Certificaat voor Fixami.be

No. XCC969B5488A1B64C060DB47F9E0A4D98
 

Geldig vanaf
10-10-2016
Geldig tot
09-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Fixami.be



Uitstekend

4.55/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 198 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Fixami.be al 502 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
15-01-2019
Goed over de hele lijn
Zeer snelle levering... al is dit niet nodig hoor. (Liever een efficiënte levering met leuke werkomstandigheden voor de chauffeurs, dan zo snel geholpen zijn)
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
13-01-2019
Levering en product uitstekend.
Service nog niet nodig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
11-12-2018
13-01-2019
Super service. Gereedschapswagen besteld en hiervan waren er 2 tangen met een defect. Deze werden vlot vervangen. Als het goed is mag het ook gezegd worden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
18-10-2018
13-01-2019
Prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
12-01-2019
Fixami volledig volgens afspaak en prima service
Over het produkt teleurgesteld ,Beta servicewagentje , meerprijs betaald voor een merkprodukt dat niet voldoet als merk .
Wagen was beschadigd en verf beschadigd , de bijgeleverde bouten en moeren , teweinig en Chinese rommel . Had beter een chinees rommel karretje besteld , weet je dat je dat krijgt voor wss de helft van de prijs

jammer
3.33
Redelijk

Fixami.be antwoordt: 15-01-2019
Bedankt voor uw review. Jammer om te lezen dat het artikel beschadigd was. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik wil u adviseren contact op te nemen met onze klantenservice om te kijken of hier een oplossing voor mogelijk is.

Datum van publicatie
11-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
11-01-2019
Fijn en degelijk gereedschap en sterk draaikoppel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
11-01-2019
Één meter van kyoritsu besteld voor +-1200€ ik ga 2wekeken later kjjken en deze kost er maar 980€ meer. Laatste keer dat ik hier iets heb gekocht
2.67
Redelijk

Fixami.be antwoordt: 15-01-2019
Bedankt voor uw review. Soms worden onze prijzen inderdaad aangepast. Dit is afhankelijk van concurrentie en de inkoopprijs. Ik zie echter dat deze meter sinds december '18 voor dezelfde prijs online staat. Mocht u een andere prijs gezien hebben dan wil ik u adviseren contact op te nemen met onze klantenservice.

Datum van publicatie
06-01-2019
Besteldatum
13-12-2018
06-01-2019
Terug een correcte levering van kwaliteitsmateriaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-01-2019
Besteldatum
14-12-2018
06-01-2019
Vlugge correcte levering, had hetzelfde artikel 'n jaar geleden gekocht en plots werkte het niet meer , maar vond het aankoopbewijs niet meer en daar werd geen gevolg aan gegeven .
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
04-01-2019
Besteldatum
19-11-2018
04-01-2019
nickel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-01-2019
Besteldatum
24-11-2018
03-01-2019
alles goed verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-12-2018
Besteldatum
22-11-2018
15-12-2018
Parfait
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-12-2018
Besteldatum
13-11-2018
06-12-2018
tot op heden wachten ze nog steeds op 1 stukje om alle te verzenden helaas
2.33
Matig

Fixami.be antwoordt: 07-12-2018
Zojuist hebben wij elkaar gesproken. Zoals aangegeven is uw bestelling inmiddels compleet en wordt de bestelling vandaag naar u verzonden.

