baert.com/nl- Logo - Beoordelingen

baert.com/nlReviews

: 131Uitstekend

4,56

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
baert.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij baert.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
baert.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij baert.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor baert.com/nl

128 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

131 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


18 jan. 2022 
van C D.
We hebben altijd al goed samengewerkt met Baert gedurende de 20 jaar dat we bij hen bestellen. Als er al eens een probleem is dan wordt het steeds onmiddellijk opgelost. Wel heel regelmatig naleveringen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


17 jan. 2022
Wij wachten nog altijd op een deel van een bestelling dd. 05/11/21. Alsook op de factuur van het product dat reeds is afgehaald in de winkel. Hiervoor is al gebeld naar de winkel, maar er is tot op heden geen opvolging.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor baert.com/nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2022
Steeds een zeer snelle reactie op e-mails en heel vriendelijk aan de telefoon. Een heel goede service, altijd en snelle verzending van het gevraagde materiaal. Dikke pluim voor jullie!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 apr. 2022
Bestellingen arriveren eigenlijk altijd compleet en anders wordt netjes vermeld dat er nog een nazending volgt. Leuke materialen, snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2022
Vertrouwen in de firma. Steeds correct. Goed bereikbaar zowel telefonisch als via mail. problemen worden steeds goed opgelost.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2021
Correcte service, degelijk materiaal. Onze vaste leverancier voor schoolmateriaal. Zeer tevreden. Geen opmerkingen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 mei 2022 
van C D.
Nooit problemen met Baert, levering gaat meestal heel vlot. Ook fouten worden onmiddellijk opgelost.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2022
Altijd een vlotte service. Bij eventuele problemen worden deze ook steeds opgelost.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dec. 2021
Correct opvolging van de bestelling en snel geleverd. Alles prima in orde
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jun. 2022
Website is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Als wij Baert bellen worden we altijd super goed geholpen en het personeel bij Baert is heel vriendelijk.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 apr. 2022
Het bestellen is eenvoudig geworden en je hebt een duidelijk overzicht van wat er besteld werd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 mrt. 2022
Zeer vriendelijk personeel aan de telefoon. Bereid om een probleem op te lossen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2022
Altijd een vlekkeloze service, zowel wat levering als facturatie betreft :-)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2022
komen beloftes na, zijn correct qua levering en soepel in handelen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 feb. 2022
Uitgebreid assortiment. Makkelijk te bestellen. Goede communicatie.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 feb. 2022
De vriendelijkheid en steeds bereid telefonisch uitleg te geven
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dec. 2021
vriendelijk personeel, mooi aanbod, nooit problemen mee gehad.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 feb. 2022
Een gebruiksvriendelijke site en aangenaam om mee te werken
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2022
Snelle service en uitstekende kwaliteit van het materiaal.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2022
Goede prijs / kwaliteit. Vlotte levering en ruime keuze.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 mei 2022
Helpen mee naar oplossingen zoeken! Altijd behulpzaam!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 feb. 2022
Mooi en kwalitatief aanbod met schappelijke prijzen.
Beoordeling melden