Beoordelingen voor Azalp.be



Goed

4.06/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 375 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Azalp.be al 1.194 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Perfecte service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
23-05-2019
Vlot besteld binnen 2 dagen geleverd. Vriendelijke chauffeur. Alleen maar aan te raden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
23-05-2019
redelijk lange levertermijn en levering niet te volgen
3.67
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
29-03-2019
22-05-2019
De producten werden zonder beschadigingen geleverd, omdat ze goed verpakt waren. De levering was volledig zoals wij besteld hadden. De betaling hadden wij reeds gedaan bij de bestelling. Wij zijn heel tevreden.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
24-03-2019
22-05-2019
De producten werden zonder beschadigingen geleverd, omdat ze goed verpakt waren. De levering was volledig zoals wij besteld hadden. De betaling hadden wij reeds gedaan bij de bestelling. Wij zijn heel tevreden.
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 23-05-2019
Beste meneer Solberg, Fijn om te horen alle aspecten van een bestelling zo goed zijn beoordeeld door u! Bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
21-05-2019
dag heren als je een vraaag hebt en je beldt wordt je goed verder geholpen
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 23-05-2019
Beste meneer Van den Dries, het is goed om te horen dat u goed bent geholpen door een van mijn collega's. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
20-05-2019
Een heel vlugge levering .wat betreft het product is het zelfde grasmaaier als de vorige. Een goede machine .Danku
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 23-05-2019
Beste meneer Persyn, En heeft u het gras al gemaaid? We wensen u in ieder geval heel veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
20-05-2019
De zwembadpomp Royal Blue 55 is inderdaad geruisloos en werkt prima, een echte aanrader we hopen dan ook dat ze zeker 5 jaar meegaat
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 23-05-2019
Beste meneer Ven, Leuk om te horen dat u blij bent met uw zwembadpomp. We wensen u dan ook veel zwemplezier! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
27-03-2019
19-05-2019
De levering werd een week te vroeg uitgevoerd waardoor er niemand thuis was en de goederen onbeheerd werden achtergelaten.
Tevens bestond de vloer slechts uit onbewerkt hout niettegenstaande een tuinhuis in hoge druk geïmpregneerd hout werd aangekocht.
2.00
Matig

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
19-05-2019
Alles correct verlopen
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 23-05-2019
Beste meneer Vanhinsberg, Fijn om te horen dat alles op een juiste wijze is verlopen. We wensen u dan ook nog veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Hilde Team Azalp

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
17-05-2019
Snelle en goede service
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 23-05-2019
Beste meneer Bockstaele, Fijn om te horen dat alles op een juiste wijze is geleverd. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
16-05-2019
Super ervaring voor mijn eerste bestelling andere volgen zeker en vast
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 17-05-2019
Beste meneer Dierickx, Wat super om te horen! We hopen dat u veel plezier gaat beleven aan uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
25-03-2019
08-05-2019
Bij mijn eerste aankoop verschillende producten gekregen die niet in de originele verpakking zaten. Deze waren los in een schoendoos opgestuurd met wat verpakkingsmateriaal. Deze waren volgens mij niet nieuw.
Bij de 2de aankoop ontbrak er een onderdeel van mijn filter , ik ben nu al 1 maand aan het wachten op dat onderdeel.
Niemand houdt mij op de hoogte.
Ik stel mij vragen bij de after service
2.33
Matig

Azalp.be antwoordt: 09-05-2019
Beste Sander Lippens, Allereerst kunnen we u melden dat we nooit producten zouden sturen die al eens gebruikt zijn. Deze producten komen rechtstreeks vanuit de fabriek, hier worden ze wel uitvoerig getest. Uw andere bestelling gaan we in orde maken voor u! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
29-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
29-04-2019
Top
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 01-05-2019
Beste meneer Winkelmans, Top om te horen ;-) Met vriendelijke groet, Hilde

Datum van publicatie
27-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
27-04-2019
Leveringstijd wordt niet gerespecteerd
3.67
Goed

Azalp.be antwoordt: 01-05-2019
Beste meneer De Smet, Onze levertijd wordt zeker wel gerespecteerd. Echter kan het helaas eens voorkomen dat we deze niet halen. In dit geval was uw tuinhuis enkele dagen later geleverd dan op onze website werd gecommuniceerd. Onze excuses. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
27-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
27-04-2019
zeer vlug geleverd
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 01-05-2019
Beste meneer Herpoel, Fijn om te horen, des te sneller u kunt genieten van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
26-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
26-04-2019
ok...ok.
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 01-05-2019
Beste meneer Droogmans, Wij nemen aan de bestelling oké is verlopen :-) Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
24-04-2019
Zeggen wat je doet..& doen wat je zegt. Dat is een positieve ervaring.
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 25-04-2019
Beste meneer Kempkes, Fijn om te horen dat alles op een juiste wijze is geleverd en verlopen. We wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
24-04-2019
Op 2 april een bestelling gedaan en 22 dagen later nog niet geleverd en na herhaaldelijke mails nog geen nieuws waar mijn pakket kan gebleven zijn
1.00
Slecht

