Certificaat voor Azalp.be

No. XE60B2852F723C44E4FBCE2A69D9A3AED
 

Geldig vanaf
08-03-2017
Geldig tot
07-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Azalp.be



Goed

4.04/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 381 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Azalp.be al 1.157 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
22-03-2019
22-03-2019
Bij Azalp.be een SAWO (fins) saunadeur en SAWO stoombaddeur besteld zoals op website staat doch kreeg na een lange periode wachten plots een ander type en merk geleverd gekregen.(ANDRES Estonia) Na vele telefoons door mij en nu vele maanden nog geen voorstel van oplossing gekregen. De geleverd deuren hebben dezelfde afmeting doch zijn kwalitatief minder en vermoedelijk goedkoper. Slechte ervaring.
1.33
Slecht

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
05-02-2019
22-03-2019
Het product komt niet overeen met hetgene op de site staat waardoor er heel wa kosten bijkomen.
2.33
Matig

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
06-02-2019
21-03-2019
Uitstekende service. De levering is gebeurd zoals telefonisch afgesproken.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 22-03-2019
Beste meneer Corné, Fijn om te horen! We wensen u ook veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
21-03-2019
Snelle levering. Uitstekend product, voldoet volkomen aan de verwachtingen.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 22-03-2019
Beste meneer Henderickx, Dat is goed om te horen, we zien het ook terug in uw positieve review! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
18-03-2019
Perfect volgens afspraak.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 21-03-2019
Beste meneer Goossens, Dat is ook altijd het doel! Goed om te horen dat alles op een juiste wijze is afgehandeld. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
18-03-2019
Vlotte perfecte levering
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 21-03-2019
Beste mevrouw de Lang, Goed om te horen dat de levering vlot en op een juiste wijze is verlopen. Het is fijn om te weten dat u op een juiste wijze bent geholpen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
20-02-2019
17-03-2019
Ik heb onmiddellijk, daags na bestelling één item uit bestelling laten halen omdat het niet matchte met mijn besteld goed. Werd bevestigd. Nadien werd gezegd dat één item niet meer kon geleverd worden en ik creditering mocht vragen Heb ik gedaan. Regelmatig gemaild over creditering van klein onderdeel van minder dan 30 euro, géén terugbetaling ontvangen
Groot onderdeel werd gecrediteerd.
2.00
Matig

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
21-02-2019
16-03-2019
de bestelling werd keurig bezorgd door een hele vriendelijke chauffeur verpakking volledig intact en snelle levering
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 18-03-2019
Beste meneer Suykerbuyk, Fijn om te lezen dat de de gehele bestelling deed aan uw verwachtingen. Als we u ergens anders mee kunnen helpen horen we het graag! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
23-02-2019
16-03-2019
correcte levering
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 18-03-2019
Beste meneer Ghesquiere, Dat is goed om te horen, we hopen dan ook dat u heel tevreden bent met uw bestelde product. Met vriendelijke groet. Team Azalp

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
19-02-2019
14-03-2019
tevreden
3.50
Goed

Azalp.be antwoordt: 18-03-2019
Beste meneer Blommers, Dan zijn wij ook tevreden. Als er nog iets is waar we u mee kunnen helpen horen we het graag! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
20-02-2019
13-03-2019
Tevreden
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 18-03-2019
Beste meneer Van Wassenhove, Dat is fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
20-02-2019
13-03-2019
Als je voor de eerste maal komt is het wel even wennen
Dat zal wel beteren met regelmatig bezoek,ik wens jullie nog veel sukses
Een tevrede clant Frans Wittoeck
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 18-03-2019
Beste meneer Wittoeck, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. We hopen ook zeker dat we u vaker welkom mogen heten op onze website :-) Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
14-02-2019
07-03-2019
top meer kan ik niet zeggen
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 11-03-2019
Beste meneer Jans, Dat is top om te horen! Met vriendelijke groet. Team Azalp

