druantia.be- Logo - Beoordelingen

druantia.beReviews

: 1.512Uitstekend

4,88

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
druantia.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij druantia.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
druantia.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij druantia.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor druantia.be

129 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.512 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


27 jul. 2022
My skin is sensitive so I like preparing my own skin care. This is my first order at this company. Order arrived securely packaged, communication was good. Gave this company one star less: my sun protection order came in SPF30 instead of SPF50. Found out after using it (sunburned), so cannot be returned and cannot be used for my purpose (tropics, high UV).
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


22 jul. 2022
ik ben enigszins teleurgesteld over de "tenminste houdbaar" datum die op de flesjes van de hydrolaten staan, nl. slechts 3 maanden. Bij andere webshops zijn die ettelijke maanden langer te gebruiken, dus ik vermoed dat ik oudere flesjes heb ontvangen. Hopelijk kan ik ze nog een pak langer gebruiken, want ik zal ze niet binnen de 3 maanden kunnen opgebruiken. Wel gelukkig met de niacinamide. Die heeft een lange houdbaarheidsdatum en zeer blij dat ik die heb gevonden.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor druantia.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Transparantie producten herkomst, ingrediënten, .. en goede service en website, en ook mooie winkel. Dank voor het natuurlijke.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Bestellingen altijd prima in orde , milieuvriendelijk verpakt en steeds een supprise aan toegevoegd. 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022 
van Ann V.
Producten van top kwaliteit, ongelooflijke service. Hier koop je in vertrouwen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden 
Steeds een vlotte en snelle levering. Ik heb geen puntjes tot verbetering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Altijd een professioneel advies.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 okt. 2022
Ik winkel enorm graag bij Druantia. Uitstekende producten, fantastische service, mooie verpakking...top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 okt. 2022
Mijn eerste bestelling was een succes en ik blijf daarom ook bij druantia bestellen. Tevreden klant!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 okt. 2022
Gebruiksvriendelijke website, snelle levering, niks op aan te merken.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 okt. 2022
Super !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
Snelle levering en met een paar theetjes erbij, super tof!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 sep. 2022 
ik ben niet verplicht om te antwoorden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 aug. 2022
snelle levering met steeds kleine attentie in je pakje
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 aug. 2022
Ecologische kwaliteitsproducten, snel verzonden.
Beoordeling melden