Certificaat voor KOX - Partners voor de bosbouw

No. XE925B02B3108D5D1B7C9AA3E2C916962
 

Geldig vanaf
14-04-2016
Geldig tot
13-04-2017
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor KOX - Partners voor de bosbouw



Goed

4.32/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 108 Trusted Shops beoordelingen sinds 07-03-2016.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 108 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
De levering kon gratis zijn. Met besteling boven 50 €...
4.00
Goed

Sedert 2005 klant bij Kox. Vroeger 2, max 3 dagen om te leveren met een degelijke tracking-info. Deze maal na een week nog steeds geen levering verzonden.
Telefoneren? 6 minuten antwoordapparaat.. Daarna gebeld door een vriendelijke medewerksters, die niets meer dan excuses kon aanbieden: "Magazijn vertraging".
2.00
Matig

KOX - Partners voor de bosbouw antwoordt: 16-01-2017
Geachte klant, bedankt voor uw melding De 2-3 dagen levertijd is ook de levertijd die wij nastreven, het spijt ons dat we momenteel een magazijn achterstand hebben en deze levertijd momenteel niet kunnen aanbieden. We werken er hard aan om onze levertijd weer aan te bieden zoals u het heeft gekend in de vroegere jaren. Met vriendelijke groeten, uw KOX team

5.00
Uitstekend

Goeie service.
Correct verlopen.
5.00
Uitstekend

Correct,vlot en goede volledige producten
5.00
Uitstekend

Als de aankoopprijs nog competitiever is , bestel ik nooit meer bij een andere verkoper.
4.00
Goed

Broek, helm en handschoenen gekocht. Zitten allen als gegoten. Enkel bij de broek is één van de broeksriemhoudertjes (letske) meteen afgeknapt.
4.00
Goed

Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Heel tevreden 10 op 10
5.00
Uitstekend

Levering ontvangen binnen de 4 dagen. Een gedeelte moet nog geleverd worden.
5.00
Uitstekend

het gaat snel
4.00
Goed

Nogal late levering, maar daar zat de Kerstperiode wel voor iets tussen. Voor de rest: heeel tevreden
4.67
Uitstekend

Ja, ik ben tevreden over service, levering. De broek was wel erg zwaar om te dragen, maar dat zal de veiligheid wel ten goede komen zeker? (nog niet gebruikt).
4.00
Goed

Ik heb iets lager dan de beloofde 2 à 3 dagen moeten wachten op levering, eerste helft kwam na ruim een week, tweede helft nog twee weken later.
produkt ziet er uit zoals verwacht, hoop kwaliteit is ook ok.
verder ben ik tevreden over aangeleverd materiaal.
4.33
Goed

ipv telefonisch contact te leggen,liever graag per mail dan zal alles veel duidelijker worden en kunnen goede afspraken worden gemaakt.
2.33
Matig

KOX - Partners voor de bosbouw antwoordt: 27-12-2016
Beste Heer Lerno, Bedankt voor uw bericht. We hebben uw melding verwerkt en staan u in de toekomst ook graag te woord via onze e-mail, u kunt ons bereiken op service-be@kox.eu. Met vriendelijke groeten, Uw KOX Team

Levering heeft tamelijk lang op zich laten wachten.
Producten in goede staat mogen ontvangen,werking afwachten.
Waarschijnlijk zal alles zeer goed zijn van kwaliteit.
Enkel levering zou vlugger kunnen.
4.00
Goed

geleverd 14 dagen na betaling, dit is toch wel lang.
3.33
Redelijk

KOX - Partners voor de bosbouw antwoordt: 20-12-2016
Bedankt voor uw melding en het spijt ons dat uw bestelling op zich heeft laten wachten! Dit had te maken met een jaarlijkse inventaris op ons depot, jammer genoeg vond deze plaats rondom de tijd van uw bestelling en hierdoor is uw bestelling later aangekomen als u verwacht had. We hopen u in de toekomst weer te kunnen overtuigen van een snellere levertijd. Met vriendelijke groeten, Uw KOX Team

Na even wachten, de levering goed ontvangen
3.67
Goed

Geen opmerkingen
4.00
Goed

Verkeerde zaagblad gekregen.
1.67
Matig

levertijd te lang
3.67
Goed

tevreden
4.00
Goed

Levering kan sneller
4.00
Goed

Ik ben niet tevreden, want op site staat in 2 dagen leveren Ik heb mijn bestelling 7 dagen geleden gedaan en tot nu nog niet binnen ik denk dat nog 3 a 4 dagen moest ik wachten. Dit is niet goed ik had deze week afspraak met een klant ik moest de bomen omzagen. Kost geld en tijd jammer. Om paar centjes goedkoop besteld maar komt nog niks binnen
1.00
Slecht

