baert.com/nl- Logo - Beoordelingen

baert.com/nlReviews

: 142Uitstekend

4,67

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
baert.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij baert.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
baert.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij baert.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor baert.com/nl

61 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

142 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


5 apr. 2022
Bestellingen arriveren eigenlijk altijd compleet en anders wordt netjes vermeld dat er nog een nazending volgt. Leuke materialen, snel geleverd.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


6 dagen geleden
Ik vind het niet zo goed dat de gegevens niet kunnen aangepast worden. In tijd van corona zette ik mijn privé gsm erop, en dit kan niet meer aangepast worden. mvg, secretariaat school.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor baert.com/nl

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
(14)
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Eigenlijk: mooie stand bij de NOT in Utrecht.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2022
Snelle levering. Soms is het echter een beetje zoeken hoe en wat om een bestelling te plaatsen.
Beoordeling melden
Antwoord van baert.com/nl
24 okt. 2022
Bedankt voor jouw feedback! We werken elke dag verder aan onze website om deze te blijven optimaliseren. Wist je trouwens dat onze videotutorials je goed op weg helpen om je weg te vinden op onze website? :)
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
snelle en correcte levering. Op de site is niets meer te vinden over de naleveringen, nochtans hebben we die wel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Materiaal beter verpakken, om beschadigingen te voorkomen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
We begrijpen dat het ook bij jullie erg druk is maar betreuren een beetje dat we nu lang op de leveringen moeten wachten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 apr. 2022
Snelle reactie van de klantendienst!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 mrt. 2022
 
van C D.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 feb. 2022
Mooi en kwalitatief aanbod met schappelijke prijzen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 feb. 2022
Een gebruiksvriendelijke site en aangenaam om mee te werken
Beoordeling melden