Paradigit.be- Logo - Beoordelingen

Paradigit.beReviews

: 17Uitstekend

4,71

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 24 jun. 2022
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Paradigit.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Paradigit.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 24 jun. 2022
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Paradigit.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Paradigit.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Paradigit.be

17 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

17 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


20 nov. 2022
Het bestelproces en de informatie was goed. De order heeft er 2 dagen langer over gedaan dan toegezegd, maar dit was voornamelijk te danken aan DHL en/of Bpost.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


6 okt. 2022
Morgen in huis is een leugen Paradigit heeft voor levering van producten in België contracten afgesloten met logistieke partners die de belofte van ‘Voor xx:xx besteld, morgen in huis’ onmogelijk kunnen waarmaken. Bij telefonisch contact wordt dit ook meteen en zonder veel poespas toegegeven. Als je ook maar een greintje respect hebt voor je klanten, haal je die misleidende informatie dan ook van je website of je sluit (duurdere) contracten om je verkoopsbelofte wel waar te maken. Paradigit doet geen van beide.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Paradigit.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Snelle bezorging en correcte afhandeling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 nov. 2022
Het bestelproces en de informatie was goed. De order heeft er 2 dagen langer over gedaan dan toegezegd, maar dit was voornamelijk te danken aan DHL en/of Bpost.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dec. 2022
 
Interessante prijs en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dec. 2022
 
Alles ok, vlotte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dec. 2022
 
alles ok!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 nov. 2022
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 nov. 2022
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 okt. 2022
Ik dacht dat er iets ontbrak in de de bestelling. Heb via de site contact gehad en probleem direct opgelost , hadden het goed weggestoken in de bestelleng.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 okt. 2022
Goede prijs, duidelijke communicatie en snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 aug. 2022
 
snelle levering en goede prijs/kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2022
Morgen in huis is een leugen Paradigit heeft voor levering van producten in België contracten afgesloten met logistieke partners die de belofte van ‘Voor xx:xx besteld, morgen in huis’ onmogelijk kunnen waarmaken. Bij telefonisch contact wordt dit ook meteen en zonder veel poespas toegegeven. Als je ook maar een greintje respect hebt voor je klanten, haal je die misleidende informatie dan ook van je website of je sluit (duurdere) contracten om je verkoopsbelofte wel waar te maken. Paradigit doet geen van beide.
Beoordeling melden
Antwoord van Paradigit.be
12 okt. 2022
Beste jjmmetro, Wat vervelend om te lezen dat je bestelling niet de volgende werkdag geleverd kon worden. Ik heb het voor je uitgezocht en het klopt inderdaad dat we het in jou geval niet waar hebben kunnen maken. Onze excuses hiervoor! De voornaamste reden hiervoor is dat door drukte in Belgie sommige zending die wij hoopten te ontvangen vertraging hebben opgelopen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, maar is wel de reden waarom het in jou geval langer heeft geduurd. Wij zijn op dit moment bezig om na te gaan hoe we dergelijke gevallen in de toekomst kunnen gaan voorkomen, dus we zijn er zeker mee bezig! Gelukkig zie ik ook dat je bestelling uiteindelijk wel is geleverd op 3 oktober, we zouden je (of de gebruiker) er in ieder geval alsnog heel veel plezier mee willen wensen. Mocht je in de toekomst ooit vragen hebben of we je ergens anders mee kunnen helpen horen wij dit graag! Nogmaals onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Rob Team Paradigit