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
23-01-2019
07-03-2019
Levering heeft 4 weken geduurd ipv de beloofde 1-2 weken zoals vermeld op de website. Het mailverkeer gaat ook te traag en bij vermelding van het ordernummer valt men steeds uit de lucht. Alles moet eerst nagekeken worden.
3.33
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 11-03-2019
Beste meneer de Wolf, Het is vervelend om te horen dat u langer dan gepland moest wachten op uw bestelling. We hopen echter dat alle onderdelen op een keurige wijze zijn geleverd en dat u kunt gaan genieten van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
17-02-2019
06-03-2019
Ondanks ik 1,5 uur na het plaatsen van een bestelling de klantendienst gevraagd had een tweede item bij mijn bestelling te voegen, kon dit niet meer geregeld worden in één zending, waardoor ik extra verzendkosten moest betalen.
Geleverde product had niet het bestelde kleur.
3.33
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 11-03-2019
Beste meneer Lemmens, We snappen uw frustratie rondom de bestelling. Echter werden de door u twee bestelde producten geleverd vanuit twee verschillende plaatsen. Hierdoor konden we de bestelling niet samenvoegen, onze excuses. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
12-02-2019
06-03-2019
Opvolging vanaf voorraadbevestiging tot bericht levering laat te wensen over. Pas na mijn telefoontje, 1 week na ontvangst mail dat de bestelling klaarstaat voor verzending, is er volgens mail status levering opgevraagd en heb ik bericht gekregen van PostNL
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 11-03-2019
Beste meneer Lauwerijs, Allereerst onze excuses dat het proces niet geheel verliep zoals u wilde. Hopelijk is alles alsnog op een juiste wijze geleverd. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
11-02-2019
04-03-2019
goed
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 11-03-2019
Beste meneer Vandenhoudt, Dat is goed om te horen! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
10-02-2019
03-03-2019
Snelle levering, mooi geleverd op de gekozen dag, behulpzame leveranciers..., zeer goede communicatie,gemakkelijke montage en duidelijke handleiding.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 11-03-2019
Beste meneer Mahieu, Bedankt voor de positieve review. We hopen dat uw tuinhuis een mooi plekje heeft gekregen in uw tuin. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
10-02-2019
03-03-2019
Vanaf het eerst begin na de betaling een systeem inlassen dat je de bestelling kan volgen
4.33
Goed

Azalp.be antwoordt: 11-03-2019
Beste meneer Bardijn, Bedankt voor de positieve review. Tevens zijn we momenteel hard bezig om dit te realiseren, bedankt voor uw feedback. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
26-02-2019
alles ok, op tijd geleverd, Warmtepomp was goed en stabiel ingepakt. Pallet netjes onder carport gezet. Dus voor mij 5 sterren
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 27-02-2019
Beste meneer Lenaerts, Bedankt voor uw positieve en uitgebreide review. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
04-02-2019
26-02-2019
alles ok
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 27-02-2019
Beste meneer Maes, Bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
03-02-2019
25-02-2019
Goed stevig bezorging op tijd
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 26-02-2019
Beste meneer Raats, Bedankt voor het compliment! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
21-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
21-02-2019
Mijn pakket was beschadigd, Ik heb een korting kunnen genieten om de schade te vergoeden. Toch een correcte en vrij vlotte samenwerking.
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 22-02-2019
Beste mevrouw Biscompte, Onze excuses dat het product niet door u in juiste orde is ontvangen. Wij hopen ook dat de compensatie een groot deel van de problemen heeft kunnen oplossen. We wensen u in ieder geval nog veel plezier met uw berging. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
30-01-2019
20-02-2019
Besteld Keter 17197128 Manor 65 (6x5) betaald 449,99 €.
Afmetingen op folder:
Hoogte op folder ok
Diepte op folder 1,52 m. Werkelijk slechts 1,42 m
Breedte op folder 1,85 m op folder slechts 1,72 m
Afwijkende afmetingen eerst vastgesteld als kast reeds half gemonteerd was. Graag een antwoord?
3.67
Goed

Azalp.be antwoordt: 21-02-2019
Beste meneer Verbeek, Dat is verrassend om te horen. Wij hebben contact opgenomen met onze leverancier, maar die vertelde ons ook dat dit de juiste afmetingen zijn. We nemen echter nog contact met u op om te bekijken wat er mis is gegaan. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
28-01-2019
19-02-2019
alles liep perfect. zeer goede info van klantendienst.
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 20-02-2019
Beste Familie Goetschalckx, Bedankt voor het leuke compliment We hopen dat u nog veel beleefd aan uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
06-01-2019
18-02-2019
goede service van mooi tuinhuis
4.33
Goed

Azalp.be antwoordt: 19-02-2019
Beste mevrouw Vanwezemael, Bedankt voor uw positieve review. We zijn hier erg blij mee! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
26-01-2019
16-02-2019
Alles top
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 18-02-2019
Beste mevrouw Peijffers, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
03-01-2019
14-02-2019
Alles is perfect verlopen.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 15-02-2019
Beste mevrouw van Haesevelde, Dat is goed om te horen. Het is fijn om te zien dat alles perfect is verlopen tijdens uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
09-01-2019
11-02-2019
De deur die (eindelijk) geleverd werd, was helemaal gespleten, glas kapot...Totaal onbruikbaar. Ik krijg totaal geen reactie meer, maar geld is weg en deur niets waard.
Dit bedrijf staat geregistreerd als "trusted shops"? Dan vraag ik me af welke criteria hier voor opgesteld staat. Ongelooflijk. Ik wil weten hoe wij een correct product kunnen ontvangen of het geld terugkrijgen.
1.00
Slecht

