baert.com/nl- Logo - Beoordelingen

baert.com/nlReviews

: 131Uitstekend

4,56

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
baert.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij baert.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
baert.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij baert.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor baert.com/nl

128 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

131 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


18 jan. 2022 
van C D.
We hebben altijd al goed samengewerkt met Baert gedurende de 20 jaar dat we bij hen bestellen. Als er al eens een probleem is dan wordt het steeds onmiddellijk opgelost. Wel heel regelmatig naleveringen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


17 jan. 2022
Wij wachten nog altijd op een deel van een bestelling dd. 05/11/21. Alsook op de factuur van het product dat reeds is afgehaald in de winkel. Hiervoor is al gebeld naar de winkel, maar er is tot op heden geen opvolging.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor baert.com/nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
4 feb. 2022
Spijtig van die bijna 8 euro verzendingskosten iedere keer...
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2022
goede levering met duidelijk wat nog nageleverd moet
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2022
aanbod is prima Leveringstijd is soms erg lang
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2022
Handige website, snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2022
Snelle levering Goede opvolging
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2022
vlotte en juiste levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2022
Steeds correcte levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2022
Toffe en duidelijke site!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2022
Super opendeurdagen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2022
alles verliep vlot
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2022
Alles was in orde.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 apr. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 apr. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 apr. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jun. 2022
PRIMA!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 mrt. 2022
Beoordeling melden