pabo.be
Beoordelingen:

307 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.136 beoordelingen in totaal  

4,45
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 apr. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
pabo.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top service, na aankomst pakket was er deel uit en andere verpakking. Dit heeft Pabo zonder kosten op zich genomen en goederen terug gratis verstuurd.

de meest kritische beoordeling

22 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb gezien dat er bij staat op de foto’s Dat ze kunnen afwijken! Maar afwijken, daar versta ik onder dat de kleuren een beetje kunnen afwijken . Niet dat er 4x hetzelfde zwarte kanten string inzitten. En dat de 3 andere ook dezelfde kleur zijn, weliswaar andere stijlen. Dus je klikt op een setje waar jullie 7 verschillende kleuren strings in tonen, maar in het setje zitten wel 4 dezelfde?????? En sorry dat ik zo moeilijk doe maar op de foto’s staat geen enkele string voor MANNEN in kant??? Dit is alles behalve mannelijk! Op de foto’s staat een zeer mooie zwarte lederlook, en een zwarte grijze gestreepte. Dus als jullie zelf eens gaan kijken begrijp je mijn frustratie wel? Ik hoop dat u iets voor mij kan doen want ik heb met verzenden erbij bijna 30€ gespendeerd voor 4 zwarte kanten strings, en mijn man wil echt niet in kant gezien worden????
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor pabo.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, eerlijke prijs.
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed service naar de klant. Blijven nieuwe producten zoeken & toevoegen. Zodat aanbod goed blijft.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Soms is het gekochte materiaal niet top. Onlangs bv iets gekocht waarvan het riempje te kort is.
Beoordeling melden
Antwoord van pabo.be
9 dagen geleden
Bedankt voor uw bericht. Het spijt me te horen dat een artikel dat u heeft besteld niet geheel naar wens zijn. Neem alstublieft contact op met onze klantenservice zodat we samen met u naar een oplossing kunnen zoeken. De reviews op dit platform hebben betrekking op ons als winkel. U kunt op onze website (shop) een product review achterlaten, u ontvangt na het ontvangen van uw bestelling per mail een uitnodiging hiervoor. We hopen dat u tevreden bent over de levering, de informatie en het contact dat u met ons had. (Dit bericht is vertaald met Deepl) Met vriendelijke groeten, Adriën
9 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling

Top winkel online

Snelle ontvangst en discreet... Goed materiaal... Veel keuze
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles heel goed product en bestelling mooi op tijd
Beoordeling melden
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beste prijs, snel levering, goede kvaliteit!
Beoordeling melden
11 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Een zeer serieus bedrijf.

Er is niks te doen. Alles is heel goed.
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geleverd op vermelde dag , goed verpakt
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Juist op tijd gekomen e n kwaliteit
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede winkel en zeer goede service
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en discrete levering
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bijzonder vlugge levering
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Je kunt niets beter doen
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte discrete levering
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Professionele service.
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
alles was in orde
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

snel geleverd

snel geleverd
Beoordeling melden
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede producten
Beoordeling melden