Beoordelingen voor nl.sarenza.be



Goed

4.36/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 397 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft nl.sarenza.be al 4.242 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
16-07-2018
16-07-2018
Zeer snel geleverd, zeer mooie kwaliteit. Kleur van de schoenen was in 't echt zelfs nog mooier dan op de website. Enige nadeeltje, er zat een klein vlekje op de schoen, was er niet af te krijgen. Maar heb besloten dit te negeren en ze alsnog te dragen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
16-07-2018
16-07-2018
Snelle correcte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
13-07-2018
16-07-2018
elegant én comfortabel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
14-07-2018
16-07-2018
Heb verkeerde maten ontvangen
Ene paar 38 en de ander 39 zeer ontevreden. Ik wil het retour terug zenden
En zie geen retour adres

N mhamdi
1.00
Slecht

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
16-07-2018
16-07-2018
Het bestelde product twee (werk)dagen later al ontvangen.
Schoenen waren exact zoals op de foto en zitten heerlijk.
Fijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
13-07-2018
15-07-2018
Alles prima verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
15-07-2018
15-07-2018
Niets dan lof, producten zoals de beschrijving, levering en service
optimaal , een tevreden klant. Marleen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
15-07-2018
15-07-2018
heel correct verlopen geen enkel probleem. een min puntje ik had gaarne een factuur als bewijs gehad ( nodig voor terugtrekken werk)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
15-07-2018
15-07-2018
Snelle correcte levering. Alles netjes verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
14-07-2018
14-07-2018
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
14-07-2018
14-07-2018
De laarsjes werden geleverd binnen de vooraf gestelde termijn. De laarsjes voldoen aan mijn verwachtingen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
14-07-2018
14-07-2018
Alles is naar wens verlopen, ik geef op de service enkel "maar" een 4 omdat ik niet weet hoe het zou verlopen zijn als ik de schoenen had moeten terug sturen. Naar de toekomst toe, zal ik zeker nog bestellen bij sarenza.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
14-07-2018
14-07-2018
ik heb het op tijd gekregen en ben tevreden met de service.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
14-07-2018
14-07-2018
eerste keer besteld maar zeker niet de laatste keer levering zou langer duren met de solden maar na amper 2 dagen al mogen ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
14-07-2018
14-07-2018
Alles vlot verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
12-07-2018
Vlug online kunnen bestellen. Niet te veel rompslomp. En vlugge levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
12-07-2018
Ordernummer 11442457; Ik wil de blauwe schoenen ruilen voor maat 35 1/2 (36 te groot) en heb al retourdocument.
Wil de rode schoenen (te krap) terugsturen, maar kan geen retourdocument hiervoor printen.
Hoe los ik dit op?
1.00
Slecht

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
12-07-2018
alhoewel ik al een tijdje abonnee was op jullie website was dit mijn eerste bestelling. De KORTING 20€ bij de eerste aankoop heb ik echter nergens kunnen verzilveren en dat vind ik spijtig. Kan misschien een mouw aangepast worden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
12-07-2018
Je beloofde mij een welkomstgeschenk bij een eerste levering.
Ik probeerde verschillende keren een formulier hiervoor in te vullen maar dit lukte mij maar niet
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
12-07-2018
Mooie schoentjes, passen perfect, in perfecte staat snel afgeleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
12-07-2018
Ruime keuze aan voordelige prijzen en snelle levering
Ik ben een tevreden klant.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
12-07-2018
het artikel werd vlug geleverd en is van zeer goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
12-07-2018
Mijn eerste bestelling was een succes..vlug, correct en ik maakte een fout die snel werd rechtgezet door jullie
Dank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
11-07-2018
Iets later dan beloofd ontvangen maar toch super tevreden met mijn schoenen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
11-07-2018
Alles was perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
11-07-2018
Artikel ziet eruit zoals op de foto, vlotte levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
11-07-2018
Alles was prima in orde 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
11-07-2018
uitstekende service, heel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
11-07-2018
Mijn schoenen zijn verloren gegaan door B post. Ik heb ze nooit ontvangen. Mijn geld is terug gestort en men heeft mij ook alternatieven voorgesteld en een extra kortingsbon. Dit is allemaal heel vriendelijk verlopen maar ik wou eigenlijk gewoon mijn schoenen en die heb ik niet ontvangen.
De reden waarom ik van mijn aankoop bij jullie wou doen is door dat specifiek model.
2.50
Redelijk

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
11-07-2018
Ook de retour ging super vlot
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
10-07-2018
Dit is de eerste keer dat ik bij jullie bestel en kreeg daarvoor een welkomskorting van 20 euro. Toen ik de betaling deed, kon ik deze korting niet ingeven (gaf steeds aan dat dit een foute code was) en heb dus 20 euro te veel betaald.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
10-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
10-07-2018
Snelle levering ondanks dat ik adres verkeerd had ingegeven, sneller dan levering bij c and a, perfecte maat en alle goederen waren aanwezig. Wat kon ik meer wensen?
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
10-07-2018
Perfecte en razendsnelle levering. Alleen... In de doos zaten 2 verschillende maten: een 39 en een 41. Herbestellen kon helaas niet omdat ze uitverkocht waren. Ik heb lang moeten zoeken, maar heb dit paar nog elders op de kop kunnen tikken. Wel €19 duurder...
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
10-07-2018
Alles was prima maar spijtig genoeg waren de sandalen te klein.
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
09-07-2018
09-07-2018
snelle levering , produkt in orde , mooie korting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
09-07-2018
09-07-2018
Eerste bestelling bij Sarenza en zeer tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
09-07-2018
09-07-2018
alles was naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2018
Besteldatum
08-07-2018
08-07-2018
alles was perfekt in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2018
Besteldatum
08-07-2018
08-07-2018
Alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
05-07-2018
Toffe handtas maar hij zal mooier zijn als hij eerst wat gedragen wordt
4.67
Uitstekend

nl.sarenza.be

Contact
27-29 rue de Choiseul
75002 Paris
Frankrijk
klantendienst@sarenza.be
nl.sarenza.be
Winkel-exploitant
Sarenza SA
27-29 rue de Choiseul
75002 Paris
Frankrijk
Handelsregister
RCS Paris B 480 188 507
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Stéphane Treppoz
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met nl.sarenza.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.