otto-office.com/bnReviews

: 334Goed

4,31

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
otto-office.com/bn is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij otto-office.com/bn kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 14 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
otto-office.com/bn is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij otto-office.com/bn kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor otto-office.com/bn

191 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

334 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


1 mrt. 2022
Snelle levering, prima prijzen, groot assortiment, degelijke kwaliteit. Alleen laat de koerierdienst flinke steken vallen (plaatste dozen papier aan de deur in de regen!) maar Otto Office loste dat snel en correct op.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


15 dec. 2021
Mijn glazen whiteboard kwam in 1000 stukjes aan- heb de verpakking niet eens open moeten doen om te zien dat het kapot was-glas viel uit de doos. Er stond ook nergens op de doos- fragiel of breekbaar zodat de mensen van de post zachtjes mee om zouden gaan. Heb direct OTT gebeld en een retour georganiseerd om het op te halen. Ik wacht op de aangepaste creditnota eer ik betaal- want ik heb geen nieuwe in de plaats nodig.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor otto-office.com/bn

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(48)
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
snel geholpen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
normaal altijd top en nooit klachten, nu hab ik een doosje van Bic balpennen dat open gegaan was in de doos en ik had pennen die stuk gegaan waren tijdens de transport.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 aug. 2022
Geen mail gezien met aankondiging levering - plots belde de transportfirma aan de deur
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Alle bestelde artikelen mogen in 1 verzending worden geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Tijdige en correcte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022 
van Nik V.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jul. 2022
goede service en snelle leveringen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jul. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2021 
Steeds een snelle service, grote voorraad kantoorartikelen van goede kwaliteit aan betaalbare prijzen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 mei 2022
Vlotte en correcte levering; misschien toch beter om de bestelling volledig in één keer te leveren.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 dec. 2021
de bestelling verloopt vlot de levering verloopt over verschillende dagen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dec. 2021
Levering van de product moet correct komen
Beoordeling melden