Certificaat voor Fixami.be

No. XCC969B5488A1B64C060DB47F9E0A4D98
 

Geldig vanaf
10-10-2016
Geldig tot
09-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Fixami.be



Uitstekend

4.59/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 208 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Fixami.be al 474 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
09-11-2018
13-11-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
09-11-2018
13-11-2018
Snel de juiste producten kunnen vinden op de site. Afrekening en verwerking gingen vlot. Producten werden geleverd zoals voorzien op zaterdag zonder meerkost.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
12-11-2018
Het merk dewalt de machine is ok daarin tegen batterypack 5ah 1 van de drie batterijen is de lichtindicator niet ok functioneert niet
Klantenservice van fixami komttussen en stuurt 5ah batterij ter vervanging op met idem probleem de lichtindicator werkt weer niet correct
Met andere woorden 50 van de batterijen functioneren niet zoals het moet
Ik overweeg de rommel van Dewalt terug te sturen
3.67
Goed

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
12-11-2018
Weeral TOP , zoals altijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
08-11-2018
Niets op aan te merken, alles perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
13-10-2018
07-11-2018
Intussen wacht ik 24 dagen op de levering van een buitenlamp op zonnenergie en enkele andere zaken. Na 14 dagen kreeg ik bericht dat het artikel niet meer te verkrijgen was en er werd mij een ander product voorgesteld; ik ging in op dat voorstel. Sindsdien geen enkele beweging meer; op mijn vraag via mail om informatie kwam zelfs geen enkele reactie. Ik zal best een lamp in de HUBO gaan kopen.
1.00
Slecht

Fixami.be antwoordt: 09-11-2018
Beste, er is inmiddels telefonisch contact geweest over uw order. Wij verwachten deze binnen enkele dagen uit te leveren. Onze excuses voor de opgelopen vertraging.

Datum van publicatie
06-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
06-11-2018
Super service,vrijdag middag set boor en schroefmaschine van makita besteld zaterdagvoormiddag al mee aan de slag,super materiaal.Bedankt Peter
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
06-11-2018
Koerier bezorgt het pakket bij de buren op het moment er iemand aanwezig was. Er werd ook geen kaartje in de bus gestoken.
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
05-11-2018
Ik heb de bestelling tot op heden nog niet ontvangen.
Mvg
Delange Hans
1.00
Slecht

Fixami.be antwoordt: 07-11-2018
Beste Hans, we hebben geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen maar dit is helaas niet gelukt. Als we de T&T volgen zien we dat uw pakket op 4-11 is bezorgd bij de buren. Wilt u dit nagaan? Mocht dit niet het geval zijn, neemt u dan alstublieft contact op met de klantenservice.

Datum van publicatie
04-11-2018
Besteldatum
03-11-2018
04-11-2018
levering in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-10-2018
Besteldatum
26-10-2018
31-10-2018
Vrij simpel. Ipv van naar de lokale DIY met dit soort van product te gaan in de omgeving (het Belgische verkeer trotserende), waar ze meestal het nog moeten bestellen, en 1 tot 2 weken later leveren, was het nu bestellen en 2 dagen later werd de enorme doos afgeleverd. En dat voor een prijskaartje wat "beduidend" lager is dan de bouwmarktprijzen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-10-2018
Besteldatum
21-10-2018
30-10-2018
korrekte prijs kwaliteit verhouding
en het gereedschap voldoet aan mijn verwachting
dank u
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
30-10-2018
Besteldatum
05-10-2018
30-10-2018
Correcte levering van de producten binnen de vooropgesteld termijn, wat moet een mens meer hebben.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-10-2018
Besteldatum
25-10-2018
29-10-2018
Top produkt en correct geleverd volgens afspraak.
Ik zou niet nalaten om een nieuwe bestelling te plaatsen bij Fixami
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-10-2018
Besteldatum
25-10-2018
29-10-2018
Het was mijn eerste bestelling. En ben ontzettend tevreden over het verloop van mijn bestelling. Een aanrader.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-10-2018
Besteldatum
24-10-2018
29-10-2018
Correcte afhandeling en levering van de producten. Geleverd wat er aangekocht was, geen andere types of modellen. Toestellen voldoen prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-10-2018
Besteldatum
18-10-2018
28-10-2018
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-10-2018
Besteldatum
24-10-2018
27-10-2018
heel goede accu's en lader allen de lader maakt wat geluid ni er ze das de koeling denk ik iemand die weet wat dat kan zijn ?
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-10-2018
Besteldatum
23-10-2018
27-10-2018
Over gans de lijn uitstekend Ook de prijs Bij jullie kom ik nog zaken doen
Proficiat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-10-2018
Besteldatum
23-10-2018
26-10-2018
Besteld en volgende dag al in huis, mooi verpakt en schadevrije producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2018
Besteldatum
17-10-2018
24-10-2018
Perfecte levering van kwaliteitsproduct. Niets op aan te merken.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
24-08-2018
17-10-2018
Boren besteld met levertijd" binnen 10 werkdagen", op dag 10 melding gekregen dat de levertermijn niet gehaald zou worden ( logisch het was dag 10 en nog niets vernomen) na een week wachten mail gestuurd om te vragen of ze al een leverdatum konden geven of een alternatief voor mijn bestelling. ze hadden geen idee voor levertijd en geen alternatief. uiteindelijk dus maand gewacht voor niets.
1.00
Slecht

