otto-office.com/bnReviews

: 334Goed

4,31

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
otto-office.com/bn is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij otto-office.com/bn kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 14 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
otto-office.com/bn is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij otto-office.com/bn kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor otto-office.com/bn

191 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

334 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


1 mrt. 2022
Snelle levering, prima prijzen, groot assortiment, degelijke kwaliteit. Alleen laat de koerierdienst flinke steken vallen (plaatste dozen papier aan de deur in de regen!) maar Otto Office loste dat snel en correct op.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


15 dec. 2021
Mijn glazen whiteboard kwam in 1000 stukjes aan- heb de verpakking niet eens open moeten doen om te zien dat het kapot was-glas viel uit de doos. Er stond ook nergens op de doos- fragiel of breekbaar zodat de mensen van de post zachtjes mee om zouden gaan. Heb direct OTT gebeld en een retour georganiseerd om het op te halen. Ik wacht op de aangepaste creditnota eer ik betaal- want ik heb geen nieuwe in de plaats nodig.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor otto-office.com/bn

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
16 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jun. 2022
Beste, Ik heb mijn hoofdbestelling nog steeds niet gekregen en ook geen reactie op mijn mail hierover. Mvg, Arevik
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jun. 2022
Slecht levering systeem , niet mogelijk op afhaalpunt .Ook wordt er niet verwittigd wanneer langs wordt gekomen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 mrt. 2022
Snelle levering, prima prijzen, groot assortiment, degelijke kwaliteit. Alleen laat de koerierdienst flinke steken vallen (plaatste dozen papier aan de deur in de regen!) maar Otto Office loste dat snel en correct op.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 dec. 2021
Gevonden omdat het een Trooper.be - shop is. Onmiddellijk overtuigd van hun aanbod en prijzen, inclusief de leuke extra's zoals de koekjes. Zeker voor herhaling vatbaar.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 jan. 2022
Zeer snel geleverd, en netjes verpakt! Iets té goed verpakt: een doosje koekjes hoeft niet per sé in een aparte omdoos te zitten, welke nog eens in een doos zit :)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dec. 2021
Niets op aan te merken. Heel breed assortiment, goede prijzen en erg snel geleverd. Ook zeer vriendelijke mensen aan de andere kant van de lijn. Perfecte ervaring.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 mrt. 2022
Snelle levering. Stempel besteld met persoonlijke toets maar er zat niks bij. Dit mogen ze er wel op voorhand bijzetten dat je dit apart moet bij bestellen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 apr. 2022 
Levering in 2 delen op één dag is niet goed voor milieu. Heb me laten vangen aan de prijzen : papier was voor 250 bladen, elders rekenen ze per 500 bladen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 apr. 2022
Enige minpunt is dat voor een bestelling van een 7-tal artikelen, er 3 leveringen zijn, waarvan 1 in een hotel verderop. Een beetje onbegrijpelijk.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 apr. 2022
Snelle levering , bij telefonisch contact heel snel geholpen en vriendelijke stem ! Vlotte afrekening en geregeld kortingen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2021 
Steeds een snelle service, grote voorraad kantoorartikelen van goede kwaliteit aan betaalbare prijzen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 mei 2022
Vlotte en correcte levering; misschien toch beter om de bestelling volledig in één keer te leveren.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 mei 2022 
van VDH P.
alles wordt prima correct afgehandeld en onmiddellijk verstuurd waardoor je alles op tijd hebt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 mei 2022
De bestellingen worden altijd corrcet en snel geleverd en het extraatje is altijd leuk!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 dec. 2021
beste kwaliteit gemakkelijk te gebruiken prima verzorging levering echt een aanrader
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 dec. 2021
de bestelling verloopt vlot de levering verloopt over verschillende dagen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 feb. 2022 
Beviel me dat u het item dat ik zocht kon leveren aan goede prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2022
Een digitale webshop met uitstekende telefonische klantendienst.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 apr. 2022
slechte communicatie aangaande te verwachten leveringstijd
Beoordeling melden