Me-shop.be- Logo - Beoordelingen

Me-shop.be
Beoordelingen:

19 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden26 beoordelingen in totaal  

4,68
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling is goed aangekomen en er zaten 3 testers in. Dat waardeerde ik heel erg. De bestelling duurden wel een beetje lang maar dat komt ook doordat mijn ttc het niet deed, waardoor ik dus moest afwachten zonder te weten wat de status was van mijn pakket. Dat was het enige wat ik erop had aan te merken.

Meest relevante negatieve beoordeling

16 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Minuscuul plastic flesje verpakt in enorme doos. Kan echt niet, wat een verspilling! Bestel hier nooit meer iets!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Me-shop.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Komt betrouwbaar over

Zeer goede berichtgeving ontvangen via e-mail na het plaatsen van de bestelling. Duidelijke informatie, snelle levering.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Een zeer duidelijke site, snelle service en zeer goede producten.
Beoordeling melden
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne klantenservice
Beoordeling melden
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling is goed aangekomen en er zaten 3 testers in. Dat waardeerde ik heel erg. De bestelling duurden wel een beetje lang maar dat komt ook doordat mijn ttc het niet deed, waardoor ik dus moest afwachten zonder te weten wat de status was van mijn pakket. Dat was het enige wat ik erop had aan te merken.
Beoordeling melden
EE
Esra E.
Brussel
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering, uitgebreid aanbod en betrouwbaar website
Beoordeling melden
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service
Beoordeling melden
29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Heel snelle en goede service!!

Heel snelle en goede service! Persoonlijk advies gekregen over de producten die ik nodig heb voor mijn huid.
Beoordeling melden
LS
lieve s.
brugge
30 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteitsproducten aan betaalbare prijs,goede opvolging en snelle levering.
Beoordeling melden
20 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gebruiksvriendelijk en vlot kunnen bestellen en betalen. Snelle levering
Beoordeling melden
10 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Heel positieve ervaringen

Alles staat duidelijk op de website. Ruim aanbod. Supersnelle verzending
Beoordeling melden
27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super vriendelijk en heel rap
Beoordeling melden
19 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering!
Beoordeling melden
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Enorme verpakking

Minuscuul plastic flesje verpakt in enorme doos. Kan echt niet, wat een verspilling! Bestel hier nooit meer iets!
Beoordeling melden