Beoordelingen voor Azalp.be



Goed

4.05/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 255 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Azalp.be al 1.339 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
17-11-2019
Er was een onderdeel beschadigd maar heb beslist het toch te gebruiken en teracht dit zelf te herstellen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
09-11-2019
16-11-2019
Over heel de lijn correct.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
08-11-2019
15-11-2019
Klein misverstand omtrent bestelling . Maar gelijk opgelost door een gedeelte van de som terug te storten op mijn rekening.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
15-11-2019
Een paar schoonheidsfoutjes , maar anders heel tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
12-11-2019
Op tijd geleverd
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
25-10-2019
11-11-2019
aze????
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
10-11-2019
Hele mooie prijs super te vreden en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
31-10-2019
08-11-2019
Telefoontje 1 uur voor levering niet gebeurd .
Levering nog niet uit verpakking gedaan .
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
31-10-2019
07-11-2019
Geen probleem misschien in engels ook
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
24-10-2019
06-11-2019
Alles perfect naar wens verlopen
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
07-10-2019
06-11-2019
De vooropgestelde levering was een week te laat, omwille van een slechte communicatie tussens AZALP en de transporteur.
Onvoldoende deskundige uitleg om dit pakket stap voor stap op te bouwen.
Boord bovenaan de blokhut is te smal in overeenstemming met de afloop van het dak. Realieit is anders dan de foto.
De 2 latten aan de bovenrand zijn te smal voor het niveauverschil van het dak te verberge
2.33
Matig

Datum van publicatie
05-11-2019
Besteldatum
27-10-2019
05-11-2019
Snelle levering, niets af te keuren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-11-2019
Besteldatum
18-08-2019
05-11-2019
Heb eigenlijk lang op een antwoord moeten wachten. Toen ik uiteindelijk wel contact kreeg konden zij mij niet de gevraagde informatie verstrekken. Ondertussen laten installeren en de warmte wisselaar doet het uitstekend.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
05-11-2019
Besteldatum
24-10-2019
05-11-2019
Prima,duidelijke informatie en correct geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-10-2019
Besteldatum
16-10-2019
30-10-2019
Na 13 dagen geleverd dat vind ik redelijk. Keter is een goed product. Heb al meer dan 10 jaar een kleine tuinhuisje van Keter. Ben daar zeer tevreden over.
De chauffeur die het product leverde was keurig op tijd volgens de geplande tijd.
3.67
Goed

Datum van publicatie
27-10-2019
Besteldatum
07-09-2019
27-10-2019
lange levertijd,en dan nog verkeerde pakket.
slechte communicatie tussen
leverancier en transport.
2.33
Matig

Azalp.be antwoordt: 28-10-2019
Hoi Eddy Bijloos, Het klopt inderdaad dat er helaas eerst een verkeerd product (wel binnen de afgesproken termijn) geleverd werd bij u in Genk. Gelukkig is dit reeds allemaal op een juiste wijze afgerond en hopelijk kunt u snel genieten van uw blokhut. Met vriendelijke groeten, Team Azalp

Datum van publicatie
25-10-2019
Besteldatum
18-10-2019
25-10-2019
Snel geleverd
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 30-10-2019
Beste meneer Wellens, Hartelijk dank voor uw positieve review. Het doet ons goed te horen dat u zo tevreden bent over uw aankoop. Wij wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
25-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
25-10-2019
heel slecht
1.00
Slecht

Azalp.be antwoordt: 01-11-2019
Hoi Abdulrahman Khaled, Jammer om te horen! Je hebt echter een zakelijke bestelling gedaan en deze kan je niet herroepen (terwijl je dit wilde). dat herroepen niet mogelijk is tijdens een zakelijke aankoop staat in onze algemene voorwaarden, maar ook tijdens het bestellen hebben we je dit gemeld. Met vriendelijk groet, Team Azalp

