bikester.be- Logo - Beoordelingen

bikester.beReviews

: 9.545Goed

4,48

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
bikester.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bikester.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 8 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
bikester.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bikester.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor bikester.be

1.766 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

9.545 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


10 mei 2022
Altijd betrouwbare en verzorgde verzending. Betaling per Bancontact of Maestro is nog niet mogelijk. Per overschrijving verlies je algauw enkele dagen voor je bestelling wordt verzonden. De levering was deze keer 10 dagen na de bestelling. Toch 5 sterren omdat ik van oordeel ben dat zulke leveringen (overigens gratis voor het bestelde bedrag) helemaal niet de dag nadien moeten geleverd worden. Heb je wel een dringende levering, gebruik dan Paypal. Ik bestel meestal materiaal voor mijn reserve (banden, remmen) en onderhoudsmateriaal.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


11 jun. 2022
Ik bestel regelmatig bij Bikester maar het valt op hoe de laatste tijd iets verandert is. Als er vroeger een probleem was met de bestelling dan werd er zeer goed gereageerd op je mail en er werd door bikester gereageerd. De laatste ervaring was dat er een niet correct artikel was geleverd door een misverstand op de website. Eerder was Bikester zo dat de service er was dat het correct artikel werd toegezonden en een retourticket voor het verkeerd geleverde artikel gegeven werd. Nu kreeg ik in de mail met de vermelding "ok verkeerd"? Wij storten uw geld terug. En voor de rest zoek het zelf maar uit wat verkeerd was op de website! Hoe kan men iets bestellen als er 4 maten staan en je deze niet kan aanduiden om te bestellen. "FOX RACING SHOX DUST WIPER KIT 32 MM/34 MM/36 MM/40 MM" Zelfs als ik het stuk terug bestel en een mail mee stuur dat het artikel maat 32 moet zijn krijg je geeneens een mail terug. Het is spijtig maar de service is niet dat meer wat het ooit was,spijtig...
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor bikester.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(1229)
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 aug. 2022
Bestelling kwam niet volledig aan. Mailtje later alles tiptop in orde gemaakt en dat binnen de 5 dagen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 aug. 2022
Duidelijke informatie op website, bestelling en betalings informatie. Snelle verzending met tracking ,levering op de aangegeven tijd. Bedankt voor de goede service.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 aug. 2022
Ruime keuze aan democratische prijzen en snelle levering. Ook altijd goed geïnformeerd geweest over de status van de bestelling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 aug. 2022
Snel geleverd was spijtig te klein heb het terug gestuurd ben nu benieuwd als mijn geld ook snel terug gestort word
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 aug. 2022 
Snelle en vlotte service en bovendien één van de goedkoopste fietswebwinkels. En kwaliteit (Shimano)!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022 
Geleverde materialen stemden perfect overeen met de bestelde waren. Gunstige prijs. Snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 aug. 2022
Vlotte service, betrouwbare en correcte informatie.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 aug. 2022 
Duidelijke site met correcte prijzen. Goede communicatie vlot en snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Topsite ! Goede merken en uitstekende service ! Proficiat aan alle medewerkers
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 aug. 2022
Duidelijke website, gemakkelijke bestelling, correcte en snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Hier al 2 x na elkaar een scherpe prijs voor fietsgereedschap gevonden!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
Alles vlotjes en tevreden, waarvoor mijn dank, Groetjes en tot hoors...
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 aug. 2022
snelle levering en producten voldoen precies aan de omschrijving.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 aug. 2022 
Besteld en op tijd geleverd,meer moet dat niet zijn.Doe zo voort.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 aug. 2022 
Alles perfect verlopen. Geen opmerkingen over geleverde service.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 aug. 2022
De oplossing van mijn probleem heb ik bijzonder gewaardeerd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 aug. 2022 
Gedaan wat is belooft, goed produkt super snelgeleverd!*****
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 aug. 2022
Snelle levering groot assortiment correcte duidelijke prijs
Beoordeling melden