Azalp.be antwoordt: 12-02-2019
Beste Sandra, Het is heel vervelend om te lezen dat uw bestelling gebroken is aangekomen. Tevens is het ook niet de bedoeling dat u geen reactie krijgt van onze klantenservice. In de lijn is er blijkbaar iets fout gegaan met de mail. Een collega neemt echter contact met u op en zorgt ervoor dat u een nieuwe deur krijgt. Excuus voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
31-10-2018
06-02-2019
in oktober bestel, ik een bear county 2882 ,dit ging vlot en werd mooie geleverd.B
2.67
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 07-02-2019
Beste mevrouw Ballet, Bedankt voor uw review. We nemen nog even contact met u op om te bekijken of we nog iets voor u kunnen betekenen met betrekking tot het opbouwen van uw blokhut. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
16-01-2019
06-02-2019
Alles goed geleverd
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 07-02-2019
Beste meneer Savels, Bedankt voor het compliment! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
02-02-2019
Besteldatum
12-01-2019
02-02-2019
Alles super goed gegaan uitstekende service
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 04-02-2019
Beste mevrouw Van Haesevelde, Dat is fijn om te horen! We wensen u nog veel loungeplezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
01-02-2019
Besteldatum
11-01-2019
01-02-2019
Aanrader
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 04-02-2019
Beste meneer De Cuyper, Super om te horen dat u tevreden bent geweest met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
30-01-2019
Snelle en vlotte afhandeling
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 04-02-2019
Beste meneer Trappers, Goed om te horen dat u tevreden bent met de afhandeling van uw bestelling. We wensen u dan ook alvast een fijn zwembadseizoen! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
26-01-2019
Besteldatum
26-12-2018
26-01-2019
product is er niet meer
1.00
Slecht

Datum van publicatie
26-01-2019
Besteldatum
30-12-2018
26-01-2019
bestelling nog niet aan gekomen
1.00
Slecht

Datum van publicatie
24-01-2019
Besteldatum
31-10-2018
24-01-2019
Alles vlot verlopen en in orde.
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 25-01-2019
Beste mevrouw de Klerk, Bedankt voor uw review. We hopen dat u tevreden bent met uw bestelling en we wensen u dan ook nog veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
23-01-2019
Heel vlot geleverd. Een stuk bleek beschadigd. Werd binnen de 4 dagen vervangen. Prima service.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 24-01-2019
Beste meneer Maes, Bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
04-12-2018
22-01-2019
De service desk doet enorm z'n best maar is niet pro-actief. Service desk magazijn en transport zijn niet verbonden. Ik heb in een maand tijd misschien wel 10 telefoontjes gepleegd en 10 e-mails verstuurd. Eerst was het product niet zichtbaar in het bestel proces (terwijl ik wel een betaal bevestiging kreeg, inclusief een e-mail van trusted sites), daarna was het product niet voorraadig, etc.
2.33
Matig

Azalp.be antwoordt: 24-01-2019
Beste meneer Hustinx, Dat is vervelend om te horen en dat is natuurlijk ook niet de bedoeling. Onze klantenservice gaat contact met u opnemen om alles op een juiste wijze af te handelen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
21-01-2019
Besteldatum
09-12-2018
21-01-2019
Goed ontvangen goed toestel alles ok.
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 24-01-2019
Beste meneer van Vlerken, Dat is goed om te horen! We wensen u hier dan ook nog veel plezier mee. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Azalp.be klantbeoordeling

Azalp.be

Betaalbare luxe voor huis en tuin

Azalp.be werd op 08-03-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Azalp Voordeelshops is reeds vanaf 1998 actief en is de specialist op het gebied van blokhutten, tuinhuisjes, sauna's (voor binnen en buiten) en zwembaden. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar met goede en eerlijke adviezen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service. Azalp beschikt over een Experience Center waar met een doorsnee van de beschikbare producten kennis gemaakt kan worden. Vanwege het karakter en de zeer landelijke ligging (nabij de Belgisch-Nederlandse grens in de omgeving Breda), ontvangen wij uitsluitend op afspraak. Op die manier weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur via 03 500 9128.

Contact
LAR M30
8930 Rekkem
België
Tel: +32 (0) 3 500 9128
Fax: +32 (0) 3 303 5215
klantenservice@azalp.be
Azalp.be
Winkel-exploitant
azalp.nl B.V.
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Thomas Deters
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Azalp.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.