drankdozijn.beReviews

: 6.996Uitstekend

4,82

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
drankdozijn.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij drankdozijn.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 25 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
drankdozijn.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij drankdozijn.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor drankdozijn.be

1.649 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

6.996 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


22 nov. 2021
Over de geleverde producten ben ik heel tevreden, maar over de levering door post NL helemaal niet. zaterdag 13/11 kreeg ik mail van post NL, dat ze die dag zouden leveren, gans de dag thuis gebleven, geen pakje gezien ook niet bij de buren en geen briefje in de bus. s'avonds een mail dat ze niet konden leveren omdat er niemand thuis was, en dat ik mijn pakje zou moeten afhalen in een afhaalpunt in de buurt. Maandag terug mail dat pakje om 11.41 afgegeven was in afhaalpunt. Ik dinsdag morgen naar daar, maar geen pakje, dinsdagnamiddag terug een mail, dat het nu wel zou geleverd zijn, terug naar daar en jawel, eindelijk ok. de uitbater wist me te vertellen dat er al meerdere problemen waren met die chauffeur en dat ze tevreden zullen zijn, dat ze er in december vanaf zullen zijn.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


22 feb. 2022
Een feestje zonder drank zou het geweest zijn indien het van Drankdozijn afhangt. Om zeker te zijn dat de levering op tijd zou gebeuren maak ik mijn onlinebestellingen week op voorhand. Doch werd de bestelling t.w.v. 150 euro 3 dagen te laat geleverd. Hopelijk niet weer een goedkoop Corona smoesje want de coronamaatregelen zijn zo goed als volledig afgeschaft. Uiteindelijk werd het een dubbele kost want de bestelde drank moest ik noodgedwongen alsnog gaan kopen in een andere winkel. Het mag gezegd worden dat de bestelling goed en stevig verpakt was, hoewel de verpakking toch wel iets discreter zou mogen. Mijn buren hoeven niet te zien wat ik bestel, en bij wie ik het bestel.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor drankdozijn.be

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
(15)
(6)
 Geverifieerde beoordeling
17 sep. 2022
Had een bestelling geplaatst in de eerste week van september en had vermeld dat het maar op dinsdag 13 september mocht geleverd worden maar niets gezien die dag😞. Het is de volgende dag gekomen juist als mijn man home office deed en dit was een verrassing voor hem
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 aug. 2022 
Geschenkverpakking ????????????????????????????????
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 aug. 2022
Ik was vergeten dat de Belgische aczijnzen er ook hun del moeten hebben, maar toch nog een beetje goedkoper dan bij Delhaize
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jun. 2022
Packaging With foam is not my favourite Be more ecological with packaging please
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 mei 2022
Kurksmaak in 1 fles
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 mrt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 feb. 2022
Een feestje zonder drank zou het geweest zijn indien het van Drankdozijn afhangt. Om zeker te zijn dat de levering op tijd zou gebeuren maak ik mijn onlinebestellingen week op voorhand. Doch werd de bestelling t.w.v. 150 euro 3 dagen te laat geleverd. Hopelijk niet weer een goedkoop Corona smoesje want de coronamaatregelen zijn zo goed als volledig afgeschaft. Uiteindelijk werd het een dubbele kost want de bestelde drank moest ik noodgedwongen alsnog gaan kopen in een andere winkel. Het mag gezegd worden dat de bestelling goed en stevig verpakt was, hoewel de verpakking toch wel iets discreter zou mogen. Mijn buren hoeven niet te zien wat ik bestel, en bij wie ik het bestel.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 jan. 2022
Bestelling uiteindelijk geleverd 's avonds 26 januari, wat te laat was voor het feestje. Dit doordat bestelling stuk was gegaan tijdens leveren.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 jan. 2022
goede ervaring; maar jammer dat pas helemaal in-the-end van het bestellingsproces duidelijk wordt dat het over drankdozijn.NL gaat ... transparantie van bij het begin van het proces graag
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jan. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2022
Geschenk te laat geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2022
Mij laatste levering heeft post nl het pack in den hall afgezet zonder te bellen en hier wonen 50 koppels en gelukkig dat ik drie huur later op mijn gsm gezien hebt dat het geleverd was
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2022
Alles correct en goed ingepakt geleverd. Niet geleverd op de gevraagde dag (27/12) maar wel op kerstdag. Geen idee hoe dit geregeld wordt met de bezorger, maar die afspraken moeten misschien wel beter kunnen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 dec. 2021
Zeker niet de goedkoopste!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 dec. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dec. 2021
de te dure verzendingskosten/te groot bedrag voor gratis vk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2021
Verkeerde fles geleverd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2021
Pakket wordt pas klaargemaakt net voor middernacht de dag voordat het pakket geleverd zou moeten worden (was vrijdag voor de middag besteld met dinsdag als leveringsdag). Toen wist ik al dat het er niet zou zijn. Dan proberen de hot potatoe naar PostNL door te schuiven is nogal kinderachtig.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 okt. 2021
Zelfde bestelling bij drankgigant minstens 10€ goedkoper ?!
Beoordeling melden