baert.com/nl- Logo - Beoordelingen

baert.com/nlReviews

: 130Uitstekend

4,56

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
baert.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij baert.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
baert.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij baert.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor baert.com/nl

127 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

130 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


18 jan. 2022 
van C D.
We hebben altijd al goed samengewerkt met Baert gedurende de 20 jaar dat we bij hen bestellen. Als er al eens een probleem is dan wordt het steeds onmiddellijk opgelost. Wel heel regelmatig naleveringen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


17 jan. 2022
Wij wachten nog altijd op een deel van een bestelling dd. 05/11/21. Alsook op de factuur van het product dat reeds is afgehaald in de winkel. Hiervoor is al gebeld naar de winkel, maar er is tot op heden geen opvolging.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor baert.com/nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
25 mrt. 2022
Baert heeft een zeer gebruiksvriendelijke website.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2022
vriendelijk vlot leverbaar van het materiaal
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 mrt. 2022
de bestellingen gaan vlot en makkelijk.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 apr. 2022
Snelle reactie van de klantendienst!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2022
Ik plaatste een bestelling voor Sinterklaas. Op mijn leverbon stond 1 artikel 'nog te leveren'. Na 3 weken wachten en Sinterklaas die bijna zou komen nam ik zelf contact op met baert. Zo vernam ik dat deze levering pas in maart zou gebeuren. Het zou handig zijn als je hierover zelf ingelicht word. Voor de rest steeds zeer tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van baert.com/nl
18 jan. 2022
Dag Elke, Bedankt voor jouw feedback. We nemen deze zeker mee naar de toekomst :) Met vriendelijke groeten, Baert - Alles voor het lerende kind
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2022
We bestellen al heel lang bij jullie. De achterstallige bestellingen duren soms heel lang of krijgen we niet en volgens jullie zouden die toch geleverd zijn. Maar nergens te bespeuren op school. Jammer want dan had ik 30 euro minder klasbudget. Nu wachten we nog altijd op een bestelling. Dat zou beter kunnen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022
zeer tevreden van jullie diensten. graag een factuurtje per leerkracht gezien er ook een bestelbon per leerkracht/bestelling wordt aangemaakt. dit zou zeer fijn zijn en het leven van de admin ook aangenamer maken :-) alvast hartelijk dank!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2022
Heel handig om te klikken en te bestellen. Soms wel vervelend dat je - na het bekijken van je winkelwagen- weer helemaal opnieuw moet starten ; dat je niet terugkomt op het blad waar je het laatst hebt besteld.
Beoordeling melden
Antwoord van baert.com/nl
18 jan. 2022
Dag Karla, Bedankt voor je feedback. Da's best wel bizar. Zou je ons een mailtje kunnen sturen naar marketing@baert.com? Dan bekijken wij even met je waar het aan zou kunnen liggen. Bedankt! Met vriendelijke groeten, Baert - Alles voor het lerende kind
 Geverifieerde beoordeling
26 mei 2022
Mooi aanbod. Vlotte bestelprocedure. Ik haal zelf op en word er telkens vriendelijk onthaald.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jan. 2022
Eens bestelling geplaatst was er een vlotte uitvoering en goede verzending Super!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2022
Steeds vriendelijke hulp telefonisch zodat online bestellen een plezier is.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2022
Goede opvolging van de bestellingen. Goede ondersteuning aan de telefoon.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2022
Levering na de vakantie en niet tijdens de vakantie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2022
site is gebruiksvriendelijk en snelle leveringen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 mei 2022
Tot nu toe vlugge en correcte service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2022
Zeer vlotte en vriendelijke service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jun. 2022
Zeer overzichtelijke webshop!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jun. 2022
Prima service en artikelen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jun. 2022
Alles duidelijk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 feb. 2022
Vlotte levering
Beoordeling melden