Beoordelingen voor Azalp.be



Goed

4.10/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 308 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Azalp.be al 1.287 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
09-07-2019
Geen aanmerkingen, alles prima en snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 12-07-2019
Beste meneer Porters, Bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
09-07-2019
Het lef
Een beoordeling sturen zonder het bestelde artikel geleverd te hebben.
Ondertussen wachten we al van 25 juni op het bestelde artikel -- levertijd tussen 2-5 dagen.
Al 3 mails gestuurd en 3x gebeld.
Mails worden niet beantwoord -- schandalig
Aan de telefoon wordt ons verzekerd om ons terug te contacteren met een antwoord, awel we wachten er nog op.
Slechtere service kan niet
1.00
Slecht

Azalp.be antwoordt: 11-07-2019
Hoi Peggy der Kinderen, Dat is niet geheel waar, wij hebben gewoon geantwoord op je mails en mijn collega's van de klantenservice staan je op een nette manier te woord. tevens hebben we ook uitgelegd waarom je order vertraging heeft. Groet, Marco

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
02-05-2019
07-07-2019
Tuinhuis besteld met aangegeven levertermijn van 6 weken. Ik wacht ondertss al meer dan 10 weken, nog altijd niks. Gebeld naar klantendienst, ze zouden het navragen en me laten weten. Niks gehoord. Heb zelf een 2de maal contact moeten opnemen om van hen te vernemen dat ik zeker nog een maand zal moeten wachten voordat het geleverd zal worden. Wat een klucht.
1.50
Matig

Azalp.be antwoordt: 08-07-2019
Hoi Nhan Truong, Natuurlijk is het heel vervelend om dit te lezen. Echter willen we wel de kanttekening plaatsen dat je hebt gekozen voor het impregneren van je blokhut. Dit resulteert in een langere levertijd (wat ook vermeld staat op onze website), Met vriendelijke groet, Hilde

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
05-07-2019
Prima over gans de lijn
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 09-07-2019
Beste meneer Rombaut, Bedankt voor de positieve review. 
We wensen u veel plezier met uw aankoop. 

 Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
05-07-2019
Vlotte levering
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 09-07-2019
Beste Mareme Houben, Wat fijn dat u tevreden bent met de snelheid van de levering. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
14-05-2019
05-07-2019
levering vlot en op vermeldde datum, gebracht tot in de tuin.
Eén van de steunlatten is niet recht, mss een probleem bij opbouw.

4;5/5
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 09-07-2019
Beste mevrouw de Bruyne, Bedankt voor de positieve review. Wij zullen uw opmerking verwerken. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groeten, Team Azalp

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
04-07-2019
Alles goed afgeleverd
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 09-07-2019
Beste Alexander Goedhart, Wat fijn dat u tevreden bent en bedankt voor de positieve review. We wensen u veel plezier met uw aankoop. 

 Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
04-07-2019
Vlotte correcte levering. Product beantwoordt aan beschrijving.b
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 09-07-2019
Beste meneer Hoste, Bedankt voor de positieve review. 
We wensen u veel plezier met uw aankoop. 

 Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
03-07-2019
OK structuur van website, jammer genoeg nooit antwoordt gekregen om mijn mails... product is ok en levering was ok
4.33
Goed

Azalp.be antwoordt: 10-07-2019
Beste Dany Dumelie, Bedankt voor de positieve review. Betreft het niet antwoorden van uw mails, hier zullen wij navraag naar doen. Het spijt ons ten zeerste. Wij wensen u verder veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
02-07-2019
De eerste levering geen kaartje in de bus.Tweede levering niet gelukt. Uit eindelijk de derde poging tot begin oprit pallet moeten aflaten en stuk per stuk naar achter moeten dragen.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
01-07-2019
Alles prima
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 09-07-2019
Beste meneer Beschuyt, Wat fijn dat u tevreden bent met uw aankoop. Wij stellen dit zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
01-07-2019
Alles goed ontvangen en goed verpakt. Afleveringtijd ook zoals voorgesteld site.
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 09-07-2019
Beste meneer van Haeren, Bedankt voor de positieve review. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
01-07-2019
Een positieve beoordeling wordt lastig, in dit geval. Ik kan niet anders zeggen dat de levering een regelrecht drama is gebleken, met letterlijk maanden vertraging...
2.00
Matig

