printabout.be- Logo - Beoordelingen

printabout.beReviews

: 15.185Uitstekend

4,60

Beoordelingen voor printabout.be

1.781 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

15.185 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


10 okt. 2022
aflevering was gevraagd en bevestigd op thuis adres, maar B-PostNL heeft zich noch aangemeld, noch een briefje in de bus gestoken om te zeggen dat pakje op te halen was in ophaalpunt De Pintelaan. na een paar dagen heb ik dat gelezen op bericht, omdat ik zelf gevraagd had per mail waar pakje bleef. de winkelhouder in afhaalpunt is zéér gedienstig en vriendelijk, duidelijk een zelfstandige in zijn eigen zaak !
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


26 mei 2022
agressieve benadering via telefoon, omdat ik niet voor het huismerk heb gekozen... Ik weet dat op deze huismerken een heel pak meer winst wordt op gemaakt ( ik werk zelf in een winkel die ook cartridges verkoopt ) en weet uit ervaring dat die huismerken originele cartridges zijn, die terug gevuld zijn.... enige nadeel is dat eens de chip van de cartridge zegt dat die leeg is ( dus tot de laatste druppel opgebruikt ), je die chip niet kan resetten, en ook al is deze her opgevuld, deze niet meer bruikbaar is en geweigerd wordt door de printer... om dit te voorkomen, kies ik resoluut voor originele cartridges, dan eventueel een getouwtrek als een cartridge geweigerd word, die via een online bestelling is besteld. en ik dus veel meer geld zou verliezen dan de winst die ik maak op een goedkopere cartridge....
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor printabout.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(71)
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Factuur foutief opgemaakt Melding gedaan voor opmaak factuur, toch bericht gekregen dat het niet mogelijk was
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
16 jan. 2023
Beste Jochen, Bedankt voor je beoordeling. Wij zien dat wij een mailtje hebben ontvangen met de vraag of er een BTW-nummer op de factuur geplaatst kan worden. Dit hebben wij voor je geregeld. De factuur met BTW-nummer heb je inmiddels ontvangen. Indien je hier vragen over hebt, kun je ons bereiken via klantenservice@printabout.nl. Een fijne dag gewenst! Raquel, Team PrintAbout
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
De cartrigdes die ik gekocht heb, zijn maar half vol. Ze zijn dus niet goedkoop, maar peperduur.
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
23 jan. 2023
Beste Dieuwke, Bedankt voor je review. Goed dat je hierover contact met ons opneemt. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de inktcartridge maar voor de helft gevuld is; zeker niet bij de hoge capaciteit cartridges die je besteld hebt. We lossen dit graag voor je op! Wij zullen hierover contact met je opnemen. We wensen je een kleurvolle dag! Raquel Team PrintAbout
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Opgebeld na bestelling en aangedrongen om huismerk te bestellen. Dit ongevraagd en storend.
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
12 jan. 2023
Beste Koen, Bedankt voor je review. Wij bellen enkel uit service om onze klanten te attenderen op ons voordelige huismerk met dezelfde printkwaliteit als het originele merk. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat dit op een vervelende manier over komt. We doen dit juist omdat we zien dat je ons huismerk nog niet eerder hebt geprobeerd. Wellicht leuk om een keer het huismerk te proberen. Fijne dag gewenst! Kaylee, Team PrintAbout
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Geen oplossing voor wat ik hen gevraagd en krijgen geen antwoorden meer
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
20 jan. 2023
Beste Elke, Bedankt voor je beoordeling. Wij sturen natuurlijk altijd een antwoord terug naar onze klanten! Service is voor ons erg belangrijk. We hebben je op 18-01-2023 een berichtje gestuurd via ons online retour portaal. Je hoeft alleen nog maar de artikelen retour te sturen, waarna wij deze zullen crediteren. Stuur je ze nog even op? Hierna kunnen we de case met je afhandelen. Leuk weekend gewenst! Kaylee, Team PrintAbout.
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Onduidelijke retourregels, stelen geld voor een geopende verpakking.
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
12 dagen geleden
Beste Sam, Allereerst bedankt voor je beoordeling. Vandaag hebben wij telefonisch contact met je opgenomen om je ervaring met ons door te spreken. We zijn blij dat je tevreden bent over onze service en we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Raquel Team Webcare | PrintAbout
 Geverifieerde beoordeling
21 dec. 2022
Correct en sneller reageren op onze mails. Wij hebben thuis ondertussen 12 niet werkende cartridges van jullie huismerk. Wat moeten we hiermee doen?
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
13 jan. 2023
Hi Sven, Bedankt voor je beoordeling! Wat leuk dat je een review plaatst nadat wij reeds contact hebben gehad. Wij hebben je mails gevonden en zullen die dan ook voor je beantwoorden. Dit doen we altijd op werkdagen tussen 9.00 en 17.00. Daarbuiten is onze klantenservice niet bereikbaar. Fijne dag gewenst, Madeline Team PrintAbout.
 Geverifieerde beoordeling
9 dec. 2022
Gevraagd coor terugname cartridges daar printer kapot is, nieuwe printer bij jullie gekocht en toch negatief, dus tot nooit meer
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
12 dec. 2022
Beste Jos, Bedankt voor je review! We zien dat je eerder deze maand contact gehad hebt met onze klantenservice afdeling. Hierin heb je aangegeven dat de printer niet goed werkt, de afdrukkwaliteit zou niet naar behoren zijn. Helaas heb je op ons bericht niet meer gereageerd, zou je dit alsnog willen doen? Uiteraard willen we dit graag met je oplossen. Nadat we je e-mail ontvangen hebben, zal je snel reactie ontvangen! Met vriendelijke groet, Elma, Team PrintAbout
 Geverifieerde beoordeling
18 dec. 2022
De huismerk cartridge werkt niet. Als ik een mail stuur krijg ik zelfs geen antwoord. Best vetmijden
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
13 jan. 2023
Hi Bart, Hartelijk dank voor je review! Goed dat je aangeeft problemen te hebben met de bestelde producten. Je hebt hierop natuurlijk garantie en dit willen wij graag voor je starten. Wij zullen je een email sturen om de garantie hiervoor te starten. Helaas hebben we geen eerder bericht ontvangen, anders hadden we je uiteraard direct geholpen. Wij wensen je mooie dagen en alvast een goed uit einde! Madeline Team PrintAbout.
 Geverifieerde beoordeling
26 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
28 dec. 2022
Hi Kenny, Bedankt voor je beoordeling! Je hebt 1 ster gegeven, waar we natuurlijk niet zo blij mee zijn. We denken dan ook dat je feedback voor ons hebt, waarop deze ene ster gebaseerd is. Zou je dit met ons willen delen? Je kan hiervoor contact opnemen met onze klantenservice afdeling. Horen we snel van je? Elma, Team PrintAbout
 Geverifieerde beoordeling
24 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
28 dec. 2022
Beste Bert, Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer om te zien dat je onze service met 1 ster beoordeeld! Natuurlijk zijn we erg benieuwd naar je feedback. Zou je contact willen opnemen met onze klantenservice afdeling om zo je ervaring met ons te delen? We hopen snel van je te horen! Met vriendelijke groet, Elma, Team PrintAbout
 Geverifieerde beoordeling
20 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
21 dec. 2022
Hi David, Bedankt voor je beoordeling! We zien dat je ervoor gekozen hebt om geen tekst in de review achter te laten. Prima natuurlijk! Mocht je nog feedback hebben, geef dit gerust door aan onze klantenservice afdeling. Fijne dag gewenst vandaag! Elma, Team PrintAbout
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
16 dec. 2022
Hi Frans, Bedankt voor je review. Wij zijn super benieuwd waarom je de originele Epson cartridge voorziet van een 1* beoordeling. Om dit na te gaan hebben wij je een email gestuurd. Wij hopen je van dienst te kunnen zijn. Madeline Team PrintAbout.
 Geverifieerde beoordeling
13 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
14 dec. 2022
Beste Ekaterina, Leuk dat je een review geplaatst hebt! We zullen later vandaag telefonisch contact met je opnemen om dit verder door te spreken. Het lijkt er namelijk op dat je niet tevreden bent met je aankoop. Fijne dag vandaag! Elma, Team PrintAbout
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Koop nooit dat huismerk voor HP printers. Je kan niet meer zien wat het inktniveau is en de printer zeurt constant dat je gebruik maakt van refurbished of hervulde catridges. Als je dan een slechte review geeft, antwoorden ze wel dat ze de garantie gaan opstarten maar verder gebeurt er niets. Loze beloftes dus. Het is goedkoop maar daar zijn dan ook alle voordelen mee opgesomt.
