Beoordelingen voor nl.sarenza.be



Goed

4.31/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 802 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft nl.sarenza.be al 4.673 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
22-03-2019
22-03-2019
I love your your shoes they always fit and there good shoes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
21-03-2019
22-03-2019
Product en levering voldoen volledig aan verwachting.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-03-2019
Besteldatum
19-03-2019
19-03-2019
Sandalen passen spijtig genoeg niet goed.
Voorgevormde steunzool in sandalen doet pijn.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-03-2019
Besteldatum
19-03-2019
19-03-2019
Het merk van schoenen was mij gekend. Ik vertrouwde dus direct ook de schoenmaat. Mooie schoenen gevonden via de website en besteld. Ik ben er zeer tevreden over. Alles verliep zoals je het verwacht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-03-2019
Besteldatum
19-03-2019
19-03-2019
Zeer vlotte levering.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
18-03-2019
gebruiksvriendelijke site goed product correcte prijs snelle service aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
18-03-2019
Zeer blij met Sarenza, zowel van de levering als van de producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
18-03-2019
Op 8/3 besteld : Art I Meet 144 - kleur Bercerro Jeans - maat 40
ordernr. 14184265 ter bevestiging gekregen.
Op 8/3 het bedrag van 114 € betaald.
Tot op heden nog niks toegestuurd gekregen
1.00
Slecht

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
18-03-2019
Bestelling snel bezorgd in bpost-afhaalpunt.
Aandachtspunt: kartonnen verpakking om de schoendoos was wel veel groter dan nodig
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
18-03-2019
Snelle levering en correct De bestelde producten waren eveneens de juiste De bestelde producten waren perfect Alvast bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
16-03-2019
Ook heel tevreden over de omruiling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
15-03-2019
Supersnelle levering, product volledig in orde, dus goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
15-03-2019
Bericht ontvangen dat maandag retourbedrag gestort is en tot op heden nog steeds niet op de rekening. Gelieve na te kijken.
Groetjes
Yvette
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
14-03-2019
Het was verwarend toen ik mijn bestelling kreeg (pantoffels voor mijn dochter vn 1 jaar, maat 19-20), want het stond een andere "leeftijd" op de doos (6 tot 12 mnd). Uiteidelijk de maat is wel juist maat de leeftijd klopt niet.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
13-03-2019
Allles verliep perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
13-03-2019
Prima service. Prima product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
12-03-2019
Correct en snel en goed verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
11-03-2019
alles perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
11-03-2019
tot nu toe alles goed verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-03-2019
Besteldatum
09-03-2019
09-03-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
Heel snelle levering. Product was goed ingepakt. Verzending gebeurde zoals het hoorde, heel snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
zowel levering, product als service correct, men houd zich aan zijn woord
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
05-03-2019
Doos schoenen ingedeukt
Op schoenen stylolijnen
In schoenen zwarte pluizen
Ik wacht op het terugzendetiket dat Sarenza mij zou opsturen.
Ik ben wel ontgoocheld
2.00
Matig

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
03-03-2019
Goede service, jammer genoeg waren de schoenen stuk en was mijn maat er niet meer in.
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
02-03-2019
Ben zeer tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
02-03-2019
Een paar converse schoenen besteld, levering was snel en de schoenen zijn in orde.
Ik ben zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-03-2019
Besteldatum
28-02-2019
02-03-2019
sarenza zorgt toch telkens weer voor een snelle, correcte levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
01-03-2019
Nadat ik besteld had kreeg ik dezelfde schoen een 15 Eur goedkoper aangeboden door sarenza.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
01-03-2019
Stond beschreven , neem een maatje kleiner , dit gaat wel over een veterschoen maar was helaas te klein . Een retour gedaan voor een maatje groter en nu perfect , op 2 dagen was mijn goede maat al geleverd top
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
28-02-2019
28-02-2019
Snelle levering zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
28-02-2019
28-02-2019
Er zaten vlekken op een schoen en maat was niet meer beschikbaar om eventueel in te ruilen. Nadien een mail gestuurd voor een eventuele compensatie, naar 1 week nog geen antwoord gekregen.
2.33
Matig

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
28-02-2019
28-02-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
26-02-2019
26-02-2019
Snel geleverd Producten in topstaat Helaas te kleine schoenen waarvoor retour en ook dit was zeer snel behandeld Sterk werk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
26-02-2019
26-02-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
23-02-2019
25-02-2019
Het is reeds de 2e keer dat mijn schoenen zoek geraken bij het terug zenden. Erg vervelend, maar hopelijk wordt dit snel recht gezet.
3.67
Goed

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
25-02-2019
25-02-2019
Snelle levering en goed geïnformeerd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
25-02-2019
25-02-2019
Ik had recht op een korting van 20euro als eerste bestelling. Ik heb hier verschillende keren rond gemaild en geen reactie ontvangen. Ik denk niet dat ik nog in.de toekomst bij jullie iets koop of jullie aanraad. Veel succes
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
24-02-2019
Besteldatum
24-02-2019
24-02-2019
Heel mooie en confortabele schoenen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2019
Besteldatum
21-02-2019
23-02-2019
alles was perfect ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2019
Besteldatum
22-02-2019
22-02-2019
prima
5.00
Uitstekend

nl.sarenza.be

Contact
27-29 rue de Choiseul
75002 Paris
Frankrijk
klantendienst@sarenza.be
nl.sarenza.be
Winkel-exploitant
Sarenza SA
27-29 rue de Choiseul
75002 Paris
Frankrijk
Handelsregister
RCS Paris B 480 188 507
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Stéphane Treppoz
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met nl.sarenza.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.