Azalp.be antwoordt: 12-07-2019
Hoi Guy Mullens, Helaas hadden we wat vertraging. Gelukkig heb je de producten goed beoordeeld, we zijn dan ook blij om te zien dat je hier tevreden over bent. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
30-06-2019
Besteldatum
30-06-2019
30-06-2019
Onduidelijke/onvolledige montage handleiding
Bestelde verf spuitpistool werd niet meegeleverd
Diverse planken gebogen
Enkel planken beschadigd
Na anderhalve week nog steeds geen reactie op mijn mails hieromtrent.
2.33
Matig

Azalp.be antwoordt: 12-07-2019
Hoi Sam Vermeersch, Vervelend om te horen! Alleen hebben we je klachten over de planken nooit gehoord. Je kan hier wel altijd nog een bericht over sturen, dan lossen we het graag op. Het spuitpistool wordt tevens nageleverd, onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Marco

Datum van publicatie
29-06-2019
Besteldatum
22-06-2019
29-06-2019
Snelle levering.
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 09-07-2019
Beste meneer Teppers, Ontzettend bedankt voor de positieve review. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
26-05-2019
28-06-2019
De rechterdeur van het tuinhuis sleept tegen de bodem.
4.33
Goed

Azalp.be antwoordt: 10-07-2019
Beste José Moernaut, Wat vervelend om te horen. Zou u ons daarover een mail kunnen sturen? Dan helpen wij u graag verder. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
28-06-2019
Ik heb een bestelling gedaan van 5 items, waarvan ik 1 ontvangen heb
Beloofde leveringstermijn is 5 dagen.
Ondertussen wacht ik al 15 dagen
Heb al meerdere mails gestuurd en ook 2 x tel. contact gehad.
Eerder deze week wist men mij te zeggen, toen ik terug zelf tel. contact op nam, dat bestelde saunkachel niet voorradig is bij leverancier. Men zou mij terugbellen of mailen met meer info. helaa
1.67
Matig

Azalp.be antwoordt: 01-07-2019
Beste meneer Platteau, We hebben u reeds een alternatief aangeboden waarop u bent ingegaan. Het is fijn dat we het zo konden oplossen en we gaan alles in orde voor u maken! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
26-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
26-06-2019
De chauffeur was zeer onbeleefd en onvriendelijk en zeker niet behulpzaam , de vorige 2 chauffeurs waren super vriendelijk en ook zeer behulpzaam ,maar deze werkte tegen zijn goesting en al wat hij te zeggen had was steeds dat het zijn probleem niet was , dus als er nog een volgende keer komt gaat hij zonder pardon terug met zijn bestelling .Ik ga nadenken of ik nog iets bij jullie bestel
2.33
Matig

Azalp.be antwoordt: 27-06-2019
Beste Dorius Verlinden, Onze klantenservice heeft reeds contact met u opgenomen om navraag te doen wat er precies is misgegaan. We snappen dat de algehele situatie ontzettend vervelend is en we gaan dan ook proberen om samen tot een oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
26-06-2019
Besteldatum
17-06-2019
26-06-2019
Goede en snelle service. Op het eerste zicht kwalitatieve goederen.
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 27-06-2019
Beste meneer Roucourt, Bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
25-06-2019
Besteldatum
18-06-2019
25-06-2019
Snel en correcte service
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 27-06-2019
Beste mevrouw Verdyck, Dat is heel fijn om te horen. We wensen u dan ook heel veel plezier met uw bestelde producten. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
25-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
25-06-2019
Beste

Het concept van het tuinhuis is uitstekend.
De handleiding was perfect te volgen en zat perfect in elkaar.