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
25-11-2018
03-12-2018
Geen problemen gehad. Levering gebeurde wat laat. (black friday ?)
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-11-2018
Besteldatum
23-11-2018
28-11-2018
Al reeds eerdere aankopen gemaakt.
Prima ervaring, goede prijzen en levering de volgende dag.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-11-2018
Besteldatum
23-11-2018
27-11-2018
Gewoon prima service, niets op aan te merken. Zeer snelle communicatie en levering. Top.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-11-2018
Besteldatum
23-11-2018
27-11-2018
Product zoals omschreven, levering sneller dan gezegd... Top op alle punten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
27-11-2018
Weer een snelle levering zonder problemen. Service heb ik nog niet nodig gehad, dus geen beoordeling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
26-11-2018
Zeer mooi model.
Zaagt zoals het het moet. Goede zaag voor de prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-11-2018
Besteldatum
20-11-2018
26-11-2018
CORRECTE LEVERING
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-11-2018
Besteldatum
21-11-2018
25-11-2018
Zeer snelle levering,
Producten die ik kocht zijn goed.
Een echte aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-11-2018
Besteldatum
19-11-2018
22-11-2018
Goede kooper
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-11-2018
Besteldatum
29-10-2018
21-11-2018
Zoals steeds PERFECTE service van Fixami
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-11-2018
Besteldatum
16-11-2018
20-11-2018
alles in orde
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-11-2018
Besteldatum
11-11-2018
16-11-2018
Prima service, bestelling geplaatst en de dag erna netjes geleverd .
Topbedrijf en correct .Verbraeken P.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
12-11-2018
15-11-2018
Kan nu nog maar moeilijk een beoordeling gevenover het product , wegens nog niet gebruikt .
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
09-11-2018
15-11-2018
Deze beoordeling is van toepassing op de Makita radio. Gemakkelijk te bestellen, de volgende dag geleverd
Een vroegere bestelling (stofzakjes DeWalt dd. 20/10/2018) heb ik echter nog steeds niet ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
22-10-2018
14-11-2018
alles OK
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
09-11-2018
13-11-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
09-11-2018
13-11-2018
Snel de juiste producten kunnen vinden op de site. Afrekening en verwerking gingen vlot. Producten werden geleverd zoals voorzien op zaterdag zonder meerkost.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
12-11-2018
Het merk dewalt de machine is ok daarin tegen batterypack 5ah 1 van de drie batterijen is de lichtindicator niet ok functioneert niet
Klantenservice van fixami komttussen en stuurt 5ah batterij ter vervanging op met idem probleem de lichtindicator werkt weer niet correct
Met andere woorden 50 van de batterijen functioneren niet zoals het moet
Ik overweeg de rommel van Dewalt terug te sturen
3.67
Goed

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
12-11-2018
Weeral TOP , zoals altijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
08-11-2018
Niets op aan te merken, alles perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
13-10-2018
07-11-2018
Intussen wacht ik 24 dagen op de levering van een buitenlamp op zonnenergie en enkele andere zaken. Na 14 dagen kreeg ik bericht dat het artikel niet meer te verkrijgen was en er werd mij een ander product voorgesteld; ik ging in op dat voorstel. Sindsdien geen enkele beweging meer; op mijn vraag via mail om informatie kwam zelfs geen enkele reactie. Ik zal best een lamp in de HUBO gaan kopen.
1.00
Slecht

Fixami.be antwoordt: 09-11-2018
Beste, er is inmiddels telefonisch contact geweest over uw order. Wij verwachten deze binnen enkele dagen uit te leveren. Onze excuses voor de opgelopen vertraging.

Datum van publicatie
06-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
06-11-2018
Super service,vrijdag middag set boor en schroefmaschine van makita besteld zaterdagvoormiddag al mee aan de slag,super materiaal.Bedankt Peter
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
06-11-2018
Koerier bezorgt het pakket bij de buren op het moment er iemand aanwezig was. Er werd ook geen kaartje in de bus gestoken.
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
05-11-2018
Ik heb de bestelling tot op heden nog niet ontvangen.
Mvg
Delange Hans
1.00
Slecht

Fixami.be antwoordt: 07-11-2018
Beste Hans, we hebben geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen maar dit is helaas niet gelukt. Als we de T&T volgen zien we dat uw pakket op 4-11 is bezorgd bij de buren. Wilt u dit nagaan? Mocht dit niet het geval zijn, neemt u dan alstublieft contact op met de klantenservice.

Datum van publicatie
04-11-2018
Besteldatum
03-11-2018
04-11-2018
levering in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-10-2018
Besteldatum
26-10-2018
31-10-2018
Vrij simpel. Ipv van naar de lokale DIY met dit soort van product te gaan in de omgeving (het Belgische verkeer trotserende), waar ze meestal het nog moeten bestellen, en 1 tot 2 weken later leveren, was het nu bestellen en 2 dagen later werd de enorme doos afgeleverd. En dat voor een prijskaartje wat "beduidend" lager is dan de bouwmarktprijzen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-10-2018
Besteldatum
21-10-2018
30-10-2018
korrekte prijs kwaliteit verhouding
en het gereedschap voldoet aan mijn verwachting
dank u
4.67
Uitstekend

Fixami.be klantbeoordeling

Fixami.be

Fixami.be werd op 10-10-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Jellinghausstraat 37
5048 AZ Tilburg
Nederland
contact@fixami.be
Fixami.be
Winkel-exploitant
HBL Online B.V.
Jellinghausstraat 37
5048 AZ Tilburg
Nederland
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Fixami.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.