printabout.be- Logo - Beoordelingen

printabout.beReviews

: 15.185Uitstekend

4,60

Beoordelingen voor printabout.be

1.781 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

15.185 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


10 okt. 2022
aflevering was gevraagd en bevestigd op thuis adres, maar B-PostNL heeft zich noch aangemeld, noch een briefje in de bus gestoken om te zeggen dat pakje op te halen was in ophaalpunt De Pintelaan. na een paar dagen heb ik dat gelezen op bericht, omdat ik zelf gevraagd had per mail waar pakje bleef. de winkelhouder in afhaalpunt is zéér gedienstig en vriendelijk, duidelijk een zelfstandige in zijn eigen zaak !
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


26 mei 2022
agressieve benadering via telefoon, omdat ik niet voor het huismerk heb gekozen... Ik weet dat op deze huismerken een heel pak meer winst wordt op gemaakt ( ik werk zelf in een winkel die ook cartridges verkoopt ) en weet uit ervaring dat die huismerken originele cartridges zijn, die terug gevuld zijn.... enige nadeel is dat eens de chip van de cartridge zegt dat die leeg is ( dus tot de laatste druppel opgebruikt ), je die chip niet kan resetten, en ook al is deze her opgevuld, deze niet meer bruikbaar is en geweigerd wordt door de printer... om dit te voorkomen, kies ik resoluut voor originele cartridges, dan eventueel een getouwtrek als een cartridge geweigerd word, die via een online bestelling is besteld. en ik dus veel meer geld zou verliezen dan de winst die ik maak op een goedkopere cartridge....
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor printabout.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(1357)
 Geverifieerde beoordeling
13 uur geleden
Echt de volgende dag geleverd !! Huismerk werkt op HP printer blijkbaar zonder probleem. Groot verschil in prijs met inkt van HP !!! Zeer goed voor een eerste bestelling bij deze firma. Wordt herhaald !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beste, Net een wachtwoord reset uitgevoerd op Trusted Shops. Dit account staat in het Duits. Dus ik vermoed dat een hacker aan het werk is. De account staat vol beoordelingen die nep zijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
Er was een probleem met mijn inktcartridge, hij werkte niet. Ik heb na het doorsturen van een paar foto's direct een nieuwe gekregen, die trouwens veel beter zijn dan de originele van HP
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
 
je kan zowel hun merk en A-merken kopen . ze hebben en gemakkelijke manier om je type inkt te vinden . snelle levering . ook snelle probleem oplossing .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
De bestelling werd zeer goed opgevolgd en is één dag later al aan gekomen. Vlugger kan niet. Het kleine geschenk, een mooie balpen, was een pluspunt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
CORRECTE BEHANDELING VAN DE BESTELLINGEN. BIJ PROBLEMEN MET LEVERINGEN SNELLE REACTIE VOOR EEN OPLOSSING TE VINDEN
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Vlotte levering. Uitstekende producten. De 1 ster commentaar was door een gehackte trustedshops account.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Levering op tijd en zonder problemen. Producten hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Duidelijke beschrijving van het product. Correcte communicatie en snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Beter dan uitstekend wordt wat moeilijk natuurlijk. Snelle en correcte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Supersnelle levering! Vandaag zonder toner, snel besteld, morgen al geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
 
besteld en direct geleverd prima service (ben ook al langer klant))
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
 
Snelle levering & de tijd zal uitmaken of de ink levenslang meegaat
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jan. 2023
Één goede prijs en een snelle levering meer moet dat niet zijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Terug een uitstekend product. Supersnel geleverd. Topservice
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
Om 16.30 uur besteld. De volgende dag om 10 uur geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Correctheid en vlugheid van bezorging gekochte producten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jan. 2023
Snelle levering - goede vlotte service - betere prijzen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
snelle correcte levering aan concurrentiële prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
goede service - altijd antwoord - altijd geholpen
Beoordeling melden