spoed112.com- Logo - Beoordelingen

spoed112.comReviews

: 128Uitstekend

4,85

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 7/1/2021
Laatst gewijzigd op: 10/8/2022
spoed112.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij spoed112.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 7/1/2021
Laatst gewijzigd op: 10/8/2022
spoed112.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij spoed112.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor spoed112.com

102 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

128 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


1 maand geleden
De bestelling en betaling verliepen vlot, de producten zijn degelijk. De levering verliep niet zoals verhoopt. Voor de betaalde som verwacht ik wel een betere service. De twee patches had men net zo goed aangetekend kunnen versturen, dan waren ze sneller en goedkoper geleverd.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


14 dagen geleden
Heel mooie belofte om direct te verzenden. Maar boost of post nl werkt zo traag. Uiteindelijk op de site staat vermeld bij bestelling dag erna geleverd maar in werkelijkheid was het een week later
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor spoed112.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Pupil lampje en helmstickers blauwe star of life weer zoals altijd mooi geleverd volgens de afspraken met steeds een extra verrassing erbij super content. Bedankt voor de uitstekende service een trouwe klant! 👌
Beoordeling melden
Antwoord van spoed112.com
11 dagen geleden
Bedankt voor de mooie commentaar, trouwe klanten zijn ons doel en streven!
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Perfect geleverd wat ik nodig had binnen perfecte timing. De attentie die er bij zat was ook leuk. Top!
Beoordeling melden
Antwoord van spoed112.com
11 dagen geleden
Dank voor de lovende woorden, we doen ons best altijd en voor elke klant!
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Snelle levering. En pakket werd NIET onbeheerd achter gelaten.
Beoordeling melden
Antwoord van spoed112.com
10 dagen geleden
Dank! we doen ons best maar we zijn aangewezen op koerier van zodra we het pakket in verzending hebben dus we moeten rekenen op hun goede service...
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Snelle en correcte levering met kwaliteitsvol materiaal.
Beoordeling melden
Antwoord van spoed112.com
9 dagen geleden
Dank voor de lovende woorden!
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Liever opsturen door Bpost
Beoordeling melden
Antwoord van spoed112.com
10 dagen geleden
ja srry wij hebben nu eenmaal a priori contract met PostNL
 Geverifieerde beoordeling
14 dagen geleden
Vlotte service !!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 dagen geleden 
Perfect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 maand geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 dagen geleden
Heel mooie belofte om direct te verzenden. Maar boost of post nl werkt zo traag. Uiteindelijk op de site staat vermeld bij bestelling dag erna geleverd maar in werkelijkheid was het een week later
Beoordeling melden
Antwoord van spoed112.com
14 dagen geleden
Beste, wel even de feiten correct weergeven dan AUB: uw order kwam binnen op 20 juli 18.50, behoudens mijn vergissing is 21 juli een nationale feestdag en vrijdag 22 was een brugdag. Verder staat duidelijk in onze algemene voorwaarden (https://www.spoed112.com/algemene-voorwaarden/) dat onze verzendingen op MAANDAG - WOENSDAG - VRIJDAG verzonden worden! "SPOED112 levert nadat de betaling door de klant werd uitgevoerd. Standaard is levering aan de deur voorzien, indien niet thuis burenlevering en indien dit niet mogelijk is moet de cliënt pakje in afhaalpunt van de verzendpartner ophalen. Wij verzenden telkens op MAANDAG – WOENSDAG – VRIJDAG op zaterdag en zondag worden geen orders verzonden, orders geplaatst na 10.00 op een vrijdag worden de daaropvolgende werkdag verzonden. In drukkere periodes zoals kerst wordt in principe dagelijkse verzending voorzien." Uw order werd dus wel op vrijdag 22 juli bij post afgeleverd en vertrok dus pas zaterdag 23 juli en werd op 25 juli afgeleverd: 25 jul. 2022 13:18 Uur Zending in brievenbus 25 jul. 2022 08:51 Uur Depot Vilvoorde (B) Bezorger is onderweg 25 jul. 2022 06:18 Uur Depot Vilvoorde (B) Zending gesorteerd in sorteercentrum 22 jul. 2022 11:02 Uur Wilrijk-Bist Zending is ontvangen door PostNL 21 jul. 2022 04:15 Uur 888888 Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt 20 jul. 2022 20:51 Uur De zending is aangemeld en wordt volgbaar er staat ook nergens op de site vermeld dat wij 'de volgende dag' kunnen leveren, wij zijn nu eenmaal geen bol.com waar dagelijks vrachtwagens vol buiten gaan en die dus prioriteit krijgen op de kleine webshops zoals wij!
 Geverifieerde beoordeling
1 maand geleden
De bestelling en betaling verliepen vlot, de producten zijn degelijk. De levering verliep niet zoals verhoopt. Voor de betaalde som verwacht ik wel een betere service. De twee patches had men net zo goed aangetekend kunnen versturen, dan waren ze sneller en goedkoper geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van spoed112.com
1 maand geleden
Onze verzending 7,90 net nagekeken bij B-post: verzending brief (en 2 patches zal zelfs niet onder gewone brief vallen) 7,53 dus blijkbaar zijn we 0.37cent duurder als een aangetekende brief en nogmaals dit zal met dikte/gewicht 2 patches niet aan dit tarief kunnen verzonden worden. Verder wij zijn een KLEINE nichewebshop waar niet dagelijks x-aantal vrachtwagens pakjes KOMEN halen! Dit staat eveneens duidelijk gestipuleerd in onze AV: Artikel 5: Levering en uitvoering van de overeenkomst SPOED112 levert nadat de betaling door de klant werd uitgevoerd. Standaard is levering aan de deur voorzien, indien niet thuis burenlevering en indien dit niet mogelijk is moet de cliënt pakje in afhaalpunt van de verzendpartner ophalen. Wij verzenden telkens op MAANDAG – WOENSDAG – VRIJDAG op zaterdag en zondag worden geen orders verzonden, orders geplaatst na 10.00 op een vrijdag worden de daaropvolgende werkdag verzonden. In drukkere periodes zoals kerst wordt in principe dagelijkse verzending voorzien. Wij bezorgen zodra alle artikels in voorraad zijn: Levering in 1 tot 5 dagen Dus wij betreuren dat uw ervaring niet 100% naar wens was maar we vragen u en alle cliënten rekening te houden met het feit dat wij nu eenmaal een kleine webshop zijn en niet de deals kunnen uithandelen zoals een bol dit bv kan doen met hun enorme volumes...
 Geverifieerde beoordeling
2 maanden geleden
Kreeg vrijwel onmiddellijk antwoord op vragen, zelfs tijdens weekend/feestdagen. :-)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 maand geleden
Mooi optijd geleverd . Super bedankt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 maanden geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 maanden geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 maanden geleden
Mijn bestelling is verloren gegaan tijdens verzending, ik neem contact op en er wordt dadelijk een nieuw pakketje klaar gemaakt en verzonden
Beoordeling melden