baert.com/nl- Logo - Beoordelingen

baert.com/nlReviews

: 131Uitstekend

4,56

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
baert.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij baert.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
baert.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij baert.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor baert.com/nl

128 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

131 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


18 jan. 2022 
van C D.
We hebben altijd al goed samengewerkt met Baert gedurende de 20 jaar dat we bij hen bestellen. Als er al eens een probleem is dan wordt het steeds onmiddellijk opgelost. Wel heel regelmatig naleveringen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


17 jan. 2022
Wij wachten nog altijd op een deel van een bestelling dd. 05/11/21. Alsook op de factuur van het product dat reeds is afgehaald in de winkel. Hiervoor is al gebeld naar de winkel, maar er is tot op heden geen opvolging.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor baert.com/nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(3)
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
samenvoegen van bestellijsten.... CHAOS en onzinnig, tijdverlies
Beoordeling melden
Antwoord van baert.com/nl
16 sep. 2022
Dag Brigitte, bedankt voor je feedback. Heb je toevallig onze tutorialvideo's al gecheckt? Voor leerkrachten: https://www.youtube.com/watch?v=iqJvIIMOdls&feature=youtu.be Voor organisaties/secretariaten: https://www.youtube.com/watch?v=8IHqjQTsODY We merken dat je nog geen logins hebt aangemaakt voor je leerkrachten. Doe je dit wel, dan win je er enorm veel tijd mee. Al je collega's kunnen dan digitaal hun bestellijsten doorsturen naar jou, zodat jij nog enkel hoeft te controleren en door te sturen indien ok. Neem je contact op met marketing@baert.com? Dan helpen we je met veel plezier verder. groeten, Het Baert team
 Geverifieerde beoordeling
4 dec. 2021
Als ik voor verschillende klassen of personen wil bestellen is het een heel gedoe. Jullie site is niet mijn favoriet.
Beoordeling melden
Antwoord van baert.com/nl
6 dec. 2021
Goeiedag, zou je ons een mailtje sturen naar marketing@baert.com ? Dan helpen we je zeer graag verder. Wist je trouwens dat je je een login kan aanmaken voor je leraren zodat je zelf niet voor alle verschillende klassen alles moet ingeven? Volg zeker onze YouTube-tutorials om je verder te helpen :)
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2022
Bestelling van vorig schooljaar en nog steeds materiaal dat niet is ontvangen maar wel nog geleverd zou worden
Beoordeling melden
Antwoord van baert.com/nl
18 jan. 2022
Dag Britt, dat is natuurlijk niet de bedoeling, zou je ons een mail kunnen sturen naar info@baert.com met je bestellingsnummer? Dan kijken wij even waar het misgelopen is. Met vriendelijke groeten, Baert - Alles voor het lerende kind