Certificaat voor Fixami.be

No. XCC969B5488A1B64C060DB47F9E0A4D98
 

Geldig vanaf
10-10-2016
Geldig tot
09-10-2018
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Fixami.be



Uitstekend

4.57/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 195 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 347 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
02-04-2018
25-04-2018
Alleen jammer dat er tot 2x toe iets niet meer geleverd kon worden.maar ondanks toch via mail en whats app direct geinformeerd. Gr john
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
27-03-2018
21-04-2018
Bestelling afgehandeld naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-04-2018
Besteldatum
28-03-2018
04-04-2018
Zeer snelle levering. Alles mooi in orde.
4.33
Goed

Datum van publicatie
31-03-2018
Besteldatum
08-03-2018
31-03-2018
De levering was langer dan ze hadden beloofd, 2 dagen later
2.00
Matig

Fixami.be antwoordt: 02-04-2018
Beste, op uw bestelling zat een levertijd van acht werkdagen. Wij hebben op de achtste werkdag bij u bezorgd. Onze excuses als u dit als vervelend heeft ervaren.

Datum van publicatie
31-03-2018
Besteldatum
08-03-2018
31-03-2018
goed gegaan
3.67
Goed

Datum van publicatie
26-03-2018
Besteldatum
22-03-2018
26-03-2018
zeer snelle levering en zeer goed beschermd. kwaliteitsproduct tegen een zeer lage prijs.
Ik beveel deze site aan voor alle bestellingen van merkgereedschappen tegen een lage prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2018
Besteldatum
21-03-2018
24-03-2018
Middelmatige service qua levering
3.67
Goed

Datum van publicatie
23-03-2018
Besteldatum
13-03-2018
23-03-2018
Mooi op tijd geleverd, er was een klein probleempje met de levering van een accessoire maar dat is heel snel opgelost.
Prima.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-03-2018
Besteldatum
19-03-2018
22-03-2018
Super service De verwachte levertermijn werd perfect nagekomen.
Na een email met een vraag over mijn bestelling kreeg ik dadelijk een antwoord
De producten zijn van top-kwaliteit...
Een echte aanrader.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-03-2018
Besteldatum
15-03-2018
22-03-2018
Zoals steeds, zeer snelle levering...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2018
Besteldatum
12-03-2018
15-03-2018
Op tijd afgeleverd zoals beloofd. Geen beschadiging aan het pakketje. Ik ken deze site pas net en ik ben vrij zeker dat ik alle nodige producten om te klussen van deze site ga bestellen. Uitstekende site
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-03-2018
Besteldatum
06-02-2018
02-03-2018
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2018
Besteldatum
04-02-2018
28-02-2018
Mijn beoordeling is gebaseerd op de eerste bestelling. De huidige bestelling kam er niet door ondanks de melding dat binnen de 5 à 10 dagen geleverd zou worden. Na contact blijkt dat ik nog 4 tot 6 weken moet wachten zonder opgave van reden of een eventuele tegemoetkoming.
4.33
Goed

Datum van publicatie
26-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
26-02-2018
Levering: ik had bij mijn levering expliciet aangeduid om niet bij de buren te leveren, maar dit is wel gebeurd.

Ook zou er normaal een extra bitset geleverd moeten zijn (promotie), maar ontbrak deze.
Service wel OK; ik heb gezien dat er een nieuw order is gemaakt voor de bitset en dat ik deze dus hopelijk wel snel kan verwachten.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
24-02-2018
Besteldatum
30-01-2018
24-02-2018
Prima, zoals het moet zijn.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2018
Besteldatum
25-01-2018
18-02-2018
Snelle correcte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2018
Besteldatum
13-02-2018
16-02-2018
Snelle levering, goede beschrijving, top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2018
Besteldatum
21-01-2018
13-02-2018
Beloofde leverdata worden niet nagekomen
2.67
Redelijk

Fixami.be antwoordt: 15-02-2018
Hallo, de lamp is momenteel erg moeilijk leverbaar. Wij doen ons best de bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Onze excuses voor het ongemak.

