Certificaat voor Fixami.be

No. XCC969B5488A1B64C060DB47F9E0A4D98
 

Geldig vanaf
10-10-2016
Geldig tot
09-10-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Fixami.be



Uitstekend

4.50/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 420 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Fixami.be al 898 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
11-11-2019
16-11-2019
Ik gebruik een metaalafkortzaag niet te vaak, dus wilde ik niet de duurste, wel van een topmerk, ben zéér tevreden met dit toestel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
12-11-2019
15-11-2019
super
4.50
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
06-11-2019
10-11-2019
Goederen zijn geleverd op volgend adres: Frans De Mildreef 2A; ipv 32A
Deze onbekende verre maar eerlijke buur heeft het,pakket om 11 uur s'avonds bij mij afgeleverd. Gelukkig.
Leveringstijd is wel correct
Service: niet van toepassing
Mvg
Michel Vernimmen
2.50
Redelijk

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
06-11-2019
10-11-2019
Ik vind het bedrag voor gratis levering nogal hoog
3.67
Goed

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
13-10-2019
06-11-2019
Ordered 4 items but only 2 items got delivered.
Contacted Fixami, they said all 4 items where packed. They would check with the courier and let me know.
Didn't hear back and contacted fixami again. They still say all 4 items where shipped.
They keep refusing a solution.

Customer friendliness 0
1.67
Matig

Datum van publicatie
05-11-2019
Besteldatum
26-08-2019
05-11-2019
Geen enkele op- of aanmerking.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
05-11-2019
Geen enkele op- of aanmerking.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
05-11-2019
Geen enkel probleem. De prijzen beginnen nu eindelijk om en bij de andere internet shops te komen en dan bestel ik als Belg liever bij hun omdat je dan je aankoop kan registreren. Voor minder dure aankopen maakt het niet uit waar ik bestel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
05-11-2019
Reeds 2 aankopen gedaan en telkens was alles prima in orde. Van mij krijgen jullie een 10/10.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
31-10-2019
Geen enkele opmerking te geven, alles perfect verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-10-2019
Besteldatum
25-10-2019
30-10-2019
Alles is perfect verlopen en het aangekochte product is dan ook nog eens een topper. Bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-10-2019
Besteldatum
15-08-2019
29-10-2019
Goedemiddag,

Via deze weg wil ik u berichten over uw bestelling,
De levertijd van de Stahlwille 25B-1/4X5/16 Ratelsleutel voor bits is helaas verstreken, en helaas hebben we nog geen nieuwe levertijd inzichtelijk.
Graag hoor ik of u nog even afwacht, of uw bestelling liever annuleert.
We vertrouwen er op u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Pascalle
Klantense
2.00
Matig

Datum van publicatie
29-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
29-10-2019
goed product
3.67
Goed

Datum van publicatie
27-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
27-10-2019
Interessante prijzen, kwalitatieve producten, overzichtelijke website en snelle levering. Meer moet het niet zijn.

Toekomstgericht ga ik hier zeker opnieuw zoeken naar gereedschappen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-10-2019
Besteldatum
15-02-2019
26-10-2019
Nog steeds geen levering ontvangen, houden mij constant aan het lijntje, bovendien meer en meer met leugens hieromtrent
1.00
Slecht

Fixami.be antwoordt: 29-10-2019
Hartelijk dank voor uw review. Op basis van het ordernummer kunnen wij geen bestelling terugvinden. Mocht het probleem nog niet voor u zijn opgelost, willen wij u vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Samen kijken wij graag naar een oplossing.

Datum van publicatie
25-10-2019
Besteldatum
22-10-2019
25-10-2019
Gisteren van 13.30u tot ...thuis zitten wachten op levering en niet gekomen
1.00
Slecht

Fixami.be antwoordt: 29-10-2019
Hartelijk dank voor uw review. Zojuist hebben wij telefonisch contact gehad. Uw pakket is af te halen op het PostNL punt bij u in de buurt. Mocht u het pakket daar niet vinden, laat het ons dan zeker even weten.

Datum van publicatie
19-10-2019
Besteldatum
16-10-2019
19-10-2019
Ben zeer tevreden over het eenvoudig kiezen wat nodig was, de gemakkelijke betalingswijze en de vlugge levering van het gewenste.
Persoonlijke score voor het bedrijf en diensten : prima 5/5.
Groeten,
M. Verzele
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-10-2019
Besteldatum
15-10-2019
19-10-2019
Bestelling vlot en snel verlopen :)
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
11-10-2019
16-10-2019
heel handig site , ontdekt via een collega .
service was goed ,
levering was iets langer dan de site voorspelde maar toch zeer goed
gr bram
en tot de volgende bestemming
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
11-10-2019
Snelle verzending en prima producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
10-10-2019
Levering had ik één dag vroeger verwacht
Mvg
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
10-10-2019
gewoon perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
09-10-2019
10 op 10 en een bank vooruit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
09-10-2019
De levering was niet zoals afgesproken
Jammer dat je geen USB kan laten afspelen alleen je gsm met opladen dat vind ik spijtig verder speeld hij zuiver
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
08-10-2019
Helaas was het toestel op dinsdag besteld om binnen 3 dagen in het weekend te gebruiken, helaas toestel is op maandag toegekomen het staat hier nog ingepakt. Levertermijnen zijn best wel belangrijk
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
08-10-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
07-10-2019
Snelle levering, prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
06-10-2019
prima product goed service bestelling de dage nadien gele ik ben zeer enthousiasten over dit materiaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
05-10-2019
Alles prima. vlotte service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
04-10-2019
sneller dan verwachte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-09-2019
Besteldatum
26-09-2019
30-09-2019
het heeft 9 dagen geduurd vooraleer ik iets vernam
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
29-09-2019
Uitstekende webshop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
29-09-2019
Snelle en vlotte levering. Zeer ruime keuze aan artikelen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
27-09-2019
Alles verkopen naar wens en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
27-09-2019
Top service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
27-09-2019
Correcte levering, zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
25-09-2019
Vlugger ontvangen dan mijn vorige bestelling
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
25-09-2019
Bijna een maand gewacht op mijn bestelling en 7€ meer betaald omdat ik met paypal betaald heb.Waarom kan ik niet met afterpay betalen.
2.33
Matig

Fixami.be antwoordt: 01-10-2019
Hartelijk dank voor uw review. Het is niet altijd mogelijk om met Afterpay te betalen. De keuze hiervoor wordt door Afterpay gemaakt. Zij voeren namelijk altijd een check uit. Mocht u hier nog vragen over hebben dan willen wij u graag naar de helpdesk van Afterpay verwijzen.

Datum van publicatie
25-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
25-09-2019
Alleswasprefect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2019
Besteldatum
19-09-2019
23-09-2019
Alles perfect verlopen en prachtig materiaal
5.00
Uitstekend

Fixami.be klantbeoordeling

Fixami.be

Fixami.be werd op 10-10-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Jellinghausstraat 37
5048 AZ Tilburg
Nederland
contact@fixami.be
Fixami.be
Winkel-exploitant
HBL Online B.V.
Jellinghausstraat 37
5048 AZ Tilburg
Nederland
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Fixami.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.