outathome.com- Logo - Beoordelingen

outathome.comReviews

: 151Uitstekend

4,51

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 jan. 2022
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
outathome.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij outathome.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 jan. 2022
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
outathome.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij outathome.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor outathome.com

150 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

151 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


10 aug. 2022
Ondanks het een webshop is toch heel bereikbaar in Ardooie. Daar de perfecte uitleg gekregen omtrent de pro's en de contra's bij onze aankoop van het zwembad. De zaakvoerder heeft ons schitterend te woord gestaan en ons op weg geholpen. Een prachtige ervaring met een nog mooier resultaat in de tuin!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


13 aug. 2022
Ons pakket was bij de buren afgegeven. Dit wisten we niet. Er lag geen briefje in de brievenbus. Op de site stond dat ik had getekend voor ontvangst, maar ik was niet aanwezig die dag. De volgende dag gebeld naar de klantenservice. Daar was het druk en moest ik lang wachten. Ook daar wisten ze niet bij welke buren het pakket was afgegeven. Even een briefje in de brievenbus scheelt veel gedoe.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor outathome.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Niet duur en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
 
Toppie en snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Snel geleverd gekregen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jan. 2023
 
Snel en netjes geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 nov. 2022
Eerste keer in contact met dit bedrijf. Bestelde goederen oke en snel geleverd. Prima zover.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 nov. 2022
 
Snel, veilig verpakt + tegoedbon bij volgende aankoop.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
Snelle en nette levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dec. 2022
We kregen geen keuze tot leveringsdatum. De dag na het bestellen, stond het pakket (niet te verplaatsen zonder hulp) gewoon op onze oprit, terwijl wij nog op het werk zaten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
Betaalbaar snelle verzending
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 aug. 2022
Ondanks het een webshop is toch heel bereikbaar in Ardooie. Daar de perfecte uitleg gekregen omtrent de pro's en de contra's bij onze aankoop van het zwembad. De zaakvoerder heeft ons schitterend te woord gestaan en ons op weg geholpen. Een prachtige ervaring met een nog mooier resultaat in de tuin!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Mijn aankoop is een fowclear zandfilterpomp. Erg goede service en dat voor de laagste prijs die gevonden heb. En ook nog eens een dag eerder geleverd dat de planning. Het installeren verliep voorspoedig en in no time draaide hij naar volle tevredenheid.
Beoordeling melden