Beoordelingen voor nl.sarenza.be



Goed

4.37/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 462 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft nl.sarenza.be al 4.316 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
Alles zoals het hoort
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
Alles was top en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
Ik heb mijn bestelling na meer dan een week nog niet ontvangen.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
Erg jammer... ik had nog suede pumps toegevoegd aan mijn mandje die bij betaling opeens niet meer beschikbaar waren terwijl ik ze 5 minuten later wel kon bestellen...
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Altijd top
Snelle levering en geen gedoe bij retourzending
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Alles top en super snel
Prachtig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
10 op 10 prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Snelle levering, tevreden over product
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
21-09-2018
21-09-2018
De bestelling was er super snel. Snelle service. Het product was veilig verpakt zodat er niks kon aankomen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
20-09-2018
20-09-2018
de keuze de goede prijs& service
MEER MOET DA NI ZIJN
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
20-09-2018
20-09-2018
zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
19-09-2018
19-09-2018
nog steeds niets ontvangen, hoe kan ik dan een beoordeling sturen?
Ik ben absoluut niet tevreden over jullie klantenservice
1.00
Slecht

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
19-09-2018
19-09-2018
levering werd vertraagd zonder notificatie drie dagen later dan verwacht. schoenen waren te klein maar verder perfect inorde
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
18-09-2018
18-09-2018
Super tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2018
Besteldatum
16-09-2018
16-09-2018
Snelle levering, veel keuze, 10 op 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
14-09-2018
14-09-2018
Ts zo slecht dat ik het niet kan verwoorden gelieve hierover mij zo snel mogelijk te contacteren
1.00
Slecht

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
14-09-2018
14-09-2018
Zeer slecht bestelling nr13803695 wel betaald niet gekregen.
tel niet te berijken
Graag terug betalen nr be45 9793 2788 7889
1.00
Slecht

Datum van publicatie
13-09-2018
Besteldatum
13-09-2018
13-09-2018
Mooi en comfortabele schoenen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2018
Besteldatum
11-09-2018
11-09-2018
heel correcte leveringen en terugstortingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
10-09-2018
Ik heb mijn bestelling niet gekregen.we zijn er mee bezig.we vinden het niet.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
08-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
08-09-2018
Snelle en correcte levering, de schoenen van Rieker ken ik, zijn soepel en zitten heel goed aan de voet, de service is ook prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-09-2018
Besteldatum
08-09-2018
08-09-2018
Levering was heel snel, schoenen in goede staat en zoals ik in gedachten had, 1 paar teruggestuurd en de terugbetaling snel op de rekening ontvangen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-09-2018
Besteldatum
06-09-2018
06-09-2018
niets meer aan toe te voegen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-09-2018
Besteldatum
06-09-2018
06-09-2018
Snelle levering, goed ingepakt, gemakkelijk om te ruilen, goede kwaliteit van producten,...
Ik ben super tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2018
Besteldatum
04-09-2018
04-09-2018
Ik plaatste een bestelling op 27 augustus die ik tot op heden niet mocht ontvangen. Ik stuurde een mail drie dagen terug zonder reactie. Ik hing deze morgen 30 minuten aan de telefoon maar geraakte niet binnen op de klantendienst. Maar mijn schoenen zijn wel betaald natuurlijk ....
1.00
Slecht

Datum van publicatie
04-08-2018
Besteldatum
04-08-2018
04-08-2018
De diensten van SARENZA vindt ik zeer goed. Ik vond het jammer dat ik de levering moest terug sturen omdat de schoenen te smal waren. Na terugzending van de goederen was de terugbetaling binnen de week geregeld.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
31-07-2018
Besteldatum
31-07-2018
31-07-2018
Het was de eerste keer dat ik schoenen moest terugsturen omdat ze te klein waren. Ik ben heel aangenaam verrast over de snelle terugbetaling. Dank voor de service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-07-2018
Besteldatum
31-07-2018
31-07-2018
Goeie kwaliteit en vlugge levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-07-2018
Besteldatum
30-07-2018
30-07-2018
Dit was mijn eerste bestelling, uiterst tevreden nieuwe klant
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-07-2018
Besteldatum
29-07-2018
29-07-2018
Bij bestelling stond onderaan: U ontvangt bij eerst bestelling bij Sarenza een korting van 20€. Ik kon deze korting nergens invullen, bijgevolg geen korting Alhoewel anders aangekondigd. Wel nadien enkele verwarrende berichten omtrent korting bij binnen het jaar te verrichten bestellingen, zeker minder dan 20€ alhoewel duidelijk stond: BIJ EERSTE BESTELLING 20€ korting. Geen geloof meer hechten
3.67
Goed

Datum van publicatie
28-07-2018
Besteldatum
28-07-2018
28-07-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-07-2018
Besteldatum
28-07-2018
28-07-2018
prima in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-07-2018
Besteldatum
27-07-2018
27-07-2018
Super tevreden. Perfecte sandalen, snelle levering top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-07-2018
Besteldatum
27-07-2018
27-07-2018
Snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-07-2018
Besteldatum
27-07-2018
27-07-2018
communicatie van B Post loopt achter op de feiten waardoor de dag van levering moeilijk is in te schatten
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-07-2018
Besteldatum
27-07-2018
27-07-2018
alles in orde geen opmerkingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-07-2018
Besteldatum
26-07-2018
27-07-2018
Super ervaring en leuke schoenen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-07-2018
Besteldatum
26-07-2018
26-07-2018
Eerste bestelling. Oorspronkelijk wat terughoudend vanwege "wat als" het niet past. Zeer goede begeleiding en uitleg. Omruiling is probleemloos verlopen (te klein) Heb nu ook schoenen besteld voor mijn 86 jarige moeder. Zij heeft gekozen uit jullie ruime aanbod, en ik heb besteld. Nu heeft ze toch ook nog kunnen genieten van de solden zonder buiten te moeten komen in dit warme weer.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-07-2018
Besteldatum
26-07-2018
26-07-2018
Alles top ik zal zeker nog bij u bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-07-2018
Besteldatum
26-07-2018
26-07-2018
Op de site stond tijdens de bestelling aangegeven dat ik het 20 juli zou ontvangen. Maar helaas werdt dat 23 juli waardoor mijn planning anders verliep. Ik had de schoenen namelijk nodig voor een feestje. Maar ik ben heel blij met de schoenen. Ze zijn zoals ik had verwacht,
4.33
Goed

nl.sarenza.be

Contact
27-29 rue de Choiseul
75002 Paris
Frankrijk
klantendienst@sarenza.be
nl.sarenza.be
Winkel-exploitant
Sarenza SA
27-29 rue de Choiseul
75002 Paris
Frankrijk
Handelsregister
RCS Paris B 480 188 507
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Stéphane Treppoz
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met nl.sarenza.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.