Datum van publicatie
23-10-2019
Besteldatum
16-10-2019
23-10-2019
alles OK
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 30-10-2019
Beste meneer Lapeere, Goed om te horen dat alles naar verwachting is verlopen. Wij hopen dat u nu veel plezier hebt van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
20-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
20-10-2019
ruby ex besteld . het pakket was nat en er was schimmel op het hout .ook verschillende steunpalen waren slecht afgewerkt op de hoeken en ook hing er nog schors aan.ook waren verschillende palen lange scheuren te zien .ook het dakplanchetten was precies 2de of 3de keus hout .veel knoesten en gaten in het hout.zal het geheel moeten schilderen anders oogt het niet mooi. wel jammer.
3.67
Goed

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
15-10-2019
oké
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 30-10-2019
Beste meneer Loosen, Bedankt voor de positieve reactie. Wij wensen u heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
13-10-2019
Perfecte service, met goede prijssetting.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 14-10-2019
Beste meneer Gybels, Dank voor deze positieve reactie. Het doet ons goed te horen dat u content bent over ons. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
14-09-2019
13-10-2019
Verpakking was beschadigd.
Het verpakte materiaal vertoonde deuken op verschillende plaatsen.
3.00
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 14-10-2019
Beste meneer Van Loon, Vervelend om te horen dat de verpakking beschadigd was bij de levering. Hopelijk is het product wel heel gebleven en bent u hier wel tevreden over. Wij wensen u nog heel veel succes met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
13-10-2019
De levering is beschadigd toegekomen, pas kort na de levering vastgesteld. Foto's zijn genomen en onmiddellijk per mail verstuurd naar AZALP. De betaling via VISA en Atos Worldwide hebben wij laten blokkeren. Via ons account bij Testaankoop hebben wij dit voorval ook gemeld. Dringende actie van TRUSTED SHOPS en AZALP is gewenst
1.00
Slecht

Azalp.be antwoordt: 01-11-2019
Beste Luc De Wit, We zijn dan ook gelijk aan de slag gegaan om uw probleem direct op te lossen. Jammer dat we de tijd niet van u kregen, want op dezelfde dag schreef u gelijk een 1-sterren review. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
11-10-2019
Snelle levering Bedankt
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 14-10-2019
Beste meneer Van Buggenhout, Goed om te horen dat u zo tevreden bent over de levering. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
28-09-2019
08-10-2019
wat lang moeten wachten, maar uiteindelijk okay
3.67
Goed

Azalp.be antwoordt: 14-10-2019
Beste meneer Brebels, Wat vervelend om te horen dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht. Hopelijk is het inmiddels gelukt om uw aankoop te installeren en kunt u er nu van genieten. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
03-10-2019
Besteldatum
26-09-2019
03-10-2019
Product beantwoord volledig aan de verwachtingen en binnen de voorziene tijd geleverd
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 04-10-2019
Beste meneer Waegeneers, Wat fijn om te lezen dat alles zo voorspoedig is verlopen en u tevreden bent. Hier doen wij dagelijks ons best voor. We wensen u nog veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
30-09-2019
Besteldatum
22-09-2019
30-09-2019
Beste,
Ik heb mail gestuurd naar klanten service betreft het geleverd product nl een zwembadpomp maar tot op heden heb ik geen mail terug gekregen, de pomp werd geleverd zonder stroomkabel , Ik wou weten of dat normaal is dat bij die pomp geen stroomkabel voorzien is, bij deze stel ik de vraag opnieuw, hopelijk krijg ik daarop een antwoord.
Mvg
Yves Buttenaere.
2.33
Matig

Azalp.be antwoordt: 01-10-2019
Beste Yves Buttenaere, Uw vraag is reeds doorgezet naar onze zwembadspecialist. We gaan uw vraag dan ook vandaag nog behandelen :-) Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
30-09-2019
Besteldatum
23-09-2019
30-09-2019
levering en producten ok maar service laat te wensen over , oudere aankoop niet meer terug te vinden in systeem en daardoor kan ik geen onderdelen bestellen.spijtig .
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
29-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
29-09-2019
Product kan ik nog niet beoordelen, moet ja eerst maar zijn werk doen, en dat duurt een paar maanden, zo ??
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-09-2019
Besteldatum
22-09-2019
29-09-2019
Tevreden
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 04-10-2019
Beste mevrouw De Hantsetters. Goed om te horen dat uw bestelling naar verwachting is verlopen. Wij wensen u nog heel veel plezier met het product. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
28-09-2019
Besteldatum
21-09-2019
28-09-2019
Een product kopen op foto of internet zal ik niet meer doen.
1.67
Matig

