bikester.be- Logo - Beoordelingen

bikester.beReviews

: 9.741Goed

4,49

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
bikester.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bikester.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 8 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
bikester.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bikester.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor bikester.be

1.733 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

9.741 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


10 mei 2022
Altijd betrouwbare en verzorgde verzending. Betaling per Bancontact of Maestro is nog niet mogelijk. Per overschrijving verlies je algauw enkele dagen voor je bestelling wordt verzonden. De levering was deze keer 10 dagen na de bestelling. Toch 5 sterren omdat ik van oordeel ben dat zulke leveringen (overigens gratis voor het bestelde bedrag) helemaal niet de dag nadien moeten geleverd worden. Heb je wel een dringende levering, gebruik dan Paypal. Ik bestel meestal materiaal voor mijn reserve (banden, remmen) en onderhoudsmateriaal.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


11 jun. 2022
Ik bestel regelmatig bij Bikester maar het valt op hoe de laatste tijd iets verandert is. Als er vroeger een probleem was met de bestelling dan werd er zeer goed gereageerd op je mail en er werd door bikester gereageerd. De laatste ervaring was dat er een niet correct artikel was geleverd door een misverstand op de website. Eerder was Bikester zo dat de service er was dat het correct artikel werd toegezonden en een retourticket voor het verkeerd geleverde artikel gegeven werd. Nu kreeg ik in de mail met de vermelding "ok verkeerd"? Wij storten uw geld terug. En voor de rest zoek het zelf maar uit wat verkeerd was op de website! Hoe kan men iets bestellen als er 4 maten staan en je deze niet kan aanduiden om te bestellen. "FOX RACING SHOX DUST WIPER KIT 32 MM/34 MM/36 MM/40 MM" Zelfs als ik het stuk terug bestel en een mail mee stuur dat het artikel maat 32 moet zijn krijg je geeneens een mail terug. Het is spijtig maar de service is niet dat meer wat het ooit was,spijtig...
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor bikester.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(1215)
 Geverifieerde beoordeling
21 sep. 2022 
Een van de weinige, zoniet enige aanbieder die Magped én de accessoires verkoopt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Topsite ! Goede merken en uitstekende service ! Proficiat aan alle medewerkers
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 sep. 2022
Snelle service, scherpe prijzen, mooi aanbod en goede opvolging.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 sep. 2022
Duidelijke communicatie, correcte levering, prima materiaal.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022 
Voor mij hoeft er niets te veranderen alles prima geregeld !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 sep. 2022 
Snelle levering en goede service , gemakkelijk retournering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 sep. 2022 
Snelle levering en goede service Gemakkelijk retournering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Uitstekende kwaliteit en service. Marc Van Craenenbroeck.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Goede service en altijd correct service bij retourneren.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 sep. 2022 
Prima website. Goefeafhandeling va de geplaatste orders
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 sep. 2022
Simpel besteld en snel geleverd. Wat wil je nog meer.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
De levering was aangekondigd en tijdstip was perfekt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Snelle levering, correcte prijs en perfect product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 sep. 2022 
correct, goede opvolging en perfecte communicatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 sep. 2022
Mooie artikel, mooi kwaliteit, snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022 
Goede service en prijs met een snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Product zoals beschreven. Snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
Snel geleverd, goed verpakt, goede prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
super goed en zending ook (perfecte)(
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022 
van Luc V.
Snelle levering en correcte onderdeel.
Beoordeling melden