baert.com/nl- Logo - Beoordelingen

baert.com/nlReviews

: 142Uitstekend

4,67

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
baert.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij baert.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
baert.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij baert.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor baert.com/nl

61 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

142 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


5 apr. 2022
Bestellingen arriveren eigenlijk altijd compleet en anders wordt netjes vermeld dat er nog een nazending volgt. Leuke materialen, snel geleverd.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


6 dagen geleden
Ik vind het niet zo goed dat de gegevens niet kunnen aangepast worden. In tijd van corona zette ik mijn privé gsm erop, en dit kan niet meer aangepast worden. mvg, secretariaat school.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor baert.com/nl

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
(45)
 Geverifieerde beoordeling
19 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Catalogus is vrij verwarrend, moeilijk iets in terug te vinden zonder inhoudstafel. Omschrijving is niet altijd duidelijk. Moeilijk een product te vinden op website als je geen referentie hebt.
Beoordeling melden
Antwoord van baert.com/nl
4 dagen geleden
Dag Bernadette, bedankt voor je reactie. Met zowel de zoekfunctie van de digitale catalogus als de zoekfunctie van onze website, en de categoriestructuur, kan je al je producten snel terugvinden. Neem gerust contact met ons op, mochten we je verder kunnen helpen bij het gebruik er van :) Met vriendelijke groeten, Het Baert-team
 Geverifieerde beoordeling
23 dec. 2022
Vlotte manier van bestellen. Toch een probleem? Dan krijg je heel snel reactie.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 dec. 2022
Ben steeds zeer tevreden over jullie werking. 1Klein minpuntje de nalevering, komen ze nog of niet we blijven hierover in het ongewisse en het zou fijn zijn moesten jullie ons op de hoogte brengen indien iets niet meer leverbaar is. Juffen werken met klasbudget en mislopen hierdoor soms geld.
Beoordeling melden
Antwoord van baert.com/nl
22 dec. 2022
Dag Linda, bedankt voor jouw eerlijke feedback. We zijn ons bewust dat dit een werkpunt is en zijn momenteel aan het onderzoeken hoe we dit kunnen beperken naar de toekomst toe. Binnenkort meer nieuws dus ;) Bedankt! Het Baert-team
 Geverifieerde beoordeling
16 dec. 2022
We bestellen sinds jaar en dag bij Baert en zijn altijd heel tevreden geweest. Bestellingen komen heel snel toe en bij een langere levertermijn worden we goed op de hoogte gehouden van wanneer het geleverd kan worden. Ook de communicatie via mail loopt zeer vlot. Bedankt!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2022
Als je een vraag hebt en telefoneert krijg je altijd een vriendelijk en correct antwoord
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 dec. 2022
heel gebruiksvriendelijke webshop, en zeer klantvriendelijk zowel aan de telefoon als via mail.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 nov. 2022
Netjes afgeleverd, goed stevig verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 nov. 2022
Goede service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
Service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Het team van Baert is steeds in de weer om een goede en vlotte service te garanderen. Het personeel is vriendelijk en klantgericht. Een mooie toonzaal die regelmatig vernieuwd wordt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 okt. 2022
Vlotte leveringen, bij telefonische contacten steeds goed geholpen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 okt. 2022
duidelijke site
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 sep. 2022
juiste en vlotte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
snelle en goede levering. Goede kwaliteit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Goede wijn behoeft geen krans
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 aug. 2022
Snelle levering - perfecte service - vriendelijke en behulpzame medewerkers
Beoordeling melden