Taranartos.be- Logo - Beoordelingen

Taranartos.beReviews

: 18Uitstekend

5,00

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 3 mrt. 2022
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
Taranartos.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Taranartos.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 3 mrt. 2022
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
Taranartos.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Taranartos.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Taranartos.be

18 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

18 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor Taranartos.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(18)
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 aug. 2022
What is a nord without a belly full of mead? ---------------------------------------------------------------------- deze omschrijving van skyrim past perfect bij de mede van tarnartos. Dit is 1 van de beste alcoholische dranken die ik ken. En de mede van taranartos is bezonders goed. als ik eerlijk zijn mag is de prijs misschien well een beetje veel. de 10 euro flessen zijn wel zeker betaalbaar.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Top producten, eenvoudig te bestellen via webshop, duidelijke communicatie, snelle service en flessen zitten stevig verpakt, alles dik in orde dus.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 aug. 2022
Altijd vriendelijke en duidelijke uitleg, uitgebreide keuze aan mede van uitstekende kwaliteit!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jun. 2022
ik had alle medes, correct en velig verpakt, heel snel ontvangen. alles was zoals beschreven.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 jun. 2022
Altijd zeer snel en zeer lekker. Dankjewel.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 mei 2022
Uitstekende service! Ik koop al een aantal jaren en ben nog nooit teleurgesteld! Kwaliteit, prijs, communicatie, verzending... Alles is steeds helemaal in orde. De persoonlijke boodschapjes en extraatjes hier en daar worden zeker geapprecieerd! Bedankt!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jun. 2022
Toffe eigenaar,geeft duidelijke info op vragen en bestellingen lopen van een leien dakje. Ook superlekkere mede.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 mei 2022
Vlug geleverd , overheerlijke smaken en gunstige prijs. Niet te vergeten een perfecte service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jun. 2022
Heerlijke mede, snelle levering. Doe zo voort 👍👍👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 mei 2022
Beoordeling melden