KOX - Partners voor de bosbouw antwoordt: 08-12-2016
Het spijt ons zeer dat de bestelling niet goed is verlopen We zullen de produkten met de snelst mogelijke nalevering opsturen en hopen dat we u in de toekomst positief kunnen overtuigen van onze producten en diensten Met Hartelijke groeten, Uw KOX Team

Snelle verzending en degelijk produckt
5.00
Uitstekend

correcte levering van de juiste produkten op de afgesproken termijn.
4.00
Goed

Vlotte en correcte service. Mooie cataloog en zeer makkelijke manier van bestellen.
5.00
Uitstekend

wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling
5.00
Uitstekend

ja , natuurlijk
5.00
Uitstekend

Mooi assortiment aan democratische prijzen.
4.00
Goed

zijn tevreden
3.67
Goed

alles in orde
5.00
Uitstekend

Alles perfect in orde.Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

produkten zoals beschreven, snelle levering
5.00
Uitstekend

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde producten. De levering levert regelmatig problemen op: Ik weet nooit vooraf wanneer er geleverd wordt en iedere keer rijst de vraag of het product intussen weer naar het verdeeldepot werd gebracht.
Een tweede probleem: de producten die je wil kopen kunnen niet vooraf bekeken worden. Dat zou nuttig zijn bij de aankoop van kledij.
4.00
Goed

Correcte en snelle levering
4.00
Goed

ik heb een zaagbroek gekocht en deze zit goed, juist het systeem om aan je veters van je schoenen te bevestigen zou beter met een elastiek zijn.
4.00
Goed

alles is snel en correct verlopen
5.00
Uitstekend

Levering zou voor mij iets sneller mogen, bij andere postorderbedrijven kan het binnen de 48H
3.67
Goed

levering ging prima
producten: de geleverde ketting was bot en ik zie daar nergens een versterking op zoals vermeld op de web. scherpen en ik kan ze gebruiken, maar ik ben er niet echt tevreden over.
service: het duurde weken voor ik info kreeg over een bijhorend produkt dat ik wou meebestellen
3.67
Goed

KOX - Partners voor de bosbouw klantbeoordeling

KOX - Partners voor de bosbouw

Gespecialiseerd postorderbedrijf voor de bosbouw

KOX - Partners voor de bosbouw werd op 14-04-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

KOX - Partner in bosbouw is een gespecialiseerd postorderbedrijf voor de bosbouw. Bosbouwers, eigenaars van motorzagen, Staatsbosbeheer en bosbouwbedrijven die hout kappen, vinden bij KOX het juiste gereedschap. Naast slijtageonderdelen voor motorzagen zoals kettingzagen, geleiderails en koppelingswielen omvat het assortiment ook bosbouwgereedschap, persoonlijke beschermingsmiddelen, gereedschap voor groenonderhoud en andere apparatuur. Professionele kwaliteit voor een eerlijke prijs - dat is waar KOX voor staat. Al meer dan 30 jaar is KOX een vaste waarde in de bosbouwsector en al geruime tijd is dit merk niet langer het grote geheim onder de professionals. Betrouwbare kwaliteit, persoonlijke service en vakkundig advies tonen aan dat de klant centraal staat. Ook kunt u hier waardevolle tips van professionals krijgen over het thema bosbouw. Zo vindt u hier bijvoorbeeld instructies over het slijpen van kettingzagen. Op een heel eenvoudige manier wordt stap voor stap uitgelegd hoe u hierbij te werk moet gaan.

Contact
Rue Emile Francqui 5
1435 Mont-Saint-Guibert
België
Tel: +49(0)711. 300 33 – 200
Fax: +49(0)711. 300 33 – 299
info@kox.eu
KOX - Partners voor de bosbouw

Winkel-exploitant
Blount Europe SA
Rue Emile Francqui 5
1435 Mont-Saint-Guibert
België
Handelsregister
R.C. Dinant 47.178
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Joshua Collins, Calvin Jenness
Meer informatie over de Trusted Shops klantbeoordelingen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. Uit deze beoordelingen wordt dagelijks de score berekend. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met KOX - Partners voor de bosbouw.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.