outathome.com- Logo - Beoordelingen

outathome.comReviews

: 132Uitstekend

4,55

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 jan. 2022
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
outathome.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij outathome.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 jan. 2022
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
outathome.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij outathome.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor outathome.com

132 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

132 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


10 aug. 2022
Ondanks het een webshop is toch heel bereikbaar in Ardooie. Daar de perfecte uitleg gekregen omtrent de pro's en de contra's bij onze aankoop van het zwembad. De zaakvoerder heeft ons schitterend te woord gestaan en ons op weg geholpen. Een prachtige ervaring met een nog mooier resultaat in de tuin!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


13 aug. 2022
Ons pakket was bij de buren afgegeven. Dit wisten we niet. Er lag geen briefje in de brievenbus. Op de site stond dat ik had getekend voor ontvangst, maar ik was niet aanwezig die dag. De volgende dag gebeld naar de klantenservice. Daar was het druk en moest ik lang wachten. Ook daar wisten ze niet bij welke buren het pakket was afgegeven. Even een briefje in de brievenbus scheelt veel gedoe.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor outathome.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Snelle levering van het product. In goede verpakking verzonden. Werd op de hoogte gehouden van het bezorgproces.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden 
Snel geleverd, goed verpakt en de kleine attentie met het bad zout was een mooi gebaar.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 aug. 2022
Ondanks het een webshop is toch heel bereikbaar in Ardooie. Daar de perfecte uitleg gekregen omtrent de pro's en de contra's bij onze aankoop van het zwembad. De zaakvoerder heeft ons schitterend te woord gestaan en ons op weg geholpen. Een prachtige ervaring met een nog mooier resultaat in de tuin!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Mijn aankoop is een fowclear zandfilterpomp. Erg goede service en dat voor de laagste prijs die gevonden heb. En ook nog eens een dag eerder geleverd dat de planning. Het installeren verliep voorspoedig en in no time draaide hij naar volle tevredenheid.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 aug. 2022
Snelle levering en nette telefonische service met goede kennis van zaken.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 aug. 2022
Besteld - Betaald en binnen 2 Dagen Geleverd..... TOP !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 aug. 2022
Het bestellen en verzenden is prima verlopen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 aug. 2022
Top materiaal en levering ook top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Zeer snelle en correcte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 aug. 2022
Alles goed en snel geregeld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 aug. 2022 
Het aanbod en de prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 aug. 2022
alles in orde
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 aug. 2022
Beoordeling melden