Azalp.be antwoordt: 02-10-2019
Hoi Luc Van den Perre, Dan zijn we erg benieuwd waarom. We hebben niks van je mogen vernomen, dus wordt het ook erg moeilijk om je te helpen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
27-09-2019
De levering en de service waren uitstekend bedankt
4.33
Goed

Azalp.be antwoordt: 04-10-2019
Beste meneer Vanparijs, Goed om te horen dat u zo tevreden over ons bent. Wij wensen u dan ook nog heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
20-09-2019
27-09-2019
mijn hoekpalen waren barsten in maar voor de rest was alles goed
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 04-10-2019
Beste mevrouw Boesmans, Wat vervelend om te horen dat er barsten zaten in de hoekpalen. Mocht dit leiden tot grote problemen kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Verder wensen wij u nog veel plezier met uw aankoop. Mer vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
24-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
24-09-2019
Na een gemiste telefoon moet ik na 2 weken er zelf achteraan
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
21-09-2019
De levering zou toekomen op vrijdag 20 september,ondanks mailbericht en 2 telefoon gesprekken nog steeds niets ontvangen.
1.00
Slecht

Azalp.be antwoordt: 24-09-2019
Beste meneer Beutels, We hebben reeds al gemeld dat we een andere datum bij u langskomen betreft de levering. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Eerste deel van de levering werd afgegeven volgens de info op voorhand.
Tweede deel kon apart geleverd worden.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 25-09-2019
Beste meneer Goeman, Bedankt voor de positieve review, goed om te horen dat alles op een juiste wijze is afgehandeld. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-08-2019
18-09-2019
ik heb mijn tuinhuisje kunnen monteren , maar er is niet veel uitleg bij montageplan , mijn venster was verkeerd , mijn handvat voor open te zetten zit aan de buitenzijde , ik heb het maar vast gezet dus kan niet open.
anders wel content prijs kwaliteit , mooi tuinhuis ......
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
06-07-2019
13-09-2019
Gruwelijk slechte ervaring. Klantvriendelijkheid nul. Wij bestelden een blokhut en verwachten deze 2 tot 3 weken(website). Wij planden ons verlof hiervoor. Uiteindelijk bleek de levering meer dan 2 maand later te worden.(9 weken) Wij kregen nooit info of excuses dat de levering laattijdig zou zijn.Op mails wordt NOOIT geantwoord. telefonisch werden we aan het lijntje gehouden. Nooit meer. Schande!
1.00
Slecht

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
13-09-2019
Timing en info perfect
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 17-09-2019
Beste meneer Casaer, Het doet ons goed te horen dat uw zo tevreden bent met de levering en het product. Wij wensen u nog erg veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Azalp.be klantbeoordeling

Azalp.be

Betaalbare luxe voor huis en tuin

Azalp Voordeelshops is reeds vanaf 1998 actief en is de specialist op het gebied van blokhutten, tuinhuisjes, sauna's (voor binnen en buiten) en zwembaden. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar met goede en eerlijke adviezen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service. Azalp beschikt over een Experience Center waar met een doorsnee van de beschikbare producten kennis gemaakt kan worden. Vanwege het karakter en de zeer landelijke ligging (nabij de Belgisch-Nederlandse grens in de omgeving Breda), ontvangen wij uitsluitend op afspraak. Op die manier weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur via 03 500 9128.

Contact
LAR M30
8930 Rekkem
België
klantenservice@azalp.be
Azalp.be
Winkel-exploitant
azalp.nl B.V.
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Handelsregister
KvK - Breda 60954353
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Thomas Deters
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Azalp.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.