baert.com/nl- Logo - Beoordelingen

baert.com/nlReviews

: 142Uitstekend

4,67

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
baert.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij baert.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
baert.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij baert.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor baert.com/nl

61 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

142 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


5 apr. 2022
Bestellingen arriveren eigenlijk altijd compleet en anders wordt netjes vermeld dat er nog een nazending volgt. Leuke materialen, snel geleverd.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


6 dagen geleden
Ik vind het niet zo goed dat de gegevens niet kunnen aangepast worden. In tijd van corona zette ik mijn privé gsm erop, en dit kan niet meer aangepast worden. mvg, secretariaat school.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor baert.com/nl

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
 Geverifieerde beoordeling
10 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 mei 2022
 
van C D.
Nooit problemen met Baert, levering gaat meestal heel vlot. Ook fouten worden onmiddellijk opgelost.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 apr. 2022
Het bestellen is eenvoudig geworden en je hebt een duidelijk overzicht van wat er besteld werd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 apr. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 apr. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 apr. 2022
Snelle reactie van de klantendienst!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 apr. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 apr. 2022
Bestellingen arriveren eigenlijk altijd compleet en anders wordt netjes vermeld dat er nog een nazending volgt. Leuke materialen, snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 mrt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 mrt. 2022
Baert heeft een zeer gebruiksvriendelijke website.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 mrt. 2022
 
van C D.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 mrt. 2022
Zeer vriendelijk personeel aan de telefoon. Bereid om een probleem op te lossen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 mrt. 2022
de bestellingen gaan vlot en makkelijk.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 mrt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 feb. 2022
Uitgebreid assortiment. Makkelijk te bestellen. Goede communicatie.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 feb. 2022
Mooi en kwalitatief aanbod met schappelijke prijzen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 feb. 2022
Vlotte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 feb. 2022
De vriendelijkheid en steeds bereid telefonisch uitleg te geven
Beoordeling melden