Fixami.be antwoordt: 18-10-2018
Beste, helaas bleek één van de bestelde boren niet meer leverbaar door onze leverancier. Onze excuses hiervoor, dit hadden wij niet voorzien. In overleg met u is de gehele order geannuleerd en terugbetaald. De overige producten zijn nog altijd op voorraad, mocht u deze nog willen bestellen dan horen we graag van u.

Datum van publicatie
16-10-2018
Besteldatum
14-08-2018
16-10-2018
Prima levering en prijs/kwaliteit qua werkmaterieel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-10-2018
Besteldatum
05-10-2018
15-10-2018
Voor de prijs vind ik het product van een goede kaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2018
Besteldatum
10-10-2018
14-10-2018
beetje op mijn bestelling moeten wachten maar correct en goed geleverd
3.67
Goed

Datum van publicatie
13-10-2018
Besteldatum
09-10-2018
13-10-2018
Ben zeer tevreden over de levering en de kwalitijd van deze diamand boor.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2018
Besteldatum
05-10-2018
12-10-2018
Zeer vlotte firma
Vriendelijk via Whatsapp
Bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2018
Besteldatum
18-09-2018
11-10-2018
Produkten perfect en goed ingepakt.
Verzending kan beter,leveren via Bpost is de beste methode
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2018
Besteldatum
04-10-2018
10-10-2018
Het materiaal voelt zeer kwaliteitsvol aan alleen de koffer voelt wat minder aan
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-10-2018
Besteldatum
04-10-2018
09-10-2018
uitstekend geleverd en goed matriaal , ben zeer tevreden top top bij FIXAMI , heb genoeg rond gekeken en vind FIXAMI de beste.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2018
Besteldatum
05-10-2018
09-10-2018
De beoordeling die ik gegeven heb, behoeft geen toelichting. Het product dat ik nodig had, werd snel en goed verpakt geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2018
Besteldatum
04-10-2018
08-10-2018
Supersnelle levering en een scherpe prijs, ook nog eens vlot en vriendelijk geholpen via de telefoon. Mij hebben ze als klant.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2018
Besteldatum
03-10-2018
07-10-2018
prima organisatie
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-10-2018
Besteldatum
02-10-2018
05-10-2018
altijd tevreden van de bestellingen en leveringen
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-10-2018
Besteldatum
01-10-2018
04-10-2018
good
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-10-2018
Besteldatum
28-09-2018
03-10-2018
Bij de schroef machine DTD152 ontbrak een draaghaak. Ik heb dit op maandag 01 okt gemeld bij een van uw medewerkers. Tot op heden nog geen antwoord gehad??
3.33
Redelijk

Fixami.be antwoordt: 04-10-2018
Beste Jan, onze excuses dat de draaghaak ontbrak bij de bestelling. Wij gaan deze vandaag alsnog verzenden zodat u deze morgen ontvangt. Wij hebben u hier tevens een bevestiging van gemaild.

Datum van publicatie
03-10-2018
Besteldatum
28-09-2018
03-10-2018
Negen op tien
4.33
Goed

Datum van publicatie
29-09-2018
Besteldatum
26-09-2018
29-09-2018
Perfecte uitleg gekregen van Marieke via WhatsApp
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-09-2018
Besteldatum
25-09-2018
29-09-2018
alles supergoed, kan niet beter
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-09-2018
Besteldatum
25-09-2018
29-09-2018
top product
5.00
Uitstekend

Fixami.be klantbeoordeling

Fixami.be

Fixami.be werd op 10-10-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Jellinghausstraat 37
5048 AZ Tilburg
Nederland
contact@fixami.be
Fixami.be
Winkel-exploitant
HBL Online B.V.
Jellinghausstraat 37
5048 AZ Tilburg
Nederland
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Fixami.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.