Azalp.be antwoordt: 25-04-2019
Beste Mario Mues, Vanuit onze leverancier SCP werd uw product naar een verkeerd adres gestuurd. Gelukkig zijn wij hier zelf nog achter gekomen en is uw bestelling vrijdag met GLS vertrokken. Het zal dus in dezer dagen geleverd worden. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Hilde

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
24-04-2019
Levering was op de website vermeld als 2-5 werkdagen....duurde uiteindelijk 3 volle weken...not done...
2.33
Matig

Azalp.be antwoordt: 25-04-2019
Hoi Kurt Dyselinck, De pomp die u bestelde kwam rechtstreeks vanuit onze leverancier. Deze had u een bericht gestuurd betreft de levering werd ons gecommuniceerd. Misschien is deze in uw spambox terecht gekomen? Met vriendelijke groet, Hilde

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
01-04-2019
22-04-2019
Goede klantenservice. Vriendelijk en zeer behulpzaam.
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 23-04-2019
Beste meneer Verbauwen, Ondanks dat de levering eerst niet geheel naar verwachting ging bent u alsnog tevreden. We zijn dan ook blij dat we u nog tegemoet konden komen en dat u alsnog met een goed gevoel kan terugkijken naar uw bestelling. Met vriendelijke groet, Hilde

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
29-03-2019
20-04-2019
Uitstekende ervaring met azalp, als beloofd ons nieuwe tuinhuis ontvangen binnen de vooropgestelde termijn. In perfecte staat en geleverd door een duo chauffeurs. Het tuinhuis is prima qua prijs-kwaliteit. De bijgeleverde instructie
is soms wat onduidelijk is maar dat is niet echt de schuld van azalp. Indien nodig zou ik opnieuw iets bestellen.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 23-04-2019
Beste meneer Neuteleers, Fijn om te horen dat alles helemaal naar wens is verlopen. Hopelijk is het opbouwen van de blokhut ook allemaal gelukt. Als dat niet het geval is helpen we u natuurlijk graag op weg! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
27-03-2019
18-04-2019
het bestelde product stemt overeen met de bestelling
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 19-04-2019
Beste mevrouw van der Bruggen, Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
20-03-2019
16-04-2019
2 zaken werden samen besteld maar niet gelijktijdig geleverd zonder verwittiging. Heb zelf moeten bellen om te horen hoe de vork aan de stel zat.
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 17-04-2019
Beste meneer Verswyver, Het klopt dat uw bestelling met twee verschillende leveringen werd gestuurd. Gelukkig hebben we het op een juiste wijze kunnen uitleggen hoe dit precies zat. We hopen echter dat u veel plezier beleefd aan uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
24-03-2019
14-04-2019
Artikel besteld en binnen drie dagen conform belofte geleverd. Goede communicatie en een kwalitatief top product
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 15-04-2019
Hoi meneer van Dalen, Wat fijn om te horen Hopelijk kunt u snel gaan genieten van uw buitendouche met het mooie weer wat gaat komen :-) Met vriendelijke groet, Hilde

Datum van publicatie
12-04-2019
Besteldatum
01-03-2019
12-04-2019
We zijn heel tevreden vlotte levering
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 15-04-2019
Beste meneer Vervaeck, Het is altijd fijn om te zien wanneer een tevreden klant zijn mening uit op het internet. We hopen dat uw blokhut een mooi plekje krijgt in de tuin en dat u hier nog jaren plezier aan gaat beleven! Met vriendelijke groet, Hilde Team Azalp

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
20-03-2019
10-04-2019
Alles wat verkeerd kon lopen is verkeerd gegaan
1.00
Slecht

Azalp.be antwoordt: 11-04-2019
Beste Abdelkarim El-Allachi, Het klopt dat de levering iets langer duurde dan gepland. Maar het is vreemd om te lezen dat alles verkeerd is gelopen wat verkeerd kon gaan. Wij hebben u een duurder alternatief aangeboden voor dezelfde prijs en deze netjes bij u geleverd in Antwerpen. Dat lijkt me toch een juiste afwikkeling? Marco Team Azalp

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
20-03-2019
10-04-2019
Ik heb ondertussen maandag zelf het te retourneren product terug gebracht naar leverancier . Ik heb dit doorgestuurd maandag naar Azalp met de vraag om mij te bevestigen dat geld teruggestort is . Tot op heden nog geen reactie . Deze retour aanvraag is ondertussen alweer meer dan 2 weken aan de gang .
1.50
Matig

Azalp.be antwoordt: 11-04-2019
Beste Jorg de Troyer, Zoals je zelf weet moeten we ook vanuit onze leverancier een bevestiging krijgen betreft de retourenring. Dit zullen we echter snel krijgen en dan crediteren we gelijk uw bestelling. Met vriendelijke groet, Hilde

