otto-office.com/bnReviews

: 334Goed

4,31

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
otto-office.com/bn is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij otto-office.com/bn kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 14 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
otto-office.com/bn is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij otto-office.com/bn kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor otto-office.com/bn

191 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

334 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


1 mrt. 2022
Snelle levering, prima prijzen, groot assortiment, degelijke kwaliteit. Alleen laat de koerierdienst flinke steken vallen (plaatste dozen papier aan de deur in de regen!) maar Otto Office loste dat snel en correct op.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


15 dec. 2021
Mijn glazen whiteboard kwam in 1000 stukjes aan- heb de verpakking niet eens open moeten doen om te zien dat het kapot was-glas viel uit de doos. Er stond ook nergens op de doos- fragiel of breekbaar zodat de mensen van de post zachtjes mee om zouden gaan. Heb direct OTT gebeld en een retour georganiseerd om het op te halen. Ik wacht op de aangepaste creditnota eer ik betaal- want ik heb geen nieuwe in de plaats nodig.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor otto-office.com/bn

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(9)
 Geverifieerde beoordeling
4 aug. 2022
Voor 3 kleine items zijn op 3 verschillende dagen 3 pakjes geleverd worden!! Dat is absolute niet milieuvriendelijk of duurzaam. Slecht concept.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022
De levering gebeurde door DPD. Het pakket is daar meer dan een week blijven staan zonder te worden geleverd. De mensen van Otto hebben dan wel prompt het pakket opnieuw verstuurd en dat werd snel geleverd, eveneens door DPD. Bij navraag bij de chauffeur wist deze enkel dat de doos kapot was.... Uiteraard geen verwijt naar OTTO
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 apr. 2022 
Levering in 2 delen op één dag is niet goed voor milieu. Heb me laten vangen aan de prijzen : papier was voor 250 bladen, elders rekenen ze per 500 bladen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 apr. 2022
slechte communicatie aangaande te verwachten leveringstijd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 okt. 2021
Degelijk materiaal doch ruim laattijdige levering door DSP
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2021 
Zelfs kleine bestellingen worden in 2 of 3 keer geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 mrt. 2022
leverduur was bijna één week ipv 24 uur
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 dec. 2021
Beoordeling melden