Certificaat voor Fixami.be

No. XCC969B5488A1B64C060DB47F9E0A4D98
 

Geldig vanaf
10-10-2016
Geldig tot
09-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Fixami.be



Uitstekend

4.58/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 363 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Fixami.be al 728 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
24-05-2019
Alles ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
23-05-2019
eerste maal be deze firma aangekocht en tweede ook direct bij besteld tot hier toe eerlijke verkoop geweest.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
23-05-2019
Er werd een verkeerd boor geleverd. Na melding hiervan werd het correcte exemplaar nagestuurd.
Het verkeerde dien ik wel binnen te brengen bij een DPD-verdeler.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
22-05-2019
I am still waiting for my order 12 days after placing it, despite seeing many promises on the website saying it would be delivered the next day. I complained a week ago and got 3 out of 4 items but the 4th, one has still not arrived. On the website the order is marked as complete and I am sure they have taken my money. This is only my second order with Fixami but it will definitely be my last.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
21-05-2019
Toffe site en eerlijke prijzen. Goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
21-05-2019
Supersite
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
21-05-2019
Heb het toestel niet in gebruik genomen. Heb het fout ingeschat. Toestel is niet afgestemd op het werk dat ik er mee moet doen. Daarom zou ik het graag inwisselen voor een zwaarder type. Hoe gaat dat in zijn werk? (Toestel is nog niet gebruikt...).
groeten
Jan Sels
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
21-05-2019
Benodichtheden voor apparaten zijn moeilijker op te zoeken. Voor de rest zeer tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
21-05-2019
Goed product en op tijd geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
20-05-2019
Het zou fijn zijn mocht er geen toeslag zijn bij PayPal. De connectie naar de bankapp voor betalen met de kredietkaart werkte niet meteen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
20-05-2019
Alles correct verlopen en snel verzonden.
Prijs was goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
19-05-2019
Correcte afhandeling
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
19-05-2019
Perfecte service en correcte levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
18-05-2019
Mijn eerste ervaring en het was een schot in de roos.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
18-05-2019
Gewoon geweldig, in de vroege avond besteld en de volgende dag in de voormiddag thuis en klaar om verder te werken.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
18-05-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
18-05-2019
Zondagmorgen besteld, maandagmorgen bezorgd. Product: geen oordeel, nog niet getest.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
17-05-2019
Een track en trace zodat we weten wanneer het pakket gaat toekomen/toegekomen is zou wel praktisch zijn alsook voor de levertermijn
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
16-05-2019
Snelle en correcte levering en goede prijs en kwaliteit producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
16-05-2019
Savonds besteld vanuit België en om 11 u volgende ochtend thuis top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
16-05-2019
Ik vind persoonlijk het een beetje ambetant dat ik super veel mails krijg. Maar over de levering en de producten is niets aan te klagen, de site is ook duidelijk en praktisch.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
16-05-2019
Zeer vlugge service nr 1 in het peloton denken ik...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
15-05-2019
Service is uitstekend. Koop bijna alle materialen bij jullie kwa prijs zit het goed.
Wel jammer dat ik nog geen korting heb gekregen kheb nu ondertussen toch al voor een paar euro's besteld bij jullie

Mvg Steven
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
13-05-2019
ook al was het een kleine bestelling, uiterst correct afgehandeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
13-05-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
13-05-2019
Vlotte afhandeling, snelle levering en goede kwaliteit van het geleverde.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
12-05-2019
Correct
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
10-05-2019
Kartonnen doos kwam helemaal kapot aan en leverancier was extreem onbeleefd en brutaal, hij gooide mijn pakket uit de camionet. Wel goede kwaliteit van de werkbank, zeer tevreden.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
10-05-2019
Perfekt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
10-05-2019
Wil je dit echt wel vragen nadat ik telkens belogen ben . De levering is nog steeds niet inorde
1.67
Matig

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
10-05-2019
Stipte levering. Bij het shoppen op de website is het niet eenvoudig een artikel uit de winkelwagen te verwijderen of de winkelwagen leeg te maken.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
10-05-2019
Zeer vlot verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
10-05-2019
Prima service,mooie acties en goeie prijzen
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
07-05-2019
Bijzonder interessante prijs en correcte leveringstermijn.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
06-05-2019
Al mijn bestellingen zijn allemaal correct verlopen en op tijd . Ik raad iedereen aan de website eens te bekijken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
06-05-2019
Goede prijs kwaliteit en service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
10-04-2019
05-05-2019
prima in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
05-05-2019
verpakking lijkt niet meer nieuw....
binnenzijde is stoffig - hopelijk is de zaagmachine dat wel
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
05-05-2019
Ongelooflijk tevreden Zoals altijd perfecte service en levering 100 aan te raden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
05-05-2019
Reeds 2 keer zeer late levering zonder echt vooraf iets te laten weten
Moest zelf regelmatig bellen voir de stand van zaken
2.67
Redelijk

Fixami.be klantbeoordeling

Fixami.be

Fixami.be werd op 10-10-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Jellinghausstraat 37
5048 AZ Tilburg
Nederland
contact@fixami.be
Fixami.be
Winkel-exploitant
HBL Online B.V.
Jellinghausstraat 37
5048 AZ Tilburg
Nederland
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Fixami.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.