minpunt:
1)Het aantal schroeven C15 bleek een 25 tal stuks te weinig
2)De manier waarop de bodem wordt vastgemaakt aan de onderbodem was
niet voldoende duidelijk in de handleiding, bijgevolg hebben we wel iets
geimproviseerd en extra schroeven gebruikt
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 27-06-2019
Beste meneer Beerten, Goed dat u dit terugkoppelt naar ons. We gaan dan ook in gesprek met onze leverancier om dit aan te kaarten! Onze excuses voor het ongemak en we hopen dat u alsnog kan genieten van uw tuinhuis. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
22-06-2019
Besteldatum
15-06-2019
22-06-2019
Deze eerste levering is heel goed meegevallen.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 27-06-2019
Beste Jacobus van Buitenen, Goed dat het is meegevallen ;-) Dan kunt u eventueel in de toekomst weer een bestelling plaatsen! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
22-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
22-06-2019
Beste,
Wij kunnen nog niet beoordelen wegens wij geen levering ontvangen voor 04 07 2019.
Op de website staat er levertermijn 1 a 2 weken voor ons word dit 4 weken, dus op jullie website is er een groot probleem van comunicatie en toelichting. Dit is momenteel geen goede start.
Alvast bedankt
Mvg
Deruyver Boris
1.00
Slecht

Azalp.be antwoordt: 25-06-2019
Hoi Boris Deruyver, Onze logistieke partner heeft inderdaad een afspraak met u gemaakt betreft de levering. Voor uw beeldvorming, wij versturen geen pakketjes met kleren. Uw overkapping bijvoorbeeld weegt pakweg 800 kilo. Dat heeft iets meer voeten in aarde waardoor een levering soms helaas kan uitlopen, onze oprechte excuses voor de vertraging. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
21-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
21-06-2019
Ik ben zeer tevreden tot op dit moment mijn bestelling wel nog niet volledig geleverd en nog niet geplaatst maar zie dat wel goed komen
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 27-06-2019
Beste meneer Vanherzeele, We hadden u een bericht gestuurd waarom de boordstenen nog niet geleverd zijn. Deze worden op maat voor u gemaakt :-) We hopen dat u snel kan genieten van uw zwembad. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
20-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
20-06-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 27-06-2019
Beste meneer Vendrix, En wij vinden het een dikke prima om uw review te lezen :-) Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
19-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
19-06-2019
Als je besteld en betaald hebt... dan hoor je niets meer van deze firma. Ondanks dat men via mail vragen stelt ivm een eventuele extra toebehoren voor het tuinhuis... waarop ik snel positief op reageerde, komt er geen reactie meer. Zelfs na meerdere mails... geen reactie. Leverdatum verschuift met een maand zo gauw je betaald hebt. De negatieve revieuws kloppen voor 100.
1.50
Matig

Azalp.be antwoordt: 25-06-2019
Beste meneer Wilmsen, Onze excuses voor de vervelende loop van omstandigheden. Onze klantenservice neemt contact met u op en we gaan samen alles oplossen :-) Team Azalp

Datum van publicatie
19-06-2019
Besteldatum
19-05-2019
19-06-2019
Eerst het volledige bedrag moeten betalen en dan aan je lot worden overgelaten. Al verschillende mails gestuurd naar klantendienst , zonder reactie. Herroepingsrecht zal hierdoor vervallen. Zeer teleurstellende klantendienst Ik laat het hier niet bij. Te meer dat ik eerst misleidende informatie heb gekregen.
2.00
Matig

Azalp.be antwoordt: 25-06-2019
Beste mevrouw Persoons, Het lijkt me onwaarschijnlijk dat wij iemand misleiden, dit is in ieder geval nooit de intentie. Ik laat onze klantenservice contact met u opnemen om alles op een nette en juiste wijze af te handelen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
19-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
19-06-2019
alles ok
4.33
Goed

