Beoordelingen voor inktbestellen.be



Goed

4.32/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 191 Trusted Shops beoordelingen sinds 28-11-2018.
In totaal heeft inktbestellen.be al 191 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
08-09-2019
Alles correct in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-09-2019
Besteldatum
28-08-2019
07-09-2019
Productkwaliteit afwachten na gebruik .Fijne dag.
4.50
Uitstekend

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
06-09-2019
levering pas na een volledige week
2.00
Matig

Datum van publicatie
05-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
05-09-2019
goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
23-08-2019
02-09-2019
Snelle levering en alles goed verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-09-2019
Besteldatum
21-08-2019
01-09-2019
Snelle levering ...goede service...
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
30-08-2019
Besteldatum
20-08-2019
30-08-2019
via computerprobeerde ik een bestelling te plaatsen;ik vond mijn product niet
toen hielp een dame mij via computer:ik zei dat ik enkel zwarte inkt moest hebben voor een HP6520;dat stond ook op mijn tekst die ik naar haar telkens verzond
zij ging dat in orde maken.....groot was mijn verwondering dat er 2 Hp 364XL multipack: zwart.+cyaan+magenta +geel (huismerk) code 38508 binnen kwam
dat moet i
1.00
Slecht

inktbestellen.be antwoordt: 31-08-2019
Beste Rudi, Spijtig dat U met ons geen contact heeft opgenomen na dit voorval want dan was alles reeds lang geregeld. We zijn deze case aan het onderzoeken maar vinden voorlopig de oorzaak niet terug. Geen nood, we zullen deze zaken terugnemen en U eveneens crediteren voor het tegoed. Het verschil wordt U terugbetaald. We sturen een BPost label naar U toe zodanig dat U geen kosten hoeft te maken.

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
19-08-2019
29-08-2019
Vlot en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
23-08-2019
alles prima geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
28-07-2019
18-08-2019
de verhouding prijs /kwaliteit is goed . daarom een 8
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
17-08-2019
Blijkt goedkoop echter er word geen gewag gemaakt dat BTW niet is inbegrepen
2.67
Redelijk

inktbestellen.be antwoordt: 31-08-2019
Sorry voor deze verwarring maar bij al onze producten staat de prijs vermeld, exclusief en inclusief btw. Op de eindafrekening staat dit nogmaals afzonderlijk vermeld. We bekijken hoe we dit kunnen verbeteren, met dank voor de tip.

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
17-08-2019
Zeer goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-08-2019
Besteldatum
23-07-2019
12-08-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-08-2019
Besteldatum
27-07-2019
11-08-2019
De levering was tijdig en correct via de post toegekomen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
11-08-2019
Op tijd geleverd, goede kwaliteit inkt (van huismerk) en een origineel canon-patroon als welkomstgeschenk ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-08-2019
Besteldatum
25-07-2019
05-08-2019
Vlugge levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-08-2019
Besteldatum
23-07-2019
05-08-2019
Prima service, dag erna geleverd, ik kreeg nog een blik koffie ook al was deze actie verlopen: erg tof
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-08-2019
Besteldatum
25-07-2019
04-08-2019
de bestelling was later dan beloofd
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
03-08-2019
Besteldatum
24-07-2019
03-08-2019
Vlotte service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-08-2019
Besteldatum
23-07-2019
03-08-2019
Alles perfect verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-07-2019
Besteldatum
21-07-2019
31-07-2019
Niet helemaal overtuigd van de aftermarket cartrdiges.
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-07-2019
Besteldatum
20-07-2019
30-07-2019
SLECHT
1.00
Slecht

inktbestellen.be antwoordt: 31-08-2019
Beste klant, Het is uiteraard uw volste recht om onze diensten niet goed te beoordelen. Anderzijds zouden we het ten zeerste op prijs stellen indien u ons zou laten weten waarom. Vriendelijke groeten, Klantendienst. Beste, We hebben tot op heden nog niets mogen ontvangen.

Datum van publicatie
29-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
29-07-2019
steeds vlug vlot en correct
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
27-07-2019
Ik heb de patronen nog niet in gebruik dus hier kan ik niet over oordelen. De levering was perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
20-07-2019
Alles naar wens verlopen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
14-07-2019
snelle, correcte afhandeling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
11-07-2019
Geleverd zoals bevestigd.
Betaling op 30 dagen.
Top producten...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
08-07-2019
alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
04-07-2019
was ok.
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
28-06-2019
Trage facturatie verder alles top
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
24-06-2019
De Xerox was niet op voorraad, jammer dat we daarvan niet op de hoogte gebracht werden. Na telefonisch contact, dat heel vlot verliep, werd beslist om het huismerk te nemen en daarvan verliep de levering schitterend
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
23-06-2019
No comment
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
22-06-2019
Ik wordt gevraagd om een beoordeling te geven van een bestelling die ik nog steeds niet heb ontvangen. Wel geld van de rekening af, maar niets geleverd.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
21-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
21-06-2019
stipte levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
21-06-2019
goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
16-06-2019
Het heeft meer dan 1 week geduurd voor de levering
3.00
Redelijk

inktbestellen.be antwoordt: 20-06-2019
Beste Micheline, We hebben dit even uitgezocht en uw pakket is bij ons binnen de 24 uur overgedragen aan BPost. Helaas moeten we samen met U vaststellen dat zijn niet altijd hun afspraken nakomen, desondanks blijft BPost toch onze beste keuze voor leveringen in België. Onze excuses voor dit ongemak.

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
14-06-2019
Geen opmerkingen op de service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
14-06-2019
Alles vlot verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-06-2019
Besteldatum
30-05-2019
09-06-2019
Vond het spijtig dat de postbode niet heeft aangebeld. We waren de ganse dag thuis. Ben het pakje moeten ophalen in het postkantoor.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
09-06-2019
Perfecte service
5.00
Uitstekend

inktbestellen.be klantbeoordeling

inktbestellen.be

Ontdek vooral ons zeer kwalitatief huismerk!

In deze webwinkel heeft U de beste kwaliteit aan de scherpste prijs. Prijs/kwaliteit van ons huismerk is niet te evenaren.

Contact
Kwatrechtsteenweg 111
9230 Wetteren
België
info@inktbestellen.be
inktbestellen.be
Winkel-exploitant
Tomson BVBA
Kwatrechtsteenweg 111
9230 Wetteren
België
Handelsregister
Kyckr 0476.746.783
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Tom Van Droogenbroeck
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met inktbestellen.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.