baert.com/nl- Logo - Beoordelingen

baert.com/nlReviews

: 131Uitstekend

4,56

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
baert.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij baert.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
baert.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij baert.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor baert.com/nl

128 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

131 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


18 jan. 2022 
van C D.
We hebben altijd al goed samengewerkt met Baert gedurende de 20 jaar dat we bij hen bestellen. Als er al eens een probleem is dan wordt het steeds onmiddellijk opgelost. Wel heel regelmatig naleveringen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


17 jan. 2022
Wij wachten nog altijd op een deel van een bestelling dd. 05/11/21. Alsook op de factuur van het product dat reeds is afgehaald in de winkel. Hiervoor is al gebeld naar de winkel, maar er is tot op heden geen opvolging.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor baert.com/nl

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
 Geverifieerde beoordeling
21 uur geleden
Netjes afgeleverd, goed stevig verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Goede service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Het team van Baert is steeds in de weer om een goede en vlotte service te garanderen. Het personeel is vriendelijk en klantgericht. Een mooie toonzaal die regelmatig vernieuwd wordt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 okt. 2022
Vlotte leveringen, bij telefonische contacten steeds goed geholpen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 okt. 2022
duidelijke site
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2022
Snelle levering. Soms is het echter een beetje zoeken hoe en wat om een bestelling te plaatsen.
Beoordeling melden
Antwoord van baert.com/nl
24 okt. 2022
Bedankt voor jouw feedback! We werken elke dag verder aan onze website om deze te blijven optimaliseren. Wist je trouwens dat onze videotutorials je goed op weg helpen om je weg te vinden op onze website? :)
 Geverifieerde beoordeling
11 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 sep. 2022
juiste en vlotte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
snelle en goede levering. Goede kwaliteit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
snelle en correcte levering. Op de site is niets meer te vinden over de naleveringen, nochtans hebben we die wel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Materiaal beter verpakken, om beschadigingen te voorkomen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Goede wijn behoeft geen krans
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
samenvoegen van bestellijsten.... CHAOS en onzinnig, tijdverlies
Beoordeling melden
Antwoord van baert.com/nl
16 sep. 2022
Dag Brigitte, bedankt voor je feedback. Heb je toevallig onze tutorialvideo's al gecheckt? Voor leerkrachten: https://www.youtube.com/watch?v=iqJvIIMOdls&feature=youtu.be Voor organisaties/secretariaten: https://www.youtube.com/watch?v=8IHqjQTsODY We merken dat je nog geen logins hebt aangemaakt voor je leerkrachten. Doe je dit wel, dan win je er enorm veel tijd mee. Al je collega's kunnen dan digitaal hun bestellijsten doorsturen naar jou, zodat jij nog enkel hoeft te controleren en door te sturen indien ok. Neem je contact op met marketing@baert.com? Dan helpen we je met veel plezier verder. groeten, Het Baert team
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
We begrijpen dat het ook bij jullie erg druk is maar betreuren een beetje dat we nu lang op de leveringen moeten wachten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 aug. 2022
Snelle levering - perfecte service - vriendelijke en behulpzame medewerkers
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022
zeer tevreden van jullie diensten. graag een factuurtje per leerkracht gezien er ook een bestelbon per leerkracht/bestelling wordt aangemaakt. dit zou zeer fijn zijn en het leven van de admin ook aangenamer maken :-) alvast hartelijk dank!
Beoordeling melden