Datum van publicatie
08-04-2019
Besteldatum
18-03-2019
08-04-2019
Prima aflevering volgens planning
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 11-04-2019
Beste meneer Svensson, Goed om te horen dat alles op ene juiste wijze is afgehandeld. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
04-04-2019
Besteldatum
11-03-2019
04-04-2019
Gewoon prima
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 05-04-2019
Beste meneer Gijsbers, Dan vinden wij uw review een dikke prima Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
04-04-2019
Besteldatum
20-02-2019
04-04-2019
Goeie en vriendelijke chauffeur die het materiaal precies op de oprit geplaatst heeft .
Spijtig dat ik schade moest vaststellen aan de goederen.
Ik zal een aparte mail met fotos van de schade versturen.
De chauffeur heeft ook fotos genomen.
3.33
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 05-04-2019
Beste meneer Vanhoutte, Dat is spijtig om te horen, echter gaan we ons uiterste beste doen om alles zo snel mogelijk in orde te maken. Dan kan het grote genieten beginnen Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
03-04-2019
Besteldatum
13-03-2019
03-04-2019
Zoals het hoort...sterke prijzen en snelle afhandeling binnen de week..
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 05-04-2019
Beste meneer de la Asuncion, Fijn om te horen Uw producten zijn met onze partner PostNL verzonden en het is goed om te horen dat dit allemaal op een juiste wijze is gegaan. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
02-04-2019
Besteldatum
12-03-2019
02-04-2019
Alles volgens beschrijving en uitstekend verlopen
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 05-04-2019
Beste meneer Latré, Dat is fijn om te horen! We hopen dan ook dat u met een tevreden gevoel terugkijkt naar uw bestelling. Uw spullen kunnen weer op een juiste wijze opgeborgen worden! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
31-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
31-03-2019
Tevreden ...
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 05-04-2019
Beste meneer Naeyaert, Tevreden is een term die we graag horen uit de mond van onze klanten. We wensen u nog veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
31-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
31-03-2019
De levertijd was 2 weken in plaats van 1 week zoals beloofd op de webshop
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 05-04-2019
Beste meneer Pappaert, Dat is vervelend om te horen. We hopen echter dat u al wel kan beginnen met opbouwen van uw tuinhuis! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
25-03-2019
alles past mooi in elkaar en ook goed afgewerkt.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 28-03-2019
Beste meneer Verlinden, Goed om te horen dat alles naar wens is gelopen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
25-03-2019
Tweede bestelling bij Azalp , snelle levering en goede kwaliteit .
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 28-03-2019
Beste meneer Wauters, Dat is fijn om te horen! We beloven het een eventuele 3e keer net zo goed te doen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
22-02-2019
23-03-2019
tevreden
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 25-03-2019
Beste meneer Pauwels, Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
22-03-2019
22-03-2019
Bij Azalp.be een SAWO (fins) saunadeur en SAWO stoombaddeur besteld zoals op website staat doch kreeg na een lange periode wachten plots een ander type en merk geleverd gekregen.(ANDRES Estonia) Na vele telefoons door mij en nu vele maanden nog geen voorstel van oplossing gekregen. De geleverd deuren hebben dezelfde afmeting doch zijn kwalitatief minder en vermoedelijk goedkoper. Slechte ervaring.
1.33
Slecht

Azalp.be antwoordt: 28-03-2019
Beste meneer Verlinden, We hebben contact opgezocht met de leverancier. U mag de producten retour sturen naar het magazijn van onze partner. We zullen dit verder persoonlijk met u oppakken. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
05-02-2019
22-03-2019
Het product komt niet overeen met hetgene op de site staat waardoor er heel wa kosten bijkomen.
2.33
Matig

Azalp.be antwoordt: 28-03-2019
Beste meneer Noppe, Het feit dat het product niet overeenkomt is niet waar. We hebben u de juiste blokhut gestuurd en tevens kwamen de maten van de blokhut overeen met die van de bijbehorende brochure. We snappen dat het vervelend is, dat is dan ook de reden dat we u gecompenseerd hebben met een klein bedrag. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Azalp.be klantbeoordeling

Azalp.be

Betaalbare luxe voor huis en tuin

Azalp Voordeelshops is reeds vanaf 1998 actief en is de specialist op het gebied van blokhutten, tuinhuisjes, sauna's (voor binnen en buiten) en zwembaden. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar met goede en eerlijke adviezen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service. Azalp beschikt over een Experience Center waar met een doorsnee van de beschikbare producten kennis gemaakt kan worden. Vanwege het karakter en de zeer landelijke ligging (nabij de Belgisch-Nederlandse grens in de omgeving Breda), ontvangen wij uitsluitend op afspraak. Op die manier weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur via 03 500 9128.

Contact
LAR M30
8930 Rekkem
België
klantenservice@azalp.be
Azalp.be
Winkel-exploitant
azalp.nl B.V.
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Handelsregister
KvK - Breda 60954353
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Thomas Deters
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Azalp.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.