Azalp.be antwoordt: 27-06-2019
Beste meneer Ceulemans, Dat is goed om te lezen! We bedanken u dan ook voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
18-06-2019
Besteldatum
16-05-2019
18-06-2019
Bij het ontvangen van de pomp merkten we dat deze lekt; intussen zijn we zoveel dagen (weken) verder en nog steeds geen oplossing. Heb zojuist Azalp aan de lijn gehad en er werd een opmerking gemaakt van wie zegt dat je de pomp niet zelf stuk gemaakt hebt. prachtige service. Ze gaan het nogmaals doorgeven maar moet maar geduld hebben. Als dit de service is van Azalp dan zal ik in de toekomst zeker
2.33
Matig

Azalp.be antwoordt: 25-06-2019
Beste mevrouw Rochette, Dat lijkt me inderdaad niet bedoeling. Ik pak het samen met onze klantenservice op en u krijgt een bericht van ons! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
30-05-2019
17-06-2019
Bepaalde balken zitten er scheurtjes in .

levering was perfect vriendelijke man en behulpzaam.
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 27-06-2019
Beste meneer de Ridder, Dat is heel goed om te horen. We zullen dit ook communiceren naar de desbetreffende vervoerder, bedankt. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Prima en snelle levering
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 27-06-2019
Beste meneer Jansen, Top om te horen! We zijn heel blij om dit te lezen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
25-03-2019
17-06-2019
Bij mijn eerste aankoop verschillende producten gekregen die niet in de originele verpakking zaten. Deze waren los in een schoendoos opgestuurd met wat verpakkingsmateriaal. Deze waren volgens mij niet nieuw.
Bij de 2de aankoop ontbrak er een onderdeel van mijn filter , ik ben nu al 1 maand aan het wachten op dat onderdeel.
Niemand houdt mij op de hoogte.
Ik stel mij vragen bij de after service
2.33
Matig

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
16-06-2019
gewoon goed
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 27-06-2019
Hoi meneer Ronny Van Dooren, En uw review is ook gewoon goed :-) Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
15-06-2019
Tot op heden goede service
Dank hiervoor
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 27-06-2019
Beste mevrouw Peeters, Dat is heel fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
15-06-2019
Uitstekende service, correcte levering
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 27-06-2019
Beste meneer Ghesquiere, Het is altijd fijn om te lezen dat een klant tevreden is over zijn bestelling, hartelijk dank! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
12-06-2019
goed
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 27-06-2019
Beste meneer Brouwers, Goed om te horen! met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
11-06-2019
Correcte en snelle service
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 12-06-2019
Beste mevrouw Vondenbusch, Nou dat is heel fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
11-06-2019
Zeer onduidelijke montage handleiding
3.00
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 12-06-2019
Beste meneer Philippe Van Geluwe, Dat is vervelend om te horen. Echter hebben we niks van u mogen ontvangen. Natuurlijk willen we u nog graag van dienst zijn, u kunt uw vragen stellen naar webcare@azalp.com. Dan pakken we het gelijk samen met u op. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
10-06-2019
Ik heb daar niets aan toe te voegen,ik ben over alles tevreden.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 11-06-2019
Beste meneer Van Houdt, Dat is hartstikke fijn om te horen! Bedankt voor uw positieve review. Met vriendelijk groet, Team Azalp

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
07-06-2019
perfect in orde, snelle verzending , toppie
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 11-06-2019
Hoi Anja Smits, Graag gedaan! Bedankt voor de positieve review. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Azalp.be klantbeoordeling

Azalp.be

Betaalbare luxe voor huis en tuin

Azalp Voordeelshops is reeds vanaf 1998 actief en is de specialist op het gebied van blokhutten, tuinhuisjes, sauna's (voor binnen en buiten) en zwembaden. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar met goede en eerlijke adviezen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service. Azalp beschikt over een Experience Center waar met een doorsnee van de beschikbare producten kennis gemaakt kan worden. Vanwege het karakter en de zeer landelijke ligging (nabij de Belgisch-Nederlandse grens in de omgeving Breda), ontvangen wij uitsluitend op afspraak. Op die manier weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur via 03 500 9128.

Contact
LAR M30
8930 Rekkem
België
klantenservice@azalp.be
Azalp.be
Winkel-exploitant
azalp.nl B.V.
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Handelsregister
KvK - Breda 60954353
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Thomas Deters
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Azalp.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.