kruidvat nu al aan de helft van de prijs van pabo staat. Geen kwaliteit dus!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor pabo.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Even communicatiefoutje,maar dagje later dan gepland,kan gebeuren.Tevreden met wat de rest betreft discreet en de prijs Al de punten 😁
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
Een van mijn eerste sextoys komt van pabo en ik ben er heel blij mee, het zal zeker niet de laatste zijn dat ik bestel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
La rapidité avec laquelle le colis a été livré ,ce serait bien si je pouvais recevoir tout en Français
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 nov. 2022
Een defect apparaat binnen gekregen, direct een nieuw opgestuurd zonder miserie niets!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Prijs/kwaliteit-verhouding van hun items en snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 nov. 2022
Snelle levering, degelijke verpakking, goede prijzen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden 
Snelle en heel discrete levering. Uitgebreid gamma.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Goede kwaliteit en snell verzenden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
diskreet en perfect volgens belofte
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden 
goede service!!!! snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 nov. 2022 
Snelle levering goed materiaal
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Prijs en verzendings kosten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Snel bezorging bedankt 🙏🏻
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
Correcte dienstverlening
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022 
Alles is perfect.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
PERFECT !!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 uur geleden 
van Tj B.
Tevreden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
Top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden