printabout.be- Logo - Beoordelingen

printabout.beReviews

: 15.185Uitstekend

4,60

Beoordelingen voor printabout.be

1.781 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

15.185 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


10 okt. 2022
aflevering was gevraagd en bevestigd op thuis adres, maar B-PostNL heeft zich noch aangemeld, noch een briefje in de bus gestoken om te zeggen dat pakje op te halen was in ophaalpunt De Pintelaan. na een paar dagen heb ik dat gelezen op bericht, omdat ik zelf gevraagd had per mail waar pakje bleef. de winkelhouder in afhaalpunt is zéér gedienstig en vriendelijk, duidelijk een zelfstandige in zijn eigen zaak !
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


26 mei 2022
agressieve benadering via telefoon, omdat ik niet voor het huismerk heb gekozen... Ik weet dat op deze huismerken een heel pak meer winst wordt op gemaakt ( ik werk zelf in een winkel die ook cartridges verkoopt ) en weet uit ervaring dat die huismerken originele cartridges zijn, die terug gevuld zijn.... enige nadeel is dat eens de chip van de cartridge zegt dat die leeg is ( dus tot de laatste druppel opgebruikt ), je die chip niet kan resetten, en ook al is deze her opgevuld, deze niet meer bruikbaar is en geweigerd wordt door de printer... om dit te voorkomen, kies ik resoluut voor originele cartridges, dan eventueel een getouwtrek als een cartridge geweigerd word, die via een online bestelling is besteld. en ik dus veel meer geld zou verliezen dan de winst die ik maak op een goedkopere cartridge....
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor printabout.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(35)
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Geen klagen over Printabout. Problemen bij de levering: PostNL komt zelfs niet meer op het gevraagde leveringsadres. Het pakje wordt onmiddellijk naar een postpunt gebracht (niet eens de deze van je keuze.
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
16 jan. 2023
Beste Mariane, Bedankt voor je beoordeling. Wij zien dat het pakketje op 9 januari aangeboden is op het door jouw opgegeven adres. Echter is deze bezorgpoging mislukt, waarna het pakketje naar een afhaalpunt is gebracht. Het pakketje blijft daar nog 4 dagen liggen, daarna wordt het pakketje geretourneerd naar ons. Mocht je in de toekomst vragen hebben over de levering van jouw pakketje, weet dan dat je ons kunt bereiken via klantenservice@printabout.nl. Een gezellige dag gewenst vandaag! Raquel, Team PrintAbout
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
4 dagen geleden
Beste klant, Bedankt voor het plaatsen van je beoordeling. Als je nog feedback voor ons hebt, willen we dit natuurlijk graag weten. Zo kunnen we onze service nog beter maken en jou de kans geven om de volgende keer een 5-sterren beoordeling achter te laten. Fijne dag gewenst! Chelsea Team Webcare | PrintAbout.
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
18 jan. 2023
Beste Dirk, Wat leuk dat je de tijd neemt om ons een beoordeling te geven. Wij streven ernaar toe om al onze klanten zo goed mogelijk te helpen. We zien dat je ons 3 sterren hebt gegeven en zouden graag weten hoe we dit kunnen veranderen naar 5 sterren. Alle feedback wordt gewaardeerd. Dit kan je mailen naar klantenservice@printabout.nl Kleurrijke dag gewenst! Chelsea Team PrintAbout.
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
9 jan. 2023
Beste Laurent, Bedankt voor je beoordeling! Indien je feedback voor ons hebt, horen wij dat natuurlijk graag! Je kan dit delen met onze klantenservice afdeling via klantenservice@printabout.nl Een gezellige dag gewenst vandaag! Raquel, Team PrintAbout
 Geverifieerde beoordeling
22 dec. 2022
Inktpatronen huismerk werken niet meer bij HP. Na aangifte van dit euvel heb ik onmiddellijk nieuwe originele cartridges besteld. Na doorlopen van een ietwat lastige retourprocedure een correcte creditnota ontvangen. Al bij al dan toch voldoende voor de service. Al hoop je dat alles perfect werkt, zeker ook het huismerk.
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
13 jan. 2023
Beste Steven,  Bedankt dat je de tijd neemt om een recensie te schrijven.  Door een update van HP, kan je printer inderdaad aangeven dat de cartridge niet meer herkend worden. In de meeste gevallen is dit gemakkelijk te omzeilen en kunnen mensen gerust gebruikmaken van onze huismerk artikelen, wat erg kan schelen in je portemonnee.  Mocht het toch niet werken heb je natuurlijk een levenslange garantie en kan een defect altijd geretourneerd worden. Daarom is dit altijd het proberen waard. Tof dat je het in ieder geval geprobeerd hebt! Kleurrijke dag gewenst! Chelsea Team PrintAbout. 
 Geverifieerde beoordeling
22 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
23 dec. 2022
Goedemorgen Guido, Bedankt voor je review! Je hebt ervoor gekozen om geen tekst achter te laten bij je beoordeling. Mocht je feedback met ons willen delen, neem dan even contact op met onze klantenservice afdeling. Fijne kerstdagen! Elma, Team PrintAbout
 Geverifieerde beoordeling
29 nov. 2022
Huismerk zwakke kwaliteit (Brother 2410). Minder prints dan het origineel. Voortdurend de melding, na slechts een aantal prints, dat de cartridge dient vervangen te worden wat uitermate storend is. Prints worden steeds lichter (afdruk) in tegenstelling tot origineel. Ontgoochelend resultaat feitenlijk.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Ik vind het enorm storend opgebeld worden om mij een huismerk aan te smeren. Als ik een duur merkproduct wil is dat mijn keuze. Als ik rommel wil zal ik wel rechtstreeks bij de Chinezen bestellen, zij zijn trouwens nog goedkoper dan jullie :-) .
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
11 nov. 2022
Beste Marie-Louise, Bedankt voor je beoordeling. Ons belletje is puur bedoelt om met jou als klant mee te denken en je erop te wijzen dat je dus enorm kunt besparen. Dit voor exact dezelfde kwaliteit en zelfs meer inhoud, dit noemen wij nou een win-win situatie. Uiteraard zouden wij geen contact met je opnemen als de kwaliteit rommel zou zijn, we hopen dat je dit begrijpt. Onze huismerken worden nieuw geproduceerd, waardoor we de kwaliteit kunnen aanbevelen. Vele huismerken die op de markt verkrijgbaar zijn, worden bijgevuld en dat geeft vaak problemen. Dit is iets wat we niet willen. Natuurlijk ben je vrij om zelf de keuze te maken om je bestelling te behouden en dat heb je dan ook gedaan. Veel plezier met je aankoop! Elma, Team PrintAbout
 Geverifieerde beoordeling
28 nov. 2022
Ik heb vorige maal het huismerk gekozen maar ben er niet tevreden over want wat zwart BK had moeten zijn was grijs en daarom heb in nu het originele genomen.
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
29 nov. 2022
HI Jos, Bedankt voor je beoordeling. Het is natuurlijk super fijn dat je dit aangeeft, alleen komt jou product beschrijving niet overeen met de het product wat je hebt aangekocht, en willen je hierdoor dan ook vriendelijk vragen je review aan te passen. Mooie dag gewenst, Madeline Team PrintAbout.
 Geverifieerde beoordeling
21 okt. 2022
Prijs is goed, snelle service, alleen de verkopers hebben me nu al 2 keer opgebeld en zijn heel opdringerig om hun eigen merkt te verkopen.
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
24 okt. 2022
Beste, Bedankt voor je beoordeling. Goed dat je dit aangeeft. Wanneer wij zien dat je veel goedkoper uit bent met onze producten bellen wij je op om dit aan je dor te geven. Maar we zijn wel zo eerlijk dat als je geen interesse dan zullen we dit natuurlijk respecteren. Wij wensen je een mooie dag! Madeline Team PrintAbout.
 Geverifieerde beoordeling
7 mrt. 2022
Kortingen worden toegestaan op eigen producten welke, naar mijn oordeel, niet evenwaardig zijn aan de producten van de specifieke merken. Herstelling ZOUDEN gegarandeerd zijn, maar dit duurt dan weeral een tijd en zal zeker niet thuis gebeuren. Bovendien dringen jullie dan nog aan op leveren van eigen merken ??? Iets goedkoper en zogenaamd beter stemt steeds tot nadenken. En welke particulier kijk iets dergelijks na?
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
8 mrt. 2022
Bedankt voor uw review. Spijtig om te vernemen dat u deze ervaring heeft. Uiteraard bieden wij garantie op onze producten. Mocht een product niet naar wens werken, dan zullen wij dit ook oplossen. Hierover kan een mail worden gestuurd naar klantenservice@printabout.nl. Met vriendelijke groet, Het PrintAbout team
 Geverifieerde beoordeling
8 feb. 2022
Supersnelle verzending. Na één dag geleverd naar België. Op dit gebied kan het dus niet beter. Apparaat werkt ook zoals het zou moeten doen. Alleen de inkt van het “huismerk” is belachelijk duur. Als je de patronen bij alieexpress besteld zijn ze vier keer goedkoper en dat scheelt toch een enorm pak (30-40 euro) dus daarmee niet tevreden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 mei 2022
Bestelling was prima, maar de korier dienst nul coma nul. Hebben gans de middag thuis gebleven wan ze gingen komen tussen 13 en 17u, dus niemand gezien wel een mailtje gekregen dat we niet thuis waren, en hebben het in afhaal punt gedaan waar ik de dag nadien het kon afhalen, en in het afhaal punt konden ze geen Nederlands.
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
10 mei 2022
Beste Frans, bedankt voor het review, Spijtig te vernemen dat de levering niet naar wens is verlopen. We hebben contact per mail opgenomen om te zien, hoe we uw ervaring kunnen verbeteren. Prettige dag gewenst. Met vriendelijk groet, Klantenservice PrintAbout
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
J'ai demandé par trois fois que vous modifiiez mon adresse sans résultat. Le livreur à eu toute les difficultés à me trouver. Il manque le No de la rue dans mon adresse soit No 4 rue des chenes à 4950 Robertville Modifiez SVP, déjà deux livraisons avec difficultés, si pas changement,plus de commande. A vous lire
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
5 sep. 2022
Beste Jean, Fijn dat je de tijd genomen hebt voor het achterlaten van je beoordeling. We zien dat we het juiste adres in ons systeem hebben staan, waardoor er niets meer gewijzigd hoeft te worden. Volgens onze gegevens is de bestelling inmiddels bij je geleverd. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust even contact op met onze klantenservice afdeling, we helpen je graag. Gezellige dag vandaag! Elma, Team PrintAbout
 Geverifieerde beoordeling
10 apr. 2022
Had gekozen voor PrintAbout omdat zij afficheren met het Paypal logo en ik normaal enkel online bestel bij firma's die Paypal betaling aanvaarden . Bleek dat op de uiteindelijke betaalpagina Paypal niet tot de mogelijkheden behoorde . Verder correcte prijs correcte verzending
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
11 apr. 2022
Goedemorgen Gerrit, Als je bij ons 1 huismerk product besteld dan kan je gebruik maken van Paypal. Vandaar dat het niet lukte, excuus voor het ongemak en wensen je een prettige dag verder.
 Geverifieerde beoordeling
7 apr. 2022
was vergeten de voordeelcode te vermelden, ook omdat ik niet direct zag waar die ingeven...is niet recht te zetten... Kreeg een nieuwe code voor april maar ik koop niet alle maanden voor 179 €.... jammer.
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
8 apr. 2022
Beste Joske, Bedankt voor je beoordeling. Het is natuurlijk vervelend om te lezen dat het niet duidelijk was waar de kortingscode ingegeven moest worden. Wanneer je hierover contact met ons opgenomen had, konden we dit verder toelichten zodat de kortingscode toegepast kon worden. Het is inderdaad niet mogelijk om de kortingscode met terugwerkende kracht te verwerken. Met vriendelijke groet, Het PrintAbout Team
 Geverifieerde beoordeling
27 jul. 2022
Naar mijn bescheiden mening zijn de cartridges van het huismerk ( ondanks meer inhoud en lagere prijs )toch sneller aan vervanging ( leeg )toe dan het orgineel van het merk in dit geval gaat het HP
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
28 jul. 2022
Beste Charles, Hartelijk dank voor jouw beoordeling. We vinden het natuurlijk super om te horen dat je vertrouwen heb in het huismerk. Wat natuurlijk niet de bedoeling is, dat het sneller leeg zou zijn, hiervoor zullen we contact met je opnemen per mail. We zullen je dan een passende oplossing bieden. Mooie kleur volle dag gewenst. Madeline van PrintAbout.
 Geverifieerde beoordeling
13 mrt. 2022
Ik heb 3 x een order doorgevoerd zonder problemen Levering is super. De laatste levering is volledig verkeert. Geen enkel inktpatroon klopt met mijn order.
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
14 mrt. 2022
Geachte mevrouw Bottcher, Hartelijk dank voor uw bericht. Vervelend om te horen dat uw bestelling niet correct is geleverd. Wij zullen contact met u opnemen om dit te corrigeren. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Het PrintAbout team
 Geverifieerde beoordeling
18 mei 2022
Producten van het eigen huismerk zijn vaak van minder goede kwaliteit. Positief is wel dat PrintAbout correct handelt en defecte producten vervangt.
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
19 mei 2022
Beste Luc, Bedankt voor uw review. Vervelend om te vernemen dat u dit zo ervaart, maar goed om te horen dat u tevreden bent over onze service! Onze huismerk cartridges worden nieuw geproduceerd onder dezelfde strenge ISO-normen welke originele merken hanteren. Dit houdt in dat de printkwaliteit geheel gelijk staat aan de originele cartridges. Door intensieve kwaliteitscontroles is het uitvalspercentage slechts 1%; dit geldt ook voor de originele producten. Met vriendelijke groet, Het PrintAbout team.
 Geverifieerde beoordeling
29 apr. 2022
Spijtig dat er bij de collectie van de inktpatronen HP 4 kleuren samen geen xl kan besteld worden. Voor de rest zeer snelle service.
Beoordeling melden