Certificaat voor Fixami.be

No. XCC969B5488A1B64C060DB47F9E0A4D98
 

Geldig vanaf
10-10-2016
Geldig tot
09-10-2017
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Fixami.be



Uitstekend

4.59/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 194 Trusted Shops beoordelingen sinds 30-06-2016.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 194 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Zeer goede service...
5.00
Uitstekend

top
5.00
Uitstekend

snel en vlug met toffe bediening
groeten
5.00
Uitstekend

Perfect. Zeer snelle levering en ontvangen wat ik besteld had.
5.00
Uitstekend

Alles in ordnung
5.00
Uitstekend

Uitstekend duidelijke site, levering correct en materiaal is zoals het zijn moet
4.67
Uitstekend

één van de verpakkingen was sterk beschadigd en dat product had geen enkele handleiding, noch montage instructies erbij, wat zeer vervelend was.
3.00
Redelijk

Fixami.be antwoordt: 16-06-2017
Beste, vervelend dat de handleiding ontbreekt. Kunt u ons via contact@fixami.be laten weten welke u mist? Dan gaan we voor u op zoek.

Supper snelle levering en goede service (zoals steeds). Een aanrader.
5.00
Uitstekend

alles inorde
5.00
Uitstekend

Zoals iedere keer is het nu terug alles zoals jet hoort te zijn. Zeer tevreden over zowel de producten als over de service .
Ik kan het alleen maar iedereen aanraden.
4.67
Uitstekend

Wieder dauerte es ewig und der Versand erfolgte wieder nach mehrfacher Anfrage.
Original-Karton wurde geöffnet, um weitere bestellte Ware mit einzupacken.
Für uns ist Schluss mit Fixami.be, hier bestellen wir nie wieder
2.67
Redelijk

Fixami.be antwoordt: 12-06-2017
Beste meneer Sigl, Excuses dat we de verwachte levertijd niet waar hebben kunnen maken. Wij verzenden vaak 1 één doos om het milieu te sparen, vandaar dat uw doos is opgemaakt. Wij vragen hiervoor uw begrip

Bestellte Ware dauert viel zu lange, bis sie geliefert wird.
Man muss Fixami.be mehrfach anschreiben und nachfragen,
wann die Ware endlich kommt.
Mit Androhung, vom Kauf zurückzutreten, kam dann endlich die Ware an.
3.00
Redelijk

Fixami.be antwoordt: 12-06-2017
Beste meneer Sigl, helaas bleek uw product moeilijker leverbaar dan gedacht. We hebben getracht u zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Onze excuses als u dat zo niet ervaren heeft.

Zeer snel, correct en de prijzen zijn heel acceptabel.
5.00
Uitstekend

Alles zeer vlot verlopen om te bestellen op overzichtelijke site en rap afgehandeld .vlotte levering Top
4.67
Uitstekend

Begin mei heb ik een bestelling geplaatst,er stond levertijd: 3 a 5 werkdagen
we zijn nu begin juni en ik heb nog niets ontvangen.
1.00
Slecht

Product was voorlopig niet verkrijgbaar ,ik had besloten te wachten tot het terug binnen was (25-06-2017)
Heb het gekregen op : 26-05-2017 ,nadat er een e-mail was verstuurd.
alles netjes thuis bezorgd door POST NL.
5.00
Uitstekend

Goede prijzen, maar 1 maand moeten wachten op een standaard sds boor en een poaar slijpschijven. Na een mail te sturen toch al een deellevering ontvangen.
Nog 2 weken gewacht, maar dan mail gestuurd dat het niet meer moest. Geld dan terug gekregen van niet ontvangen producten.
3.00
Redelijk

Alles was tiptop in orde
5.00
Uitstekend

De bestelling , betaling met Banc contact en levering kan niet beter zijn .
Met beleefde groeten,
Philippe
5.00
Uitstekend

na 3 weken goederen nog niet ontvangen
3.00
Redelijk

Super
5.00
Uitstekend

Perfect
4.67
Uitstekend

Om 20.30 besteld ,om 15.00 daags nadien ontvangen. Top overweeg nog aankopen.
5.00
Uitstekend

Tot op heden heb ik nog niets ontvangen, ik heb al verschillende malen contact opgenomen en iedere keer is er een belofte dat de levering binnenkort zal gebeuren, o a zou dit ten laatste gisteren geweest zijn
Hopelijk wordt niet iedereen met dergelijke beloftes gepaaid.
1.00
Slecht

Fixami.be antwoordt: 12-05-2017
Beste klant, heel vervelend maar helaas zat er meer levertijd op dan verwacht op dit speciaal bestelde artikel. Ik zie inmiddels dat deze gisteren (11-05) naar u is verstuurd. Dit hoort vandaag bij u aan te komen. Excuses voor het ongemak.

Alles prima verlope
4.67
Uitstekend

E-mail verkeer tussen Fixami en een Telenet geadresseerde verloopt heel moeizaam, e-mail komt niet aan
5.00
Uitstekend

Alles verlopen naar wens
5.00
Uitstekend

koop graag in de winkel om de hoek maar tja zo is het makkelijker en goedkoper
5.00
Uitstekend

makkelijk ok
4.00
Goed

Niet ontvangen reeds na 4 maal TELF bestelling van data 04-04-2017

METABO 600368000 ULA 14,4-18V LED accu lamp BODY

Ordenummer OL-6OOOO4905 Factuurnummer 201723633
Men zou mail sturen maar ik hoor niets Beste groeten Alain
3.00
Redelijk

Goed product, snelle levering, zeer tevreden
5.00
Uitstekend

correcte handel
5.00
Uitstekend

Snel goed en goedkoop meer kan ik er niet over zeggen
5.00
Uitstekend

super
4.67
Uitstekend

gewoonweg goed
4.67
Uitstekend

Alles uiteindelijk geleverd en het teveel betaalde werd dan uiteindelijk ook terugbetaald.
2.67
Redelijk

Besteld 's avonds, de volgende middag ontvangen zoals opgegevzen.
5.00
Uitstekend

soms duurt lang maar ok
4.00
Goed

Geweldige snelle levering. Kundige hulp bij vragen.
5.00
Uitstekend

Zoals de vorige keren, alles is perfect verlopen.
5.00
Uitstekend

Fixami.be klantbeoordeling

Fixami.be

Fixami.be werd op 10-10-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Boterberg 10
5047ST Tilburg
Nederland
contact@fixami.be
Fixami.be

Winkel-exploitant
HBL Online B.V.
Boterberg 10
5047ST Tilburg
Nederland
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Meer informatie over de Trusted Shops klantbeoordelingen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Fixami.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.