inktbestellen.be- Logo - Beoordelingen

inktbestellen.beReviews

: 784Goed

4,40

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 26 nov. 2018
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
inktbestellen.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij inktbestellen.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 26 nov. 2018
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
inktbestellen.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij inktbestellen.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor inktbestellen.be

95 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

784 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


16 jul. 2022
Nadat ik eerst een verkeerd type inktcartridges toegezonden kreeg en dit meldde werden mij onmiddellijk de gepaste cartridges alsook een retourbon voor de terugzending van de verkeerde levering bezorgt. Waarvoor dank. Vandaar mijn beoordeling.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


6 dec. 2022
Ik gebruikte al 1 van de drie bestelde en die is nu al ten einde? Ik ben dus al bezig met de tweede. ik heb ze maar enkele dagen gebruikt en het is niet dt ik als particulier elke dag kopieer of scan. Ik was dus totaal verrast toen de printer mij eopr wees dat het inktpeil 'low' was. Aantal kopies = 70 tot 90 maximaal.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor inktbestellen.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Het huismerk Dell werd te koop aangeboden, hoewel het niet meer voorradig was. Het voorstel om de aankoop te vervangen door het huismerk en de terugbetaling van de te veel betaalde som, werden correct uitgevoerd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
betaling na levering en gericht bestellen (= niet eindeloos zoeken in de gigantische lijst van mogelijkheden)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jan. 2023
 
Huismerk is top,snelle levering,niks veranderen,jullie zijn goed bezig
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
Prima service. Uitstekende Website, duidelijk en gebruiksvriendelijk.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
snelle en correcte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
Correct en snel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jan. 2023
Topservice
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Nog altijd niet gelever. Factuur is wel gestuurd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dec. 2022
Service OK maar betere planning van opleveringsdata is noodzakelijk omdat ik naar de POOST pakket moet gaan afhalen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 dec. 2022
De klantvriendelijkheid. Een van de geleverde inktpatronen werkte niet. Het vervangen ging bijzonder vlot.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 dec. 2022
ik vond het moeilijk om bestelling in winkelmandje te krijgen!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 dec. 2022
Vlotte afhandeling, eerlijke prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dec. 2022
 
van Wim W.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dec. 2022
 
van Jos S.
Beoordeling melden