Datum van publicatie
13-02-2018
Besteldatum
07-02-2018
13-02-2018
Prima,snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-02-2018
Besteldatum
05-02-2018
10-02-2018
Een overgrote keuze aan kwaliteitsproducten voor een faire prijs en met een snelle en correcte levering. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-02-2018
Besteldatum
04-02-2018
09-02-2018
Een kleine hapering bij de levering omdat er een onderdeel ontbrak. Na melding was er een duidelijke communicatie en een snelle oplossing. Tevreden klant.
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-02-2018
Besteldatum
02-02-2018
08-02-2018
Super alles 10op10bedankt grts gilbert
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-02-2018
Besteldatum
02-02-2018
08-02-2018
Ggcb
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-02-2018
Besteldatum
30-01-2018
05-02-2018
Zeer correcte en snelle levering. Onderdelen zijn pico bello.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-02-2018
Besteldatum
12-01-2018
05-02-2018
Aan te raden site. Zeer vriendelijke persoon aan de lijn gehad met kennis van zaken. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-02-2018
Besteldatum
12-01-2018
04-02-2018
Levering is perfect verlopen. Product is handig maar niet helemaal geschikt voor zwaarder werk (ik heb de reciprozaag gebruikt voor zagen van wortels van boom die een diameter tot 20 cm hebben.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
04-02-2018
Besteldatum
07-01-2018
04-02-2018
Liefertermin ueberschritten. Keine Angaben betr. neue Liefertermin
3.67
Goed

Datum van publicatie
03-02-2018
Besteldatum
31-01-2018
03-02-2018
Levering de dag nadien zeer goed.
Product zeer goed.
Alles bij elkaar prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-02-2018
Besteldatum
10-01-2018
02-02-2018
Alles perfect verlopen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-02-2018
Besteldatum
17-01-2018
01-02-2018
Mijn bestelling kon nog steeds niet geleverd worden daar waar hun reclame zegt , levering tusen 5 a 10 dagen. Hierdoor heb ik deze afgezegd .
3.00
Redelijk

Fixami.be antwoordt: 06-02-2018
Beste, uw bestelling bleek moeilijk leverbaar dan gedacht. Onze excuses hiervoor. Uiteindelijk is alles op 2-2 naar u verzonden. We wensen u veel plezier van uw aankoop.

Datum van publicatie
30-01-2018
Besteldatum
26-01-2018
30-01-2018
Snel en correct
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-01-2018
Besteldatum
02-01-2018
29-01-2018
Goede opvolging, juiste producten, snel geleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-01-2018
Besteldatum
04-01-2018
27-01-2018
Heel goede ervaring ik koop nog bij fixami
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-01-2018
Besteldatum
03-01-2018
27-01-2018
Fast delivery (next day).
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-01-2018
Besteldatum
22-01-2018
25-01-2018
Ik zie niet in waar er voor de klant kan verbeterd worden .Over de kwaliteit van het product kan ik nog niet veel zeggen . Maar ik vermoed dat jullie hier ook voor het beste kiezen . Proficiat en doe zo verder
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-01-2018
Besteldatum
02-01-2018
25-01-2018
Levering perfect verlopen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-01-2018
Besteldatum
18-01-2018
23-01-2018
's Avonds om half elf toch beslist dat ik als particulier een rotatielaser zou aankopen om valse plafonds mee uit te passen. 's Ochtends om kwart voor acht wordt aangebeld voor de levering. Ongelofelijk... Een reden om steeds online te bestellen. Product in perfecte toestand. Werkt super (blauwe bosch). Niks dan positieve ervaringen dus. Echte 'amis' :-) die mannen van Fixami
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-01-2018
Besteldatum
17-01-2018
22-01-2018
Ik heb onlangs 2 producten gekocht bij jullie waaronder een makita slagschroevendraaier en een Dewalt lezer en heb alles snel geleverd gehad een superteam qua communicatie en ik zou zeker iedereen aanraden voor bij Fixami.be te bestellen doe zo voort zou ik zeggen gr TMS BVBA.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-01-2018
Besteldatum
17-01-2018
20-01-2018
Levertijd tussen 5 en 10 dagen, geleverd na 1 maand
Meer commentaar overbodig
2.33
Matig

Fixami.be antwoordt: 06-02-2018
Beste, onze excuses voor de vertraagde levering. Dit komt helaas een enkele keer voor. We hebben de bestelling in januari naar u verzonden en wensen u veel plezier van uw aankoop.

Datum van publicatie
20-01-2018
Besteldatum
20-01-2018
20-01-2018
Snelle levering en afhandeling, goede prijs
4.33
Goed

Fixami.be klantbeoordeling

Fixami.be

Fixami.be werd op 10-10-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Boterberg 10
5047ST Tilburg
Nederland
contact@fixami.be
Fixami.be
Winkel-exploitant
HBL Online B.V.
Boterberg 10
5047ST Tilburg
Nederland
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Fixami.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.