The Repair Hub- Logo - Beoordelingen

The Repair HubReviews

: 20Goed

4,10

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
The Repair Hub is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij The Repair Hub kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 6 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
The Repair Hub is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij The Repair Hub kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor The Repair Hub

20 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

20 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


27 okt. 2022
Vragen netjes beantwoord door Gert en lcd scherm/touch Galaxy tab S5e snel ontvangen en het werkt weer.THX! uit Nederland.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


19 jan. 2023
Batterij die ik besteld had zou origineel onderdeel zijn, snap er staat geen Apple logo op. Maar volgens afbeelding klopt dit inderdaad. Ook heb ik verder gezocht op internet en kom gelijkwaardige afbeeldingen tegen. Alleen deze die ik ontvangen heb heeft dat zeer zeker niet. Batterij werkt wel prima maar zeker niet origineel volgens afbeelding. Speciaal besteld omdat ik graag een originele wilde plaatsen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor The Repair Hub

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Batterij die ik besteld had zou origineel onderdeel zijn, snap er staat geen Apple logo op. Maar volgens afbeelding klopt dit inderdaad. Ook heb ik verder gezocht op internet en kom gelijkwaardige afbeeldingen tegen. Alleen deze die ik ontvangen heb heeft dat zeer zeker niet. Batterij werkt wel prima maar zeker niet origineel volgens afbeelding. Speciaal besteld omdat ik graag een originele wilde plaatsen.
Beoordeling melden
Antwoord van The Repair Hub
19 jan. 2023
Beste Norbert, Dank voor uw bericht. De batterij die u ontving is wel degelijk een origineel service part, geproduceerd door de originele producent. Met vriendelijke groeten, Gert Poppe
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Onderdeel past precies
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Werkt perfect!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dec. 2022
Vlotte en correcte levering. Bedankt!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 okt. 2022
Vragen netjes beantwoord door Gert en lcd scherm/touch Galaxy tab S5e snel ontvangen en het werkt weer.THX! uit Nederland.
Beoordeling melden
Antwoord van The Repair Hub
28 okt. 2022
Graag gedaan, Rob!
 Geverifieerde beoordeling
27 okt. 2022
Goed verpakt snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 aug. 2022
Helaas was de bestelling niet goed maar alles is goed afgehandeld . Dus goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 aug. 2022
Prima kwaliteit verzending duurt iets langer dan normaal
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 mei 2022
Dat het onderdeel gevonden is, nergens anders te krijgen
Beoordeling melden
Antwoord van The Repair Hub
23 mei 2022
Dag Erwin, blij dat we jou konden verder helpen! Groeten, Gert
 Geverifieerde beoordeling
10 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jun. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van The Repair Hub
16 jun. 2022
Dankjewel! Blij dat we jou van dienst konden zijn!
 Geverifieerde beoordeling
15 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 mrt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023
Waardeloos kwaliteit scherm , je hoeft maar met je vinger aan te raken en de lcd display gaat stuk. Bagger spul
Beoordeling melden
Antwoord van The Repair Hub
7 jan. 2023
Beste, jammer dat er problemen zijn met jouw bestelling. U kan het scherm retourneren indien er problemen mee zijn. We vervangen deze of betalen terug. Mvg, Gert
 Wordt beoordeeld
11 apr. 2022
Het scherm van de Samsung a12 werkt niet. info@jcavastgoed.nl
Beoordeling melden
Antwoord van The Repair Hub
11 apr. 2022
Beste Peter, Jammer dit te lezen. We gaan ons uiterste best doen om dit probleem te verhelpen. Kan je me een foto van de reparatie doormailen naar info@therepairhub.eu? Groeten, Gert van The Repair Hub