Certificaat voor Fixami.be

No. XCC969B5488A1B64C060DB47F9E0A4D98
 

Geldig vanaf
10-10-2016
Geldig tot
09-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Fixami.be



Uitstekend

4.55/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 385 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Fixami.be al 774 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
20-07-2019
Fixami, want een doe het zelver kan het niet alleen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
20-07-2019
Beste,

Ik bestel een metalen snijblad voor mijn bosmaaier, maar de onderdelen voor het bevestigen ontbreken. Dit kon er toch bij geleverd worden of toch op z’n minst geadviseerd worden?

Met vriendelijke groeten,
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
19-07-2019
De scharen knippen heel goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
19-07-2019
Levering was in orde
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
19-07-2019
zeer snelle en goede afhandeling van het gekocht product
doe zo voort
grt loetens rudy
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
18-07-2019
Alles correct en vlot verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
18-07-2019
prijs top
levering snel
4.50
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
21-06-2019
17-07-2019
Groot aanbod
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
16-07-2019
Vlotte service en zeer scherpe prijs
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
16-07-2019
Volledig in orde. Voor herhaling vatbaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
16-07-2019
S avonds besteld, de volgende dag geleverd rond de middag.
Ik kan absoluut niets meer vragen dan dit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
16-07-2019
Koop er voor de tweede keer...
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
16-07-2019
Beslist de beste Webschop over de ganse lijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
22-06-2019
15-07-2019
Alles correct en volgens afspraak verlopen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
17-06-2019
13-07-2019
Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
05-07-2019
Alles zo als gewenst
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
28-05-2019
01-07-2019
top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
02-05-2019
01-07-2019
Een waterpas was beschadigd en de twede waterpas ombreekte een stop op het einde van de waterpas. Spijtig ze waren niet goed koop
1.50
Matig

Fixami.be antwoordt: 05-07-2019
Hartelijk dank voor uw review. Mijn excuses dat de waterpassen defect zijn geleverd. Inmiddels hebben wij telefonisch contact gehad en zijn we samen tot een oplossing gekomen. Mocht u hier nog vragen over hebben kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Datum van publicatie
22-06-2019
Besteldatum
13-05-2019
22-06-2019
Bestelling van 13 mei nog altijd niet ontvangen
Bestelling zal binnen de 8 werkdagen geleverd worden?
Na elke E-mail altijd de zelfde uitleg .....we laten je iets weten als we een terugkoppeling hebben ontvangen van de leverancier.
jaja
1.00
Slecht

Fixami.be antwoordt: 05-07-2019
Hartelijk dank voor uw review. Mijn excuses dat wij uw bestelling niet tijdig konden leveren. Helaas komt dit soms voor. Inmiddels is de bestelling voor u geannuleerd en het aankoopbedrag aan u terugbetaald. Mocht u hier nog vragen over hebben dan hoor ik het graag.

Datum van publicatie
19-06-2019
Besteldatum
19-04-2019
19-06-2019
Product na 2 maand nog niet ontvangen. Navraag naar leveringstermijn is na een week nog steeds niet beantwoord.
2.33
Matig

Fixami.be antwoordt: 25-06-2019
Beste Wim Hulens, Onze excuses voor de vertraging op de levering van uw bestelling. We zijn de exacte leverdatum voor de levering van uw bestelling aan het achterhalen bij onze leverancier. Zodra hier iets meer over bekend is brengen wij u per mail op de hoogte.

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
19-03-2019
16-06-2019
OKOK
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
22-05-2019
14-06-2019
Super tevreden met de Rothenberger 072070X Ropump
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
29-04-2019
14-06-2019
goede ervaring
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
20-05-2019
12-06-2019
Bericht ontvangen dat besteld artikel niet kon geleverd worden, niet meer beschikbaar. Konden niet zeggen wanneer artikel weer op voorraad zou zijn. Terugbetaling gebeurde binnen 3 dagen.
2.50
Redelijk

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
19-05-2019
12-06-2019
Helaas kan ik geen goede beoordeling geven over Fixami. Goederen na 3 weken nog steeds niet ontvangen. Reeds meerdere malen hieromtrent contact opgenomen met Fixami. Veel loze beloften maar uiteindelijk nog steeds geen goederen ontvangen. Dus als ik een goede raad mag geven. Bestel niet bij Fixami.
1.00
Slecht

Fixami.be antwoordt: 05-07-2019
Hartelijk dank voor uw review. Mijn excuses voor de vertraging in uw bestelling. We proberen hier altijd tijdig over te communiceren. Inmiddels is uw bestelling verzonden en bezorgd. Mocht u nog vragen hebben over uw bestelling dan horen wij dat graag.

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
20-05-2019
11-06-2019
Interessant aanbod en goede prijzen. Super snelle levering. Even geschrokken omdat er een foute label op de box hing, maar orderbon / factuur en inhoud wel juist. Dus alles prima. Heel blij met de aankoop.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2019
Besteldatum
24-05-2019
06-06-2019
prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2019
Besteldatum
24-05-2019
06-06-2019
Onze bestelling werd vlot behandeld. Het correcte product werd binnen de vermelde tijd geleverd. Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2019
Besteldatum
02-05-2019
06-06-2019
Gewoon perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2019
Besteldatum
29-04-2019
06-06-2019
Gewoon perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2019
Besteldatum
18-05-2019
06-06-2019
Gewoon perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
10-04-2019
05-06-2019
Ik heb helft van mijn levering tot de dag van vandaag nog steeds niet ontvangen.
Bestelling dateer van begin april
1.67
Matig

Fixami.be antwoordt: 12-06-2019
Hartelijk dank voor uw review. Mijn excuses voor de langere levertijd. We verwachten uw nazending deze week compleet en gaan dan ook over tot verzenden. Mocht u het pakket niet goed ontvangen, dan horen wij het graag.

Datum van publicatie
04-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
04-06-2019
Top. Wel bestelling in twee keer geleverd, met een dag verschil.
Beloofd van de dag nadien te leveren, is niet gebeurd
3.67
Goed

Datum van publicatie
02-06-2019
Besteldatum
27-05-2019
02-06-2019
Snelle, correcte levering. Scherpe prijzen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-06-2019
Besteldatum
27-05-2019
02-06-2019
perfecte levering volgens afspraak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-05-2019
Besteldatum
27-05-2019
31-05-2019
stipte levering en een goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
29-05-2019
Schitterend webshop met vaak heel voordelige acties. Bij levering vaak extra cadeau. TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
29-05-2019
Super materiaal,heel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
28-05-2019
Snelle levering, product werkt prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
05-04-2019
28-05-2019
Levering 6 weken na bestelling; volgens site max 5 werkdagen
2.33
Matig

Fixami.be antwoordt: 12-06-2019
Hartelijk dank voor uw review. Mijn excuses voor de vertraging in uw bestelling. Een enkele keer komt het voor dat een product moeilijker leverbaar blijkt te zijn dan verwacht. We proberen hier altijd tijdig over te communiceren. Mocht u de bestelling nog niet goed ontvangen hebben dan horen wij het graag.

Fixami.be klantbeoordeling

Fixami.be

Fixami.be werd op 10-10-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Jellinghausstraat 37
5048 AZ Tilburg
Nederland
contact@fixami.be
Fixami.be
Winkel-exploitant
HBL Online B.V.
Jellinghausstraat 37
5048 AZ Tilburg
Nederland
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Fixami.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.