drankdozijn.beReviews

: 6.996Uitstekend

4,82

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
drankdozijn.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij drankdozijn.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 25 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
drankdozijn.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij drankdozijn.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor drankdozijn.be

1.649 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

6.996 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


22 nov. 2021
Over de geleverde producten ben ik heel tevreden, maar over de levering door post NL helemaal niet. zaterdag 13/11 kreeg ik mail van post NL, dat ze die dag zouden leveren, gans de dag thuis gebleven, geen pakje gezien ook niet bij de buren en geen briefje in de bus. s'avonds een mail dat ze niet konden leveren omdat er niemand thuis was, en dat ik mijn pakje zou moeten afhalen in een afhaalpunt in de buurt. Maandag terug mail dat pakje om 11.41 afgegeven was in afhaalpunt. Ik dinsdag morgen naar daar, maar geen pakje, dinsdagnamiddag terug een mail, dat het nu wel zou geleverd zijn, terug naar daar en jawel, eindelijk ok. de uitbater wist me te vertellen dat er al meerdere problemen waren met die chauffeur en dat ze tevreden zullen zijn, dat ze er in december vanaf zullen zijn.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


22 feb. 2022
Een feestje zonder drank zou het geweest zijn indien het van Drankdozijn afhangt. Om zeker te zijn dat de levering op tijd zou gebeuren maak ik mijn onlinebestellingen week op voorhand. Doch werd de bestelling t.w.v. 150 euro 3 dagen te laat geleverd. Hopelijk niet weer een goedkoop Corona smoesje want de coronamaatregelen zijn zo goed als volledig afgeschaft. Uiteindelijk werd het een dubbele kost want de bestelde drank moest ik noodgedwongen alsnog gaan kopen in een andere winkel. Het mag gezegd worden dat de bestelling goed en stevig verpakt was, hoewel de verpakking toch wel iets discreter zou mogen. Mijn buren hoeven niet te zien wat ik bestel, en bij wie ik het bestel.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor drankdozijn.be

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
(15)
(16)
 Geverifieerde beoordeling
18 dec. 2021
Post nl is shit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dec. 2021 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dec. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 nov. 2021
Ik heb mijn artikel nog niet ontvangen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2021
Verkeerde fles geleverd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2021
Bestelling geannuleerd, nooit iets laten weten waarom
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 okt. 2021
Bij mijn bestelling van 8 / 8 zat een fles PipeHeidsieck die niet deugde. De manier waarop mijn vraag om schadeloostelling werd door geniepig gedoe onmogelijk werd gemaakt was beneden peil. De essentie is dat men een jarenlange klant vertrouwen moet schenken. Luc Vancampenhout
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 okt. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 okt. 2021
Zelfde bestelling bij drankgigant minstens 10€ goedkoper ?!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 okt. 2021
Mijn pakket kwam niet op de aangegeven datum toe.
Beoordeling melden