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
18 nov. 2022
Beste Pascal, Goed dat je contact met ons opneemt. Onze huismerk cartridges worden geproduceerd onder dezelfde ISO normen als waar een originele cartridge aan moet voldoen. Het is dan natuurlijk onwijs vervelend als het inktniveau van de cartridge niet wordt weergegeven. Zo dadelijk zal je een e-mail van ons ontvangen, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing. Deze e-mail sturen we naar het e-mailadres welke je bij je bestelling hebt achtergelaten. Met vriendelijke groet, Elma, Team PrintAbout
 Geverifieerde beoordeling
30 nov. 2022
Huismerk geeft foutmelding. En kan bijgevolg niet gebruikt worden. Wil deze retourneren maar er zijn telkens omslachtige punten en heen en weer gemaild. En nog steeds niet kunnen retourneren of geld terug.
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
13 jan. 2023
Hi Sandra, Bedankt voor je bericht. Het is goed dat je dit aangeeft. We hebben inmiddels contact met je, en hebben je een oplossing geboden waar je tevreden mee bent! Mooie dag gewenst, Madeline Team PrintAbout.
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022
cartriges gekocht van huismerk . Door te weinig info heb ik deze verkeerd behandeld zodat deze cartriges in de vuilbak belanden .
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
16 nov. 2022
Beste Vincent, Goed dat je deze feedback met ons deelt! Het is zeker niet de bedoeling dat je je aankoop in de vuilnisbak gooit. De reden hiervan is dat je namelijk gewoon garantie hebt. Als je een cartridge om wat voor reden dan ook niet kunt gebruiken, horen we dit graag zodat we je een oplossing kunnen aanreiken. Helaas kunnen we niks meer met weggegooide cartridges. Mocht je de cartridges nog terug kunnen halen, zou je dan contact willen opnemen met onze klantenservice afdeling? Graag zien we je reactie tegemoet. Elma, Team PrintAbout
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
belofte wordt niet waargemaakt levering binnen 24 beloofd en geen koerier gezien ... !
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
13 jan. 2023
Hi, Bedankt voor je beoordeling! Zoals wij je al hebben gemaild, is het pakket naar een Post-Nl locatie gebracht doordat de levering niet is gelukt. Wellicht heb je deze over het hoofd gezien, maar je pakket is gelukkig erg dichtbij! Mooie dag gewenst, Madeline Team PrintAbout.
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Geen loze beloftes maken, cartridges van het huismerk doen het niet in HP printer...
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
13 jan. 2023
Hi Judy, Bedankt voor je beoordeling! Goed dat je aangeeft dat de cartridges niet functioneerde op jouw printer. Omdat wij ons houden aan onze belofte dat je een levenslange garantie hebt op onze producten. Gelukkig hebben wij jou al een passende oplossing geboden. Wij wensen je een mooie dag! Madeline Team PrintAbout.
 Geverifieerde beoordeling
23 nov. 2022
printer werkt niet met jullie cardridges
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
24 nov. 2022
Hi Prisca, Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je dit aangeeft, gelukkig zien wij terug dat er al een retour aanvraag is ingediend. Doordat je de verkeerde producten hebt besteld, werkt jouw printer hier niet op. Vervelend natuurlijk maar gelukkig kan je de verkeerde ongeopende cartridges terug sturen! Je zal hiervoor dan je geld terug ontvangen. Omdat jouw beoordeling niet klopt, met jouw klacht willen wij je vriendelijk vragen deze aan te passen. Mooie dag gewenst, Madeline Team PrintAbout.
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
De kleuren stemmen totaal niet overeen.
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
11 nov. 2022
Beste Geert, Goed dat je deze review plaatst! Onze huismerk supplies worden geproduceerd onder dezelfde ISO normen als waar een originele cartridge aan moet voldoen. Het is dan ook niet de bedoeling dat de afdrukkwaliteit tegenvalt. Goed nieuws, want je hebt gewoon garantie. Straks zal je een e-mail van ons ontvangen met daarin de informatie voor het starten van de garantieprocedure. Gezellige dag gewenst vandaag :